Dodaj do ulubionych

"To nasz, polski Nitras!"

03.08.09, 14:59
na zdjęciu to girzynski czy gosiewski?
a moze girzynski parodiuje gosiewskiego?
Obserwuj wątek
    • wojtek2784 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:04
      Oczywiście , że to żart . Nadmierny akcent na określenie "to nasz polski Nitras" ma pokazać ochronną zasłonę Platformy dla własnych przedstawicieli .
    • kroliklesny Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:08
      Niestety, jaki kraj tacy (p)oslowie! Zamiast idiote co zrobil zle zbluzgac, to Girzynski go broni, nie wiadomo w imie czego. Ja myslalem, ze Polska dojrzala do Unii. Ale nie! Teraz tylko Ukrainy trzeba i Unie szlag trafi. Od srodka!!!
    • alberrt Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:16
      Pokazał ten paszport i pojechał? W którą stronę skoro z przodu był korek? Nadal na wstecznym?
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:33
        Na wstecznym wrócił do Polski,so swoich platfusich klimatów.Bo tu jest "kimś;i
        żodyn polizist mu nie podskoczy.
    • janou Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:17
      i ten Girzynski jest poslem,nie wierze!!!!
    • tetradrachma Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:19
      Nitras, Palikot, Rokita czy Girzyński to ta sama swołocz, niestety przy władzy !
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:35
        tetradrachma napisał:

> Nitras, Palikot, Rokita czy Girzyński to ta sama swołocz, niestety przy władzy
        > !

