elvr 03.08.09, 14:59 na zdjęciu to girzynski czy gosiewski? a moze girzynski parodiuje gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek2784 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:04 Oczywiście , że to żart . Nadmierny akcent na określenie "to nasz polski Nitras" ma pokazać ochronną zasłonę Platformy dla własnych przedstawicieli . Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:08 Niestety, jaki kraj tacy (p)oslowie! Zamiast idiote co zrobil zle zbluzgac, to Girzynski go broni, nie wiadomo w imie czego. Ja myslalem, ze Polska dojrzala do Unii. Ale nie! Teraz tylko Ukrainy trzeba i Unie szlag trafi. Od srodka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alberrt Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:16 Pokazał ten paszport i pojechał? W którą stronę skoro z przodu był korek? Nadal na wstecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:33 Na wstecznym wrócił do Polski,so swoich platfusich klimatów.Bo tu jest "kimś;i żodyn polizist mu nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:17 i ten Girzynski jest poslem,nie wierze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:19 Nitras, Palikot, Rokita czy Girzyński to ta sama swołocz, niestety przy władzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:35 tetradrachma napisał: > Nitras, Palikot, Rokita czy Girzyński to ta sama swołocz, niestety przy władzy > ! Ji to tak wyunaca:Jakie owce(barany)taki i baca!Chocia w Polsce bywo czasami(?!) że barany som bacami. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:26 Ilu znacie inteligentnych poslow?Ja znam kilkunastu...Reszta to plankton,umoczony nie tylko w brak mozgu,ale przede wszystkim zero rozsadku,zero klasy,fatalny wyglad/co drugi/,belkot podczas wypowiedzi dla mediow,brak jakichkolwiek podstaw do sprawowania funkcji.Ponad stu poslow ma do czynienia z prawem/tzn.powinni miec sprawy karne,a nie maja.Np.posel,teraz europosel,pan Kurski,ktory zmusil dwie rodziny lesnikow do eksmisji z ich mieszkan sluzbowych,aby z tej lesniczowki zrobic sobie dacze /pod Malborkiem/.W Anglii prasa by go rozszarpala .W Polsce byl pierwsza consiliere prezydenta swojego brata i doradca szefa opozycji...I teraz kanalia,ktora wziela lapowke od lesnictwa za 20 tysiecy,a w zeznaniu podatkowym teraz okresla wartosc lesniczowki na 300 tysiecy,szczyci sie swoim postepowaniem.Juz nie mowie o Misiakach,Nitrasach i innym talatajstwie. Wymiotowac mi sie chce,ze takie cos reprezentuje mnie w parlamencie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:26 Mam propozycję,ogłoście nieustajacy konkurs na najgłupszego posła w naszym Parlamencie.Wyniki -najgłupszy tygodnia,miesiaca,roku,.Na zakończenie w TVP pokazywać przez 12 godzin tego idiotę.- w całkowitym bezruchu,jak zdjecie małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:37 Nie obrażaj małp bo TOnZ dobierze ci sie do rzyci! Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:27 Wy chyba żartujecie, nie wierzę aby ten Girzyński byl aż takim debilem. Przecież wszystko ma swoje granice... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:39 W UE nie ma granic i cła na eksport polskiej głupoty.Jeszcze jak ci"eksporterzy"mają dyplomatyczne paszporty to i mandatu nie zapłacą w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:34 Albo Palikot.Facet,przyznam dosc inteligentny i jedyny,ktory wyrobil sobie,wlasciwie sam z siebie,bo nie wierze w pomocnikow,swoja marke.Wiem,ze okradl byl swoja zone,ktora najpierw majatkiem rodzinnym go wsparla,a potem,gdy rozwinal skrzydla,nie dosc,ze zamienil zone i nowszy model,to do tego ukryl byl majatek na Karaibach.Gdyby byl zwyklym biznesmenem-to pal go szesc.Ale gdy ma sie za Stanczyka,a nawet trzeba przyznac jest nim bez watpienia,to powinien,przynajmniej dla zasady oddac majatek swojej zonie/w rownych proporcjach,czyli fifty fifty/przeznaczac miliony na cele charytatywne i wtedy moglby grac Stanczyka.A tak?Dla 3/4 Polakow jest oszolomem,dla wierchuszki PO-bankomatem,dla dziennikarzy-ozdoba audycji,a dla swoich dzieci i zony-oszustem.Dla mnie jest trzy w jednym:nuworyszem z zadatkami na filozofa biznesu,a za gnebienie kaczora-nadzieja na szefa agencji,ktora zajmie sie na kilka lat przepchaniem przez wybory nie tylko Donka czy Schetyny,ale i nowych ludzi,ludzi o wiele wiekszym potencjale niz obecna trzecia liga.Z prezydentem analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Żałosne!! Najpierw Rokita, a teraz Nitras. 03.08.09, 15:35 Prawicowi politycy zachowują jak ostatnie buraki, łamią przepisy a potem bełkoczą jak to źli Niemcy biją naszych. Otóż polskie prawaki słoma wam z butów wychodzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Żałosne!! Najpierw Rokita, a teraz Nitras. 03.08.09, 15:41 Te prawicowe buraki mogły wyrosnąć tylko na solidarnościowym kartoflisku. Odpowiedz Link Zgłoś
klikacz.net Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:39 wypuść barana na autostradę Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:43 napewno ma kurs na wózki. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:45 Chyba był na kursie z tymi melexowcami z PiS(na Cyprze) Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Nasz ci jest, nasz ci jest 03.08.09, 15:45 Z Porozumenia Centrum i tu nie jednemu opadnie szczeka na ta wiadomosc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:49 peowiec zawinił pisiora powiesili Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:09 Ponad 30 lat temu z duma mowilam roznym takim w swieci gdy wyjezdzalam sluzbowo (byly takie dziedziny ze sie jezdzilo i to bez 'czerwonej' przepustki) zem POLKA, bylam z tego dumna. Dzis jak tylko dlugo sie da omijam pytania skad jestem. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
cspostrzegawczy Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:25 przecież to parodia z Misia, a Gazeta tak sie nabrała Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:46 Wydaje mi się, że Girzyński cierpi na manię prześladowczą, a broniąc Nitrasa przed Niemcami wpisuje się w heroizm Rokity "ratunku, Niemcy mnie biją'! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:56 A Nitras usłyszał S>O>S Rokity i pojechał na ratunek?Cokolwiek za póżno,wypuścili Marię z haresztu.A swoją drogą jak Niemcy mogli zakuć Rokitę(państwowca i ideologa PO)w kajdany mimo niemiecko-rosyjskiej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:53 Moze chlopina chcial tylko cofnac sobie licznik? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:57 Polski europoseł to nabija sobie licznik.Im więcej nabije tym większą kasiorę dostanie z PE. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:04 Serio tacy debile w Polsce są politykami? Buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:09 Już sobie wyobrażam jak byście się przejechali na Girzyńskim, jakby potępił postępowanie Nitrasa, ale Wam jest wszystko jedno : jak go nie kijem to pałką. A ja mimo że szczerze nie znoszę Nitrasa, cieszę się że nie bulnął mandatu, równowartość, niech przekaże na Caritas, a Wy się dalej plujcie z tym zatrutym jadem jest Wam do twarzy. Żegnam, ja tu tylko tak przechodząc. Odpowiedz Link Zgłoś
milewidziany Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:12 Nie mogłem uwierzyć, ale jak zobaczyłem Girzyńskiego to już wszystko rozumiem . Odpowiedz Link Zgłoś
zenkosuzuki Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:36 Nitras to mentalny kolega Kurskiego.Ciekawe czy w Polsce robi to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:43 dokladnie, zgadzam się z tymi, którzy mówiąc/pisząc o Pl politykierach, czują wstyd za nich, choć nie powinienem, bo to oni wstydzić się powinni. P.S Jestem zbyt biednym człowiekiem, aby świniom dokladać do koryta, wyrżnałbym połowę z nich Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:48 Gdyby tym świniom politykom Panbóczek doł rogi to by sie pobodły o pałacowe(rządowe) jadło. Odpowiedz Link Zgłoś