Dodaj do ulubionych

Kim był Szerszeń?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:05
Nie znam go, kiw więc był?
Obserwuj wątek
    • Gość: ***###++ Re: Kim był Szerszeń? IP: *.15.vie.surfer.at 27.01.02, 17:46
      Gość portalu: lisa2 napisał(a):

> Nie znam go, kiw więc był?

lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na
      innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu
      rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ? Na
      sciage nie licz. Pozdrawiam
      • Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:35
        Gość portalu: ***###++ napisał(a):

> Gość portalu: lisa2 napisał(a):
        >
        > > Nie znam go, kiw więc był?
        >
        > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na
        > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu
        > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ?
        > Na
        > sciage nie licz. Pozdrawiam

***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo tak dawno...Czytalem ja
        rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szerszenia"

Posdr
        • Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:38
          Gość portalu: U napisał(a):

> Gość portalu: ***###++ napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: lisa2 napisał(a):
          > >
          > > > Nie znam go, kiw więc był?
          > >
          > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz
          > (na
          > > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z do
          > mu
          > > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatow
          > ej ?
          > > Na
          > > sciage nie licz. Pozdrawiam
          >
          > ***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo tak da
          > wno...Czytalem ja
          > rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szerszenia"
          >
          > Posdr

Cos wiecej.pamietam,ze czytalem ja "jednym tchem".Kiedy matka gasila mi swiatlo,czytalem ja przy
          latarce elektr. schowany pod koldra.
          • Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:41
            Gość portalu: U napisał(a):

> Gość portalu: U napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ***###++ napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: lisa2 napisał(a):
            > > >
            > > > > Nie znam go, kiw więc był?
            > > >
            > > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo m
            > owisz
            > > (na
            > > > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym
            > z do
            > > mu
            > > > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury sw
            > iatow
            > > ej ?
            > > > Na
            > > > sciage nie licz. Pozdrawiam
            > >
            > > ***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo t
            > ak da
            > > wno...Czytalem ja
            > > rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szersz
            > enia"
            > >
            > > Posdr
            >
            > Cos wiecej.pamietam,ze czytalem ja "jednym tchem".Kiedy matka gasila mi swiatlo
            > ,czytalem ja przy
            > latarce elektr. schowany pod koldra.

Cholera.....mam zly dzien."Mama,Matka,Mamusia......" pisze sie duza litera.
      • Gość: lisa2 Re: Kim był Szerszeń? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 17:50
        Gość portalu: ***###++ napisał(a):

> Gość portalu: lisa2 napisał(a):
        >
        > > Nie znam go, kiw więc był?
        >
        > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na
        > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu
        > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ?
        > Na
        > sciage nie licz. Pozdrawiam

A już myślałom, że to prawdziwa postać, a to tylko literacka. Choć prawdziwą
        postać o tym nazwisku również znałom.
        lisa2
    • Gość: GMR Re: Kim był Szerszeń? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:47
      To taki owad którego użądlenie może być śmiertelne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka