Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 03:06 Chyba troszeczke tu namieszalam dzsiaj.:))To tak z rozpedu sledzac kagana.Ciekawosc mnie tu przywiodla. Wracam do siebie mieszac,czesc!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Samanta zegna sie..:) IP: *.its.rmit.edu.au 29.01.02, 03:43 Gość portalu: samanta napisał(a): > Chyba troszeczke tu namieszalam dzsiaj.:))To tak z rozpedu sledzac kagana.Cieka > wosc mnie tu przywiodla. > Wracam do siebie mieszac,czesc!:))))) "C U later"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta zegna sie..:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 03:54 jeszcze na chwilke...zajrzyj na forum o forum,oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Samanta zegna sie..:) IP: *.its.rmit.edu.au 29.01.02, 04:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > jeszcze na chwilke...zajrzyj na forum o forum,oki? Zajrzalem, dziekuje. Ale podtrzymuje, ze maas NIE musi pracowac jako cenzor... Kagan z pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanta zegna sie..:) 29.01.02, 04:05 Kagan chce z toba pogadac .Mozesz wejsc na czat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Samanta zegna sie..:) IP: *.its.rmit.edu.au 29.01.02, 04:07 samanta1 napisał(a): > Kagan chce z toba pogadac .Mozesz wejsc na czat? Niestety, NIE mam NA TO czasu... napisz na ljkel2@netscape.net. Pozdr. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Samanta zegna sie..:) 29.01.02, 04:09 Nie zartuj!To zajmie mi duzo czasu a ja tez NIE mam czasu! Kilka minut! No? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysteric Re: Nie rob czatu z forum. IP: *.houston-03-04rs.tx.dial-access.att.net 29.01.02, 04:13 Czyzbys powoli stawla sie uczennica Szatana w osobie Kagana? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Nie rob czatu z forum. 29.01.02, 04:14 nie ...ja juz jestem corka szatana ,jesli o to chodzi;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Nie rob czatu z forum. 29.01.02, 04:37 przez ciebie napadl na mnie na czacie zboczeniec. Jak mi fiknie ten osobnik to podam jego nick,he,he, Odpowiedz Link Zgłoś