pies_na_czarnych.o 17.04.09, 15:31 Jezeli bedzie chcial z niego skorzystac :o)))) Och ci rzolnieze prezydenta. Wszystko dadza, nawet dupe. :o)) www.tvn24.pl/0,1595931.1,0,1,kaminski-bedzie-dalej-zolnierzem-prezydenta,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych.o Re: Milosc... 17.04.09, 15:34 "rzolnieze" to oczywiscie zamierzony "blont" Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Milosc... 17.04.09, 15:41 Co cię psie tak PIS ten gryzie,nie możesz spać PO nocach bo POpuszczasz ze strachu?Zgłoś się do weterynarza,bo konował już nawet nie wyleczy z mani osaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Nie jestem kapusiem :o) ale Giwi powinna skasowac 17.04.09, 15:45 bodo.2 napisał: > Co cię psie tak PIS ten gryzie,nie możesz spać PO nocach bo POpuszczasz ze > strachu?Zgłoś się do weterynarza,bo konował już nawet nie wyleczy z mani osacze > nia . Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Milosc... 17.04.09, 15:54 A czy ja twierdzę że jesteś kapustą?Masz jobla na punkcie PIS-u,a jako miłośnik zwierząt martwi mnie stan psychiczny psiaka.Lepiej jak radośnie szczeka i merda ogonkiem,niż warczy i zębiska POkazuje. Odpowiedz Link Zgłoś