o-kikoo 01.09.09, 11:01 - słupek procentowy urośnie albowiem kultura obrazkowa wśród gawiedzi to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Lans na molo 01.09.09, 11:03 I rozmawiali bez tłumacza ;-) Kaczka błonę pławną gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Lans na molo 01.09.09, 11:05 co za sztuka skoro ruski oczeń pachożyj do polskiego, każdy głupi to potrafi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lans na molo 01.09.09, 11:07 o-kikoo napisała: > co za sztuka skoro ruski oczeń pachożyj do polskiego, > każdy głupi to potrafi:))) ty nie bardzo, wiec nie kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Lans na molo 01.09.09, 11:08 They mówili in English (a i po niemiecku Donald by uradził ;-) A kaczę mówi fluently po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Lans na molo 01.09.09, 11:10 acha, to jeszcze łatwiej, skoro żaden tak naprawdę angielskiego nie zna :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Lans na molo 01.09.09, 11:29 o-kikoo napisała: > acha, to jeszcze łatwiej, skoro żaden tak naprawdę > angielskiego nie zna :))))))))))) A prezydent Kaczyński zna? Albo jego brat? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Lans na molo 01.09.09, 14:29 Mamrot zna angielski ,tak napisał w swoim CV.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lans na molo 01.09.09, 14:36 etwas-geheimnis napisał: > Mamrot zna angielski ,tak napisał w swoim CV.:-) Papier jest cierpliwy, zniesie wszystkie kłamstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Lans na molo 01.09.09, 14:30 o-kikoo napisała: > co za sztuka skoro ruski oczeń pachożyj do polskiego, > każdy głupi to potrafi:))) Jak widzisz po Kaczyńskich - nie każdy głupi! Nie poniżaj tak Kaczyńskich bo ci tego nie zapomną. One pamientliwesom! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lans na molo 01.09.09, 14:39 porannakawa20 napisała: > o-kikoo napisała: > > > co za sztuka skoro ruski oczeń pachożyj do polskiego, > > każdy głupi to potrafi:))) > > Jak widzisz po Kaczyńskich - nie każdy głupi! > Nie poniżaj tak Kaczyńskich bo ci tego nie zapomną. > One pamientliwesom! W dodatku kikuta pokazała, że NIE ZNA rosyjskiego, choć chodziła do szkoły w czasach, kiedy ruski był OBOWIĄZKOWY... Ciekawe ile klas skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Lans na molo 01.09.09, 11:04 o-kikoo napisała: > - słupek procentowy urośnie albowiem kultura > obrazkowa wśród gawiedzi to podstawa! Powinni się oczywiście schować w piwnicy:)) Żebym ci nie musiał przypominać co dla słupków robiły kacze pokraki, zwłaszcza w kontekście Katynia. Więc zamilcz lepiej durnoto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Lans na molo 01.09.09, 11:04 A temy znowu spadnie. Ludzie nie lubia charczacych nienawistnikow. :p www.tvn24.pl/0,1617339.1,0,2,prezydent-katyn-jak-holokaust--choc-rozmiary-byly-rozne,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Lans na molo 01.09.09, 11:07 jasne, powinniśmy kochać ruskich za ich zbrodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Lans na molo 01.09.09, 11:16 o-kikoo napisała: > jasne, powinniśmy kochać ruskich za ich zbrodnie.... Normalni ludzie pokochali Niemcow to i Roskich potrafia pokochac. Kaczus bez wzgledu na dobro Polski bedzie probowal siac nienawisc do Rosjan. Kto mu daje takie rozkazy? :( Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Lans na molo 01.09.09, 11:17 o-kikoo napisała: > jasne, powinniśmy kochać ruskich za ich zbrodnie.... Oczywiście kikuto, zapomniałaś jeszcze dodać o całowaniu w doupę:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Lans na molo 01.09.09, 11:32 o-kikoo napisała: > jasne, powinniśmy kochać ruskich za ich zbrodnie.... A kto tu mówi o miłości? Chodzi o budowanie coraz lepszych relacji, bez zapominania o historii. Właśnie o tym mówi w tej chwili premier Tusk na konferencji prasowej, wspólnej z Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Lans na molo 01.09.09, 14:35 Ty, a o co ci wlasciwie chodzi? Metody byly te same. Biedni bezbronni ludzie gineli. Roznia sie te holocausty tylko liczba zgladzonych. Jesli to pojdzie w swiat, tym lepiej. Nie ma ofiar lepszych i gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lans na molo 01.09.09, 14:56 elena4 napisała: > Ty, a o co ci wlasciwie chodzi? > Metody byly te same. Biedni bezbronni ludzie gineli. Roznia sie te > holocausty tylko liczba zgladzonych. > Jesli to pojdzie w swiat, tym lepiej. Nie ma ofiar lepszych i > gorszych. A skąd ci przyszło do głowy, że ofiary mogą być lepsze i gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Lans na molo 01.09.09, 15:10 Siersciuch mnie zainspirowal swoim gadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Spacer - zapewne na życzenie gościa - też zły? 01.09.09, 11:04 o-kikoo napisała: > - słupek procentowy urośnie albowiem kultura > obrazkowa wśród gawiedzi to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Spacer - zapewne na życzenie gościa - też zł 01.09.09, 11:08 a czy ja napisałam, że zły??? Spacery są bardzo zdrowe, szczególnie w świetle kamer! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Spacer - zapewne na życzenie gościa - też zł 01.09.09, 11:17 o-kikoo napisała: > a czy ja napisałam, że zły??? Spacery są bardzo > zdrowe, szczególnie w świetle kamer! Mieli pogonić przedstawicieli mediów? Spacer miał być tajny? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nawet na to Ci nie odpowiedziała? Wcale mnie to 01.09.09, 14:27 nie dziwi! prawdziwy.robaczek napisał: > o-kikoo napisała: > > > a czy ja napisałam, że zły??? Spacery są bardzo > > zdrowe, szczególnie w świetle kamer! > > Mieli pogonić przedstawicieli mediów? Spacer miał być tajny? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dwa gnomy 01.09.09, 11:32 tego nie mogą. Nie znają języków. Pan prezydent musi mieć tłumaczy i to kilku, żeby jeden kontrolował tłumaczenie drugiego. Luz więc jest niemożliwy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dwa gnomy 01.09.09, 11:42 Tak dlugi spacer bylby dla malych samobojstwem.Zawal kaczych serduszek murowany.Kaczeta nie sa przystosowane do chodzenia,lecz do plywania. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Cały świat to gawiedź 01.09.09, 12:27 Lansujący się Obama, Putin, Berlusconi, Sarkozy, Tusk, Marcinkiewicz to potwierdzają. Tylko Kikut unosi się ponad przeciętność. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nazywanie Krakowa "grajdołem" - choć sama w nim 01.09.09, 14:35 mieszka - to lans kikuty! Nawet mężem, który "posiadł wszystkie tytuły" gardzi, choć tkwi przy nim od lat. wylogowany.pielegniarz napisał: > Lansujący się Obama, Putin, Berlusconi, Sarkozy, Tusk, Marcinkiewicz to > potwierdzają. Tylko Kikut unosi się ponad przeciętność. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Nazywanie Krakowa "grajdołem" - choć sama w n 01.09.09, 18:47 wos, żadnej zmarszczki na mózgu! Nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nie naPISałaś tego? Martw się o SWÓJ mózg! 01.09.09, 19:08 o-kikoo napisała: > wos, żadnej zmarszczki na mózgu! Nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Nie naPISałaś tego? Martw się o SWÓJ mózg! 01.09.09, 19:20 to były, idiotko, żarty - odpowiadałam tak wiecznie przechwalajacej się koneksjami i forsą weronce. Zapoznaj się wreszcie z kontekstem... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nie wiem, kto to jest weronka o kompletnie mnie to 01.09.09, 20:28 nie obchodzi. Wiem tylko jednokomórkowcu, że "żartować" NIE UMIESZ! o-kikoo napisała: > to były, idiotko, żarty - odpowiadałam tak wiecznie > przechwalajacej się koneksjami i forsą weronce. > Zapoznaj się wreszcie z kontekstem... Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Nie wiem, kto to jest weronka o kompletnie mn 01.09.09, 20:49 jesteś głupsza niż myślałam... odczep się idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: "Jarosław Kaczyński - najzdolnieszy polityk 01.09.09, 19:22 Ty też idioto przeczytaj wątek - tytuł jest aluzją do rozmowy Oleksego z Gudzowatym. Nie dała Bozia rozumu??? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: "Jarosław Kaczyński - najzdolnieszy polityk 01.09.09, 20:30 o-kikoo napisała: > Ty też idioto przeczytaj wątek - tytuł jest aluzją do > rozmowy Oleksego z Gudzowatym. Nie dała Bozia > rozumu??? tobie NA PEWNO NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_dziewica a wsród wyzej urodzonych to niestety obciach 01.09.09, 19:37 o-kikoo napisała: > - słupek procentowy urośnie albowiem kultura > obrazkowa wśród gawiedzi to podstawa! z powodu chamstwa: www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY Zwanego wyżej urodzeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: a wsród wyzej urodzonych to niestety obciach 01.09.09, 19:58 nic na to nie poradzę, iż społeczeństwo jest zróznicowane a gawiedź znaczacą ilościową przewagę w nim stanowi... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: a wsród wyzej urodzonych to niestety obciach 01.09.09, 20:31 o-kikoo napisała: > nic na to nie poradzę, iż społeczeństwo jest > zróznicowane a gawiedź znaczacą ilościową przewagę w > nim stanowi... ty też z tych wyżej urodzonych? Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: "Jarosław Kaczyński - najzdolnieszy polityk 01.09.09, 19:54 A to cytat z Woody Allena kpiącego z nadętych filozofów, heniu-idioto, nieczytaty-niepisaty. Do MO była najwidoczniej selekcja negatywna i dlatego tam trafiłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: "Jarosław Kaczyński - najzdolnieszy polityk 01.09.09, 20:07 nie jestem idoto autorką tego tekstu. Nie mam doń dojścia. Gdybym miała, to dawno bym coś tam jeszcze napisała. Nie wiem też czyj to taki żart... Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: "Jarosław Kaczyński - najzdolnieszy polityk 01.09.09, 20:51 pojebany złamas.............. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Sawomir Nowak powiedział: 01.09.09, 22:15 rozmawiali trochę po polsku, po angielsku i chyba po rosyjsku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś