Gość: Wiszowaty Martwie sie czy bedzie kasa na leczenie Millera? IP: *.inetia.pl 05.12.03, 08:30 Szkoda ze nie frafil do zwyklego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront to jest zwykły szpital 05.12.03, 08:56 -każdy może się tam leczyć, po prostu to tam zawsze są przywożeni ludzie z administracji bo dopłaca do niego MSWiA. Ale leczyć tam może się obecnie każdy - sam nie miałem z tym kłopotów, mimo że mam dwa inne szpitale bliżej(wybrałem Wołoską bo faktycznie to jeden z lepszych i nowoczesniejszych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 194.181.74.* 05.12.03, 08:34 Już diabeł Go wzywa, a On nic! swawole na warszawskim rynku, hulanki po Europie, dla dobra poddanych, Rzecz to oczywista, hoć z taką Babą sam bym poswawolił! A potem na Księżyc! Za nic. Ja tutaj zostaję. niech Go diabeł bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdul Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.net.external.hp.com 05.12.03, 08:42 bylem tam i widzialem jak rakieta uderza w helikopter szkoda że przeżył w szpitalu go uśpią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:50 ale cie zlapalo sianko. zazdroszcze, o tej porze ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancelot Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:44 Szkoda. Zal mi poszkodowanych ludzi. Nikomu nie życzę śmierci. Oby wszyscy wrócili jak najszybciej do zdrowia. Dzięki Bogu nie stało się to, co najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary "..najważniejszych ludzi w kraju.."-śmiechu warte !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:46 "..najważniejszych ludzi w kraju.."-śmiechu warte !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbasa wyborcza Re: TO JEST ZAMACH GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE!!! IP: 138.227.189.* 05.12.03, 08:49 CZYRAKA I SZREDERA ZA NIEUSTEPLIWE STANOWISKO W SPRAWIE "konstytucji unii"!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejoki Re: TO JEST ZAMACH GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.03, 09:08 TO JEST ZAMACH GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE!!! Przecież Co miał spieprzyć już i tak spieprzył po kiego Krokodyl Raczej nigdy nie zjada Krokodyla To by już musiała być wewnetrzna jakaś bardzo chora sytuacja nie wierze w tą ~~teze...... Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: TO JEST ZAMACH GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE!!! 05.12.03, 09:36 Krokodyl nie zjada ale w niektorych stadach poswieca sie jednostki wlasnie krokodylom by reszta mogla sie przeprawic bezpiecznie przez rzeke i to jest ten przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejoki Re: TO JEST ZAMACH GRUPY TRZYMAJACEJ WLADZE!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.03, 09:44 Krokodyl nie zjada ale w niektorych stadach poswieca sie jednostki wlasnie krokodylom by reszta mogla sie przeprawic bezpiecznie przez rzeke i to jest ten przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:51 Bardzo dobrze, ale premiera, Miller to jest niepełnosprawi 90 % Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo 05.12.03, 08:57 co to za bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg GW i Smiglowiec IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 05.12.03, 08:52 "Śmigłowiec Mi-8 leciał tuż nad domami. Nagle zawrócił, jakby szukając miejsca do lądowania - opowiada Grzegorz Badowski, 21-letni mieszkaniec Pilawy"... alez sie ci mieszkancy znaja na smiglowcach. Ciekawe czy zapamietal tez numer rejestracyjny panie redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam [...] IP: *.resetnet.pl 05.12.03, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww mogli polecieć odrzutowcem......... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszowaty Posluczaj Front! IP: *.inetia.pl 05.12.03, 09:06 Sa ogromne kolejki do onkologow a czy Miller bedzie czekal w kolejce? Ponoc wszyscy sa rowni wobec prawa... szoo Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Posluczaj Front! 05.12.03, 09:15 ja to rozumiem ale z drugiej strony to chyba jest jasne że ludzie "na stanowiskach" są traktowani inaczej i to nie ma nic wspólnego z równością wobec prawa (jak kogoś zabiją to podlegają takim samym karom więc są równi wobec prawa). Czy wyobrażasz sobie sytuajcę w której szef rządu czeka w kolejce do gabinetu lekarskiego? I według Ciebie Bush czeka? Chirac czeka? Blair czeka? Wałęsa czekał, Olszewski czekał? Nikt nikomu nie broni startować w wyborach - wygrasz-będziesz premierem- będziesz miał pierszeństwo. Tak jest na całym świecie i nie wyobrażam sobie by miało być inaczej (idąc twoim tokiem myślenia rząd powinien jeździć kominikacją miejską, pracować w zapyziałych pomieszczeniach na starych maszynach do pisania itp.). Ocena rządów Millera to osobna sprawa ale dopóki jest premierem przywileje mu się należą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszowaty Niw zgadzam sie, Front! IP: *.inetia.pl 05.12.03, 09:31 Bush i inni z westu nie czekaja poniewaz jest tam mozliwosc ubezpieczenia spolecznego w prywatnych kasach chorych lub innych podobnych istytucjach i leczyc sie za wlasna kase tam gdzie ma sie ochote. Poki pokutowac bedzie idea o bezplatnej sluzbie zdrowia poty beda rowni i rowniejsi. Jedynym sposobem aby zmusic komuchow do prywartyzacji i komercjalizacji jest odebranie im przywilejow. A pan Miller jak chce sie leczyc w lepszych warunkach niech dodatkowo placi, niech zobaczy jak to milo. A do szpitala MSWiA nie mozna dostac sie tak bez problemu. Bylem tam ostatnio w odwiedzinach i widzialem inny swiat: jednoosobowe pokoje z osobna lazienka, prysznic, czyscuitko, milutko, wyposazenie nowiutkie, szok. Please, nie opowiadaj bzdur ze kazdy tam moze lezec, ten moj znajomy poruszyl niebo i ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Niw zgadzam sie, Front! 05.12.03, 09:50 cóż według mnie Bush nie czeka nie dlatego że ma prywatne uzbezpieczenie ale dlatego że jest prezydentem. Gdyby amerykanom spodobało się wybrać na prezydenta najgorszego żula z wysypiska podejrzewam że tez nie czekałby w żadnych kolejkach mimo że nie byłby ubezpieczony (osobna opieka medyczna dla członków rządu to standard "od zawsze" i tyle) a co do Wołoskiej to pozwolę się nie zgodzić. Moja żona rodziła tam 3 miesiące temu. Jak zaczął się poród przyjechaliśmy "z ulicy" bez wcześniejszych rezerwacji, umawiania się z lekarzami itp. Postałem trochę na izbie przyjęć, pani w okienku sprawdziła czy jest ubezpieczenie, wypisała jakieś papierki do izby przyjęć na położnictwie (maja osobną)potem KTG i już żona leżała na sali... Pobyt trwał trzy dni, bez żadnych opłat (poza znieczuleniemm - ale to było "na życzenie"), kopert dla lekarzy, załatwiania, kombinowania itp. aż się dziwiliśmy, że zupełnie jak nie w Polsce ale zgadzam się że służba zdrowia powinna być prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszowaty Spotkala kara takiego wielkiego meza stanu, IP: *.inetia.pl 05.12.03, 10:25 naszego dobrodzieja i najuczciwsza Aleksandre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 195.205.152.* 05.12.03, 09:04 A tak było już blisko! Teraz obciążą nas podatkiem klimatycznym, żeby kupić nowe helikoptery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.tkb.net.pl 05.12.03, 09:12 jak usłyszałem tą informację zrobiło mi się Milej.to jest ostrzeżenie dla rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBCY Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 213.17.171.* 05.12.03, 09:16 Miller chyba wyskoczył z gaśnicą z helikoptera, dlatego potłukł sobie dupinke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBCY Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 213.17.171.* 05.12.03, 09:22 Jasna cholera ciągle trwa era Millera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudlaty BANDA MILLERA WYPADŁA Z HELIKOPTERA... IP: *.grassavoye.pl / *.grassavoye.pl 05.12.03, 09:19 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me [...] IP: Prosiak:* / 10.0.1.* 05.12.03, 09:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy [...] IP: *.wise.edt.ericsson.se 05.12.03, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT TO ZEMSTA BRUKSELI IP: *.pmintl.ch 05.12.03, 09:41 i ostreżenie. Mamy się zgodzić na Niceę, bo inaczej wszystkich wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakot Re: TO ZEMSTA BRUKSELI IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 05.12.03, 10:08 he he akurat na Niceę to MY się zgadzamy, a BRUKSELA nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymillerysta Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 200.5.1.* 05.12.03, 09:41 Pilot się nie popisał! Naród byłby mu wdzięczny za bardziej nieudane lądowanie. Problem będzie miała też komisja od Rywina - teraz Jakubowska na pewno niczego sobie nie przypomni, a jakis specjalista od pomrocznosci jasnej na pewno to potwierdzi. Szkoda słow! Za to teraz z pewnością zafundują sobie nowoczesne helikoptery albo po małym odrzutowcu dla każdego ministra. ŻENADA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazel Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.cbmm.lodz.pl 05.12.03, 09:42 Właśnie mnie uświadomiono, że w tej sytuacji rządzic naszym krajem będzie vice-premier Marek Pol, to dopiero będzie tragedia (winety, podatek drogowy itp itd) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska premier powinien miec bezpieczny transport!!!! 05.12.03, 09:43 nie chce mi sie czytac co tam piszecie powyzej ale to granda zeby premier latal rozklekotana maszyna. Nie wazne kto to jest, wazne ze jest to glowa rzadu i kraju i dla bezpieczenstwa kraju nie powinna miec miejsca taka katastrofa. a to link do szweckiej gazety nieczesto premier gosci na stronach ,wiec podsylam. www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,401014,00.html nic nowego nie pisza poza tym ze bylo 12 osob w 30 letnim radzieckim helikopterze. Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: premier powinien miec bezpieczny transport!!! 05.12.03, 10:04 --wzupelnosci masz racje. premier musi latac bezpieczna maszyna, ale zadna maszyna nie uchroni przed zamachem. A to nie byla zwykla awaria, w teorii mozliwe w praktyce nie!!! Ordynacka dala plame zle to przygotowala. romek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek g. A czy Miller to rdzennie polskie nazwisko? IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 09:48 To ukartowana robota określonych kół.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajnus agentus Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.twi.com 05.12.03, 09:49 czemu nikt nie wspomniał słowem o pilotach, przecież to oni uratowali te marne kreatury millera i jakubowską od niechybnej śmierc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek a ja sie ciesze ze zyje IP: *.it / 62.233.189.* 05.12.03, 09:53 pomyslcie... za miesiac ulice w kazdym miescie bylyby nazwane leszka millera..., a moze i jakubowskiej cos by sie trafilo? Odpowiedz Link Zgłoś