haen1950 22.03.09, 08:25 palikot.blog.onet.pl/ Ciężki orzech do zgryzienia mają teraz np Kaczorek czy inni "businessmani" robiący w polityce. Ich wściekłość na amerykańskie standardy Palikota jest całkiem uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 08:28 Palikot to ma standardy nie amerykańskie tylko z Tworek. Takie psychole jak on Niesioowski, Nowak czy Pitera sa potrzebni nierobowi Tuskowi do odwracania uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:04 Czekam teraz na taka liste sporzadzona przez mame Kaczynska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:27 To taka prosta sprawa - jawność. Co mam, jak się dorobiłem. Nie ma lepszego bata na polskie mendy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:28 Warto posluchac co on mowi: www.tvn24.pl/0,1591942.1,0,1,olechowski-to-spazm-populizmu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:38 Tak i Palikot zyje z powietrza, opłaca wysokie alimenty, utrzymuje samolot itd Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:42 Gdy go sędzina zapytała o majątek, odparł: Żyję z oszczędności. Nie prowadzę dochodowej działalności gospodarczej. Majątku na skutek kryzysu nie potrafię oszacować. Może zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 09:45 Nie rzośmieszaj mnie. Gdyby to była prawda to stracił by z 50 -60% majątku. No i pozostaje jeszcze to kilkadziesiąt milionów na kontach za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 11:08 mak67 napisał: > Nie rzośmieszaj mnie. Gdyby to była prawda to stracił by z 50 -60% Ile stracił Kaczyński z tych 34 milionów które dostał za sprzedany dom, kory wyłudził niegdyś od Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Spowiedź Palikota 22.03.09, 20:51 haen1950 napisał: > Gdy go sędzina zapytała o majątek, odparł: Żyję z oszczędności. Nie > prowadzę dochodowej działalności gospodarczej. Majątku na skutek > kryzysu nie potrafię oszacować. > > Może zabronione? Poczytajcie oświadczenie majątkowe posła Palikota na str Sejmu.Na FK były takie ochy i achy o mecenacie nad kulturą posła monopolowego(jabolowego).Podobno uratował przed zlikwidowaniem słynną księgarnię"Czytelni;przy Wiejskiej.Wyłożył podobno 2 miliony by uratować tą zasłużoną księgarnię.Podobno ją prowadzi lubiąc czytać.A w oświadczeniu majątkowym w rubryce udział w spółce handlowej,sc,sk,sj czy spółce z oo pisze:nie dotyczy.To mecenat nad księgarnią i jej prowadzenie to legenda PR,albo w oświadczeniu łże!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 On sprzedał a nie rozdał 22.03.09, 10:03 Nie dociera to do Ciebie? To że nie można mu przypisać szwindli najbardziej Was boli. Jak by łatwo było go załatwić gdyby miał coś na sumieniu. A tak? Wściekłość Was ogarnia, że nic mu nie możecie zrobić. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: On sprzedał a nie rozdał 22.03.09, 18:10 Palikot to najlepiej prześwietlony polityk tej kadencji. Nawet własna żona z Giertychem i bandą prokuratorów mogą mu naskoczyć. Nawiasem pisząc, zaprzęgnięcie prokuratury do cywilnych spraw cuchnie mi okropnie. Jeżeli za tym stoi Tusk, to się może zdrowo przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: On sprzedał a nie rozdał 22.03.09, 20:30 Gdyby mogli coś na niego znaleźć, to już by siedział. PiSowski motłoch dyszy żądzą zemsty. A Palikot ma ten luksus, że może im się w twarz śmiać. Coraz bardziej mi się ten facet podoba. M. Odpowiedz Link Zgłoś