Ji to tak wyunaca:Jakie owce(barany)taki i baca!Chocia w Polsce bywo czasami(?!)
        że barany som bacami.
    • samozwaniec1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:26
      Ilu znacie inteligentnych poslow?Ja znam kilkunastu...Reszta to plankton,umoczony nie tylko w brak mozgu,ale przede wszystkim zero rozsadku,zero klasy,fatalny wyglad/co drugi/,belkot podczas wypowiedzi dla mediow,brak jakichkolwiek podstaw do sprawowania funkcji.Ponad stu poslow ma do czynienia z prawem/tzn.powinni miec sprawy karne,a nie maja.Np.posel,teraz europosel,pan Kurski,ktory zmusil dwie rodziny lesnikow do eksmisji z ich mieszkan sluzbowych,aby z tej lesniczowki zrobic sobie dacze /pod Malborkiem/.W Anglii prasa by go rozszarpala .W Polsce byl pierwsza consiliere prezydenta swojego brata i doradca szefa opozycji...I teraz kanalia,ktora wziela lapowke od lesnictwa za 20 tysiecy,a w zeznaniu podatkowym teraz okresla wartosc lesniczowki na 300 tysiecy,szczyci sie swoim postepowaniem.Juz nie mowie o Misiakach,Nitrasach i innym talatajstwie.
      Wymiotowac mi sie chce,ze takie cos reprezentuje mnie w parlamencie....
    • bohdanek-net Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:26
      Mam propozycję,ogłoście nieustajacy konkurs na najgłupszego posła w naszym Parlamencie.Wyniki -najgłupszy tygodnia,miesiaca,roku,.Na zakończenie w TVP pokazywać przez 12 godzin tego idiotę.- w całkowitym bezruchu,jak zdjecie małpy.
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:37
        Nie obrażaj małp bo TOnZ dobierze ci sie do rzyci!
    • idiot_hunter Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:27
      Wy chyba żartujecie, nie wierzę aby ten Girzyński byl aż takim debilem. Przecież wszystko ma swoje granice...
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:39
        W UE nie ma granic i cła na eksport polskiej głupoty.Jeszcze jak
        ci"eksporterzy"mają dyplomatyczne paszporty to i mandatu nie zapłacą w UE.
    • samozwaniec1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:34
      Albo Palikot.Facet,przyznam dosc inteligentny i jedyny,ktory wyrobil sobie,wlasciwie sam z siebie,bo nie wierze w pomocnikow,swoja marke.Wiem,ze okradl byl swoja zone,ktora najpierw majatkiem rodzinnym go wsparla,a potem,gdy rozwinal skrzydla,nie dosc,ze zamienil zone i nowszy model,to do tego ukryl byl majatek na Karaibach.Gdyby byl zwyklym biznesmenem-to pal go szesc.Ale gdy ma sie za Stanczyka,a nawet trzeba przyznac jest nim bez watpienia,to powinien,przynajmniej dla zasady oddac majatek swojej zonie/w rownych proporcjach,czyli fifty fifty/przeznaczac miliony na cele charytatywne i wtedy moglby grac Stanczyka.A tak?Dla 3/4 Polakow jest oszolomem,dla wierchuszki PO-bankomatem,dla dziennikarzy-ozdoba audycji,a dla swoich dzieci i zony-oszustem.Dla mnie jest trzy w jednym:nuworyszem z zadatkami na filozofa biznesu,a za gnebienie kaczora-nadzieja na szefa agencji,ktora zajmie sie na kilka lat przepchaniem przez wybory nie tylko Donka czy Schetyny,ale i nowych ludzi,ludzi o wiele wiekszym potencjale niz obecna trzecia liga.Z prezydentem analfabeta.
    • tornson Żałosne!! Najpierw Rokita, a teraz Nitras. 03.08.09, 15:35
      Prawicowi politycy zachowują jak ostatnie buraki, łamią przepisy a potem
      bełkoczą jak to źli Niemcy biją naszych.
      Otóż polskie prawaki słoma wam z butów wychodzi i tyle.
      • zoil44elwer Re: Żałosne!! Najpierw Rokita, a teraz Nitras. 03.08.09, 15:41
        Te prawicowe buraki mogły wyrosnąć tylko na solidarnościowym kartoflisku.
    • klikacz.net Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:39
      wypuść barana na autostradę
    • bergman1 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:43
      napewno ma kurs na wózki.
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:45
        Chyba był na kursie z tymi melexowcami z PiS(na Cyprze)
    • xenocide Nasz ci jest, nasz ci jest 03.08.09, 15:45
      Z Porozumenia Centrum i tu nie jednemu opadnie szczeka na ta wiadomosc ;-)
    • bewup43 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 15:49
      peowiec zawinił pisiora powiesili
    • an1005 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:09
      Ponad 30 lat temu z duma mowilam roznym takim w swieci gdy wyjezdzalam sluzbowo (byly takie dziedziny ze sie jezdzilo i to bez 'czerwonej' przepustki) zem POLKA, bylam z tego dumna. Dzis jak tylko dlugo sie da omijam pytania skad jestem. Wstyd.
    • cspostrzegawczy Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:25
      przecież to parodia z Misia, a Gazeta tak sie nabrała
    • zbigstar Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:46
      Wydaje mi się, że Girzyński cierpi na manię prześladowczą, a broniąc Nitrasa przed Niemcami wpisuje się w heroizm Rokity "ratunku, Niemcy mnie biją'!
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:56
        A Nitras usłyszał S>O>S Rokity i pojechał na ratunek?Cokolwiek za
        póżno,wypuścili Marię z haresztu.A swoją drogą jak Niemcy mogli zakuć
        Rokitę(państwowca i ideologa PO)w kajdany mimo niemiecko-rosyjskiej żony.
    • aazz91060 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:53
      Moze chlopina chcial tylko cofnac sobie licznik?
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 16:57
        Polski europoseł to nabija sobie licznik.Im więcej nabije tym większą kasiorę
        dostanie z PE.
    • rojberek Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:04
      Serio tacy debile w Polsce są politykami? Buahahahaha!
    • e.gajowa Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:09
      Już sobie wyobrażam jak byście się przejechali na Girzyńskim, jakby potępił postępowanie Nitrasa, ale Wam jest wszystko jedno : jak go nie kijem to pałką.

A ja mimo że szczerze nie znoszę Nitrasa, cieszę się że nie bulnął mandatu, równowartość, niech przekaże na Caritas, a Wy się dalej plujcie z tym zatrutym jadem jest Wam do twarzy. Żegnam, ja tu tylko tak przechodząc.
    • milewidziany Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:12
      Nie mogłem uwierzyć, ale jak zobaczyłem Girzyńskiego to już wszystko rozumiem .
    • zenkosuzuki Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:36
      Nitras to mentalny kolega Kurskiego.Ciekawe czy w Polsce robi to samo?
    • elkoguto11 Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:43
      dokladnie, zgadzam się z tymi, którzy mówiąc/pisząc o Pl politykierach, czują wstyd za nich, choć nie powinienem, bo to oni wstydzić się powinni. P.S Jestem zbyt biednym człowiekiem, aby świniom dokladać do koryta, wyrżnałbym połowę z nich
      • zoil44elwer Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:48
        Gdyby tym świniom politykom Panbóczek doł rogi to by sie pobodły o
        pałacowe(rządowe) jadło.
    • babusz Re: "To nasz, polski Nitras!" 03.08.09, 17:47
      Ja cie.. Wojna bedzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka