Dodaj do ulubionych

Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie

IP: *.poczesna.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 08:45
Chyba ich popieściło 220V??!! Czy oni kiedys placili tyle za parking???
Pomylony pomysl!! Panowie radni!! nie dajcie ciala i odrzuccie ten durny
pomysl. Płacimy podatkow od cholery, drogowy w paliwie a drogi takie ze rece
opadaja! jak pomyle ze mam kilka razy dziennie za 15 minutowy pozstoj w 3
alei placic tyle kasy to juz mi sie odechcialo kawy!! Zastanowcie sie co
robicice ale bedzie pozabijamy tych parkingowych natretow!!!!!!!!!!!!!! :/
Obserwuj wątek
    • Gość: pia Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.12.03, 09:14
      ILE?!?! ILEEEE!?!?!?!?!?!??!!
      ILEEEEEEEEEEEEEEEE!?!??!?!?!!?!!?!?!!?!!!!!
      o żesz kur..
      • Gość: Ukasz Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.12.03, 10:10
        Oni qwa chyba ocipieli !! Takie cuda to mogą się dziać tylko w naszym mieście.
        Zamiast stawka opłat maleć za każdą godzine to ona rośnie hahahahahahahaha.
        Parodia.
      • Gość: poborca Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 12:51
        a może by tak wprowadzić opłaty za parkingi przy parkach i ul. Wieluńskiej,
        niech przyjezdni też płacą za parkowanie
    • Gość: xxx Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 10:16
      Chyba ich poj.....!!!!!! I moze jeszcze bede wozil w aucie cala game kart w
      zaleznosci na ile zostawie auto...?? HAHA WYPCHAJCIE SIE DEBILE!!!!! Zamiast z
      kazda godzina placic taniej to u nas jest drozej...!!!
    • Gość: plastron7 a co si stanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:28
      gdy ja wypelnie 3 karty 1-godzinne, godzina po godzinia???? nic, poza tym, ze
      wydam 6 PLN a nie 7.20 .....
    • Gość: Mike Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.54.207.214.tisdip.tiscali.de 27.12.03, 11:59
      Dzieki Bogu, ze juz nie mieszkam w tym miescie, bo bym chyba zwariowal.
      Wystarczy popatrzec na twarze tych rzadzacych, to sie juz odechciewa.
    • Gość: NORMALNY Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 17:41
      GRATULUJE p.WRONA.Chory kraj chore miasto.Ja rozumiem paulinki maja duze
      potrzeby ,ale zwykli ludzie rownierz.Panskie uczynki wobec CKM-u i parkowania
      swiadcza o panskim przywiazaniu do miasta.Z NOWYM ROKIEM zycze PANU zdrowia
      oraz obiektywizmu na cale zycie, a nie tylko na pewne jego fragmenty.
    • Gość: m Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 21:09
      Trzebaszukaćmiejsca parkowania poza strefą aby nie płacić. Do tej pory tak mi
      sie udawało. Będe to robiła nadal.
      • Gość: Tommi Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: 80.50.189.* 27.12.03, 22:46
        Chyba ich rzeczywiście popieściło. Według mnie 2 godz. powinny być tańsze niż 1
        godz.. Tak jest w normalnych krajach. Kupujesz więcej płacisz mniej. Ja też
        będę szukać miejsca poza strefą lub gdzieś w osiedlu. :-)))
    • Gość: m Re: Nowe stawki za parkowanie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 14:39
      Porównajcie zarobki w Warszawie a nasze, wtedy ustalcie wysokość stawki za
      parkowanie. Póki co w Częstochowie jest drożej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka