haen1950 26.03.09, 10:49 Uważam Grzesia za najgłupszego serwisanta SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Napieralski: jestem wielkim przywódcą! 26.03.09, 12:14 Wywiad w Przekroju. www.przekroj.pl/ludzie_rozmowy_artykul,4342.html Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 12:23 Noooo, żeby się zdobyć na taką wyczerpującą argumentację przeciw politycznemu przeciwnikowi, to trzeba mocno się napocić... Co powiedzieć o jednonożnym piłkarzy Tusku, biznesboju Schetynie, burmistrzu-bankrucie Chlebowskim i innych Platfusach, którzy takiemu "najgłupszemu" dają się całą kadencję rypać jak bułgarskie dziwki ? Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki A ty Heniuś odszczekałeś … 26.03.09, 12:34 … już swoje podłe kłamstwa ??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93135367&v=2&s=0 Co do meritum Heniuś, to Napieralski mentalnie jest toczka w toczkę jak Albinek Brudziński, a ponadto takiego jednego …, również ze Szczecina, mi przypomina. ;-) Jak popatrzeć na bywszych i obecnych włodarzy z tego miasta, to wynika, że Szczecin to jakaś taka mętna kraina czy cuś. ;-) = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Pigłowacki! 26.03.09, 12:45 Przez to bezsensowne, namolne pieniactwo rozmieniasz cały swój, tak długo tu budowany, a u t o r y t e t... Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Pigłowacki! 26.03.09, 12:50 Tak się zastanawiam dlaczego NIKT, dosłownie NIKT z Was Heniusiowi za te PODŁE KŁAMSTWA nie naubliżał, choćby uwagę zwrócił, … ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Nabieralsiu, z tobą tylko kłopot... 26.03.09, 15:32 Nigdy nie wiadomo co ci strzeli do głowy. Nie postawiłbym na ciebie złamanego szeląga. Twoja linia polityczna niejasna, twoje wojsko nie wie o co chodzi. Musisz się uporządkować wewnętrznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Ależ te solidaruchy kucają przed Grzeskiem ! 26.03.09, 15:47 Ale czego można oczekiwać od tych ...rew ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 15:55 Kiedyś w jakimś śniadaniowym programie opowiadał jak mu dobrze było w dzieciństwie za komuny,tatuś sekretarz PZPR w Szczecinie więc czemu miało być źle, wstrętny aparatczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 16:03 monika19782 napisała: > Kiedyś w jakimś śniadaniowym programie opowiadał jak mu dobrze było > w dzieciństwie za komuny,tatuś sekretarz PZPR w Szczecinie więc > czemu miało być źle, wstrętny aparatczyk. A ty kapowałś wtedy na kolesiów ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 16:12 lech.niedzielski napisał: > monika19782 napisała: > > > Kiedyś w jakimś śniadaniowym programie opowiadał jak mu dobrze > było > > w dzieciństwie za komuny,tatuś sekretarz PZPR w Szczecinie więc > > czemu miało być źle, wstrętny aparatczyk. > A ty kapowałś wtedy na kolesiów ? Byłby z tym problem, jak Grzesiu opalał sie nad Balatonem nosiłam jeszcze pieluchę, ale bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 16:14 A cała moja rodzina stała w nocy pod apteką w kolejce po mleko w proszku lub kawałek wędliny. Dlatego ten cynizm Napieralskiego mnie mierzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 16:14 monika19782 napisała: > lech.niedzielski napisał: > > > monika19782 napisała: > > > > > Kiedyś w jakimś śniadaniowym programie opowiadał jak mu dobrze > > było > > > w dzieciństwie za komuny,tatuś sekretarz PZPR w Szczecinie więc > > > czemu miało być źle, wstrętny aparatczyk. > > A ty kapowałś wtedy na kolesiów ? > > Byłby z tym problem, jak Grzesiu opalał sie nad Balatonem nosiłam > jeszcze pieluchę, ale bez urazy. Pieluche nosiłaś bo ci zwiercze pusczały. Solidaruchy to kapuchy. Napisz jeszcze o swojej rodzinie, ale daj link do stron IPN. I nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 16:34 Uważam, że jego rozradowana mordka, kiedy wyszedł lekko napity w towarzystwie grubego Kamińskiego z pałacu powinna być ostrzeżeniem dla wszystkich. Było, kiedy podzielił media pomiędzy PiS i SLD. Mówię wszystkim, takiej swoloczy w Rzeczypospolitej wczesniej nie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 17:12 Niecna akcja Haena przeciwko Grzesiowi,"spełznie na panewce".No pasaran! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 17:22 Ja, komuszku, po prostu uważam, że takiej padliny w polityce polskiej wcześniej nie bywało. Gdy zobaczyłem tą qrwę męską obwieszczającą Polsce, że podzielimy razem z PiS media pomiędzy siebie, to zrozumiałem pakt Ribentrop Mołotow. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 17:27 Łolaboga,Haen mówi już POPiSowym głosem POdlina Niesioła,Grzesiu gorszy od Kaczorów?! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Grzegorz Napieralski 26.03.09, 17:29 Też uważam, że Grzesio niezbyt się udał towarzyszom. On jest baaardzo ambitny, chce koniecznie odmalować starocie i pokazać, że to nie starocie, ale...starocie biją go na głowę w wielu kwestiach. No i nie wychodzi mu to wszystko, wygląda jak nieopierzony kogut, a nie szef sporej partii, która kiedyś rządziła. Pisdacka strategia opluwania platfusów jest tak banalnie głupia, że trzeba być naprawdę ograniczonym, by liczyć na sukces. Nie powiem, by mnie to wszystko martwiło, wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś