a4uh2 26.03.09, 07:32 nowa.myslpolska.pl/node/9523 Przecież Janusz Lewandowski to jeden z ideologów totalnej wyprzedaży Polski. Kiedy odpowie za wyprzedaż majątku narodowego wypracowanego przez lata przez polskie pokolenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: J. Lewandowski tez do PE?????????? 26.03.09, 07:55 Goldzia, przecież on już tam od dawna jest. Jak zwykle nie wiesz nic o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: J. Lewandowski tez do PE?????????? 26.03.09, 08:22 Tusk ;planuje;J Lewandowskiego uczynić polskim komisarzem w miejsce D Huebner.Trzeba gdzieś upchnąć głównego privatezora,bo posłem w PE nie ma szans zostać a swojego komisarza unijnego wyznacza rząd danego kraju.D Huebner wybitna komisarz musi ustąpić jeszcze wybitniejszej postaci,legendzie prywatyzacyjnej KLD Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia3 Re: J. Lewandowski tez do PE?????????? 26.03.09, 08:33 zoil44elwer napisał: > Tusk ;planuje;J Lewandowskiego uczynić polskim komisarzem w miejsce D > Huebner.Trzeba gdzieś upchnąć głównego privatezora,bo posłem w PE nie ma szans > zostać a swojego komisarza unijnego wyznacza rząd danego kraju.D Huebner wybitn > a > komisarz musi ustąpić jeszcze wybitniejszej postaci,legendzie prywatyzacyjnej K > LD jak widac sami "czerwoni" pchaja sie do PE Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: J. Lewandowski tez do PE?????????? 26.03.09, 08:35 Gołda, dlaczego o 8 zmieniasz nick? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To Ziobro też czerwony, Gołda? 26.03.09, 09:27 goldzia3 napisała: > zoil44elwer napisał: > > > Tusk ;planuje;J Lewandowskiego uczynić polskim komisarzem w > miejsce D > > Huebner.Trzeba gdzieś upchnąć głównego privatezora,bo posłem w PE > nie ma szans > > zostać a swojego komisarza unijnego wyznacza rząd danego kraju.D > Huebner wybitn > > a > > komisarz musi ustąpić jeszcze wybitniejszej postaci,legendzie > prywatyzacyjnej K > > LD > > > jak widac sami "czerwoni" pchaja sie do PE Odpowiedz Link Zgłoś