Gość: lisa2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:05 Nie znam go, kiw więc był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ***###++ Re: Kim był Szerszeń? IP: *.15.vie.surfer.at 27.01.02, 17:46 Gość portalu: lisa2 napisał(a): > Nie znam go, kiw więc był? lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ? Na sciage nie licz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:35 Gość portalu: ***###++ napisał(a): > Gość portalu: lisa2 napisał(a): > > > Nie znam go, kiw więc był? > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ? > Na > sciage nie licz. Pozdrawiam ***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo tak dawno...Czytalem ja rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szerszenia" Posdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:38 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: ***###++ napisał(a): > > > Gość portalu: lisa2 napisał(a): > > > > > Nie znam go, kiw więc był? > > > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz > (na > > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z do > mu > > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatow > ej ? > > Na > > sciage nie licz. Pozdrawiam > > ***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo tak da > wno...Czytalem ja > rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szerszenia" > > Posdr Cos wiecej.pamietam,ze czytalem ja "jednym tchem".Kiedy matka gasila mi swiatlo,czytalem ja przy latarce elektr. schowany pod koldra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Kim był Szerszeń? IP: *.gis.net 28.01.02, 01:41 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > Gość portalu: ***###++ napisał(a): > > > > > Gość portalu: lisa2 napisał(a): > > > > > > > Nie znam go, kiw więc był? > > > > > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo m > owisz > > (na > > > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym > z do > > mu > > > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury sw > iatow > > ej ? > > > Na > > > sciage nie licz. Pozdrawiam > > > > ***###++,bardzo Cie prosze o pomoc.Czytalem ksiazke Szerszen,ale to bylo t > ak da > > wno...Czytalem ja > > rownolegle do "Potepienia Paganiniego".,Przypomnij mi prosze tresc "Szersz > enia" > > > > Posdr > > Cos wiecej.pamietam,ze czytalem ja "jednym tchem".Kiedy matka gasila mi swiatlo > ,czytalem ja przy > latarce elektr. schowany pod koldra. Cholera.....mam zly dzien."Mama,Matka,Mamusia......" pisze sie duza litera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa2 Re: Kim był Szerszeń? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 17:50 Gość portalu: ***###++ napisał(a): > Gość portalu: lisa2 napisał(a): > > > Nie znam go, kiw więc był? > > lisa2, posiadasz luki w zanjomosci literatury swiatowej, a tak duzo mowisz (na > innej stronie) o twojej intelektualnej wielkosci, szacuku wyniesionym z domu > rodzinnego do ludzi itp. O.K. Ale gdzie znajomosc dziel literatury swiatowej ? > Na > sciage nie licz. Pozdrawiam A już myślałom, że to prawdziwa postać, a to tylko literacka. Choć prawdziwą postać o tym nazwisku również znałom. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Kim był Szerszeń? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:47 To taki owad którego użądlenie może być śmiertelne... Odpowiedz Link Zgłoś