Gość: Tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 02:35 Czy w "Samoobronie" są w ogóle jacys normalni ludzie? tacy bez wyroków lub 50 spraw sądowych, z jakim takim wykształceniem, potrafiący się normalnie zachowywać? Ale nam sie Sejm trafił! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oyar Niech negocjuje w Brukseli IP: 200.232.137.* 08.12.03, 02:39 Dac go na negocjacje n/t Nicei; Wybije zeby paru dyplomatom "w starym stylu" i wszystko pojdzie gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Borczyk zamiast Leppera? 08.12.03, 02:46 Retyyyy! Co to za partia ta Samoobrona? Czy tam nie ma ani jednego normalnego człowieka? Smolana, Beger a teraz kolejny "orzeł" się szykuje do lotu. Wszystko co mogło mi opaść, już dawno mi opadło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICKT BORCZYK- WEZ SIE ZA NICH!!! IP: *.new.rr.com 08.12.03, 02:46 Nie znam goscia ale powinien sie za nich wziac i nie opowiadac o glupotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Mój sukces, z którego jestem dumny IP: *.acn.waw.pl 08.12.03, 02:51 > > Ale nam sie Sejm trafił! Wszystko zgodnie z przewidywaniami. Udało się. Kreatywna praca naszych kamer i nadajników przyniosła oczekiwane rezultaty. Od wideł do ław. Od cepów do stołków. A wszystko przy pomocy migających obrazków. Czy to nie cudowne? A co? Co mi zrobicie? Możecie mi........ i moim też! No, czym zostanę nagrodzony? Na byle co się nie zgadzam, w końcu to JA, Wasz r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Borczyk zamiast Leppera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 09:53 Cała ta samoobrona to jeden ogród zoologiczny. Wykreowany zresztą przez jakiś zakulisowych ubeków - działkę pseudointeligencką zagospodarowuje SLD, a działkę małomiasteczkowych degenerató zagospodarowuje Samoobrona. Oczywuiśćie częściowo obszary się nakładają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo skończył technikum elektromechaniczne - bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:15 Następna ofiara zawodowego kształcenia wg woli min Łybackiej z koziej woli. Odpowiedz Link Zgłoś