zapijaczony.ryj 16.03.09, 09:33 Oczywiście kogoś zdrowego na umyśle i nie ubezwłasnowolnionego, czy pacjenta zakładu psychiatrycznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Czy znacie kogoś kto by wszedł w koalicję z P 16.03.09, 09:35 Rydzyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: Czy znacie kogoś kto by wszedł w koalicję z P 16.03.09, 09:38 Myślę, że ....Leper i Gierych. Wbrew pozorom potrafiliby to wytłumaczyć, np że każdy ma prawo do błędów, wyjasniliśmy sobie wszystko, ojciec dyrektor będzie nas mobilizował itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Czy znacie kogoś kto by wszedł w koalicję z P 16.03.09, 09:48 naburmuszony napisał: > Myślę, że ....Leper i Gierych. Wbrew pozorom potrafiliby to > wytłumaczyć, np że każdy ma prawo do błędów, wyjasniliśmy sobie > wszystko, ojciec dyrektor będzie nas mobilizował itp. Nie sądzę, zeby drugi raz zawarli koalicję z oszustem, który ich w tak chamski sposób wydymał! Oni wiedzą , zeta zmiana wizerunku to pic na wodę fotomontarz świnia zawsze zostanie świnią Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Czy znacie kogoś kto by wszedł w koalicję z P 16.03.09, 09:59 pies_na_czarnych napisała: > Rydzyk :) > O w mordę, tego nie przewidziałem. To by dopiero było nieszczęście dla tego kraju. Dżuma Panie by była. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek PSL! 16.03.09, 09:42 Coraz czulej na siebie zerkają. Kilka dni temu w TVPinfo, Cymański z Kalinowskim wręcz z dzióbków sobie jedli w Forum. Odpowiedz Link Zgłoś