Dodaj do ulubionych

"My w PiS jesteśmy normalni"

• hummer Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 11.09.09, 22:36
      :)))))
      Dawno się tak nie ubawiłem. Ciekawe jak długo jeszcze ten wątek będzie podbijany :)
    • wkkr byłych aesów 13.09.09, 18:54
      też banują?
      Co się z tym światem powyprawiało.....
      • ave.duce Wiesz coś, o czym ja nie wiem? ;) 13.09.09, 23:49
        :p
    • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > no ba! ;) 14.09.09, 14:26
      Cioteczny brat prezydenta Jan Maria Tomaszewski, plastyk pracował w Orlenie, TVP
      i wodociagach > to jest normalność! ;)

www.dziennik.pl/wydarzenia/article443520/Dziwne_przypadki_prezydenckiego_kuzyna.html
      • dupetek Ja CHCEMM!! Ja! 14.09.09, 14:31
        Właśnie podejmuję kroki aby zapisać się do PiSu:)
        Ech.., te frukty, już zacieram łapki:))))

ave.duce napisała:
        • ave.duce Re: Ja CHCEMM!! Ja! 14.09.09, 14:35
          Wtedy będziesz mógł popierać Ojca Dyrektora, niczym niejaki Qr..ski >
          i załatwiać posady znajomym "o wyskich kwalifikacjach" (pewnie chodzi o górną półkę) >

(...) Kurski potwierdził, że załatwił u Netzla posadę dla znajomego. "Rekomendowałem jedną osobę o wysokich kwalifikacjach" - mówił. Olejnik chciała wiedzieć, czy "osoba o wysokich kwalifikacjach" nadal tam pracuje. Okazało się, że nie. Opuściła PZU wraz z odejściem PiS od władzy (...)

www.dziennik.pl/polityka/article268336/Przyznal_sie_Prosil_PZU_o_kase_dla_Rydzyka.html
          Niebo stanie przed Tobą otworem! ;)

• dupetek Re: Ja CHCEMM!! Ja! 14.09.09, 16:18
            Jak bendemm PiSdzienciemm, to to nie takie kręty bendemm robić!!
            Siemm przekonasz!:))

ave.duce napisała:
            • ave.duce Re: Ja CHCEMM!! Ja! 14.09.09, 17:52
              Nie zapominaj, że ja też będę ;)
              Łapka łapkę, z łapki do łapki, etc.

• dupetek Rozumiem, że chcesz siem załapać? 14.09.09, 18:04
                Czyli, o spóle myślisz? No wiesz... Zobaczę, ile te róże w zębach będą mnie
                kosztować:)

ave.duce napisała:
                • ave.duce Re: Rozumiem, że chcesz siem załapać? 14.09.09, 22:11
                  Nie chcę Cię straszyć, ale TW_Wielgus twierdzi, że PiS to partia eunuchów (za
                  zdrajcą Dornem!) > postanowiłam Cię ostrzec! ;)
                  Dobrze się zastanów, Dupetku! :)

• venus99 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > no ba! ;) 14.09.09, 14:32
        czy możemy uzgodnić,że jest to pisuarowa normalnośc??
        • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > no ba! ;) 14.09.09, 14:37
          Wszystko, co jest w opozycji do tego, co Ty rozumiesz pod określeniem "normalność".

• ave.duce "My w PiS jesteśmy normalni" i też byśmy chcieli 14.09.09, 16:10
      żeby Zgromadzenie Narodowe przyjęło przez aklamację zapis

"O przywódcy narodu".

Uznanie Lecha Aleksandra Kaczyńskiego za dożywotniego przywódcę byłoby kolejnym krokiem zmierzającym do podkreślenia jego pozycji.

Nie możemy być w tyle za Kazachstanem! ;)

www.tvn24.pl/0,1619339,0,1,kazachstan-z-dozywotnim-przywodca,wiadomosc.html
      • nietoperz_dworski Re: "My w PiS jesteśmy normalni" i też byśmy chc 15.09.09, 07:53
        Za ten pomysl powinni Cie przyjac!
        • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" ? ;) 16.09.09, 00:27
          "Zgodnie w rozporządzeniem Prezydenta RP w sprawie opisu, materiału, wymiarów,
          wzorów rysunkowych oraz sposobu i okoliczności noszenia odznak orderów i
          odznaczeń orderów nie nosi się na ubiorach sportowych, roboczych i ochronnych"

(za Syndykiem.IV.RP)

Rickky >>>

forum.gazeta.pl/forum/w,28,100307628,100307628,Czy_ja_dobrze_widze_.html

Ossey >>>

forum.gazeta.pl/forum/w,28,100294440,100294440,Tusk_posmiertnie_odznaczyl_siatkarzy.html
    • porannakawa22 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 16.09.09, 00:32
      Chory psychicznie nie odczuwa swojej choroby.
      Uważa, że jest normalny a inni ludzie fiksują.

JOJO Brudziński już nie ten tego?
      • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 06.11.09, 15:16
        Jojo kiedyś ten tego? Nie przypominam sobie ;)

• ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 06.11.09, 12:07
      www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline//633929604146772392.jpg :)))

• zapijaczony_ryj Re: "My w PiS jesteśmy normalni" inaczej 06.11.09, 13:02
        ave.duce napisała:

> www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline//633929604146772392.jpg
        :)))
        >
        > :p
        • ave.duce "My z PiS" > Rycerz Kolumba ;))) 07.11.09, 11:08
          www.dziennik.pl/files/archive/00256/_Jan_Dziedziczak_256209g.jpg
          Ciekawe, jacy 'rycerze' z PO też tam są?

www.dziennik.pl/polityka/article477287/Polityk_PiS_rzuca_stanowisko_w_zakonie.html :)))

• zapijaczony_ryj Jasne, ze normalni 02.02.10, 17:35
          bardziej

m.onet.pl/_m/bdb7dfc4e8530adeb49384f450b3f1ab,14,1.jpg
      • venus99 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 07.11.09, 09:22
        to jest zdjęcie z przedszkola?
    • tatarak11 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" zgadza sie 07.11.09, 14:07
      www.pis.org.pl/main.php
      • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" zgadza sie 07.11.09, 14:12
        O tak! >>>

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg
        www.dziennik.pl/files/archive/00195/konpis110209_195392l.jpg
    • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 10.11.09, 12:03
      Będzie patrYIDiotycznie ;)

Niepociumany

:)))

• ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni"?! 04.12.09, 16:53
      ... "Pozytywnie oceniam działalność polityczną Aleksandra Kwaśniewskiego po 1989 r.
      w szczególności zaś pozytywnie oceniam okres jego prezydentury w latach 1995 - 2005."

- pisze na swoim blogu... kojarzony z Radiem Maryja poseł PiS Zbigniew Girzyński.

... Jeszcze kilka miesięcy temu, 1 kwietnia 2009 r. poseł mówił w TVN24, że "Kwaśniewski to znany krętacz i kłamczuszek" ...

wyborcza.pl/1,75248,7330963,Zmienne_sympatie_posla_Girzynskiego.html
      ThnX, Lumpiorze, za ten temat!

forum.gazeta.pl/forum/w,396,103914297,103914297,PiSior_stracil_rozum_.html
    • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > Putra! 05.12.09, 18:21
      ... Zdaniem wicemarszałka Sejmu z PiS Krzysztofa Putry, na najbliższym kongresie Jarosław Kaczyński stanie w szranki, "na pewno wygra te wybory i będzie nadal prezesem". Jak podkreślił Putra, PiS jest partią demokratyczną i przed kongresem zawsze się toczy debata. To, że jest żywa dyskusja to wyłącznie zaleta - dodał.

W ocenie wicemarszałka Sejmu, "najbardziej przenikliwym politykiem w Polsce jest Jarosław Kaczyński i będzie stał ma czele PiS jeszcze bardzo długo". PiS pod kierownictwem Jarosława Kaczyńskiego jest wiarygodny i odważny - uważa Putra.
      ...

www.dziennik.pl/polityka/article498558/Rewolta_w_PiS_Kaczynski_tylko_sie_smieje.html
      • kum.z.antalowki Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > Putra! 05.12.09, 19:50
        PiS tym sie różni od od figury akrobatycznej, że w polityce nawet kompletnie
        leżąc, a nawet siedząc, można "stać na czele". Do tego celu szczególnie
        przydatne jest politykowi tzw. "miedziane czoło".
        • ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > Putra! 05.12.09, 22:09
          kum.z.antalowki napisał:

> PiS tym sie różni od od figury akrobatycznej, że w polityce nawet kompletnie
          > leżąc, a nawet siedząc, można "stać na czele". Do tego celu szczególnie
          > przydatne jest politykowi tzw. "miedziane czoło".

Przypomnę, bo ma związek z Putrą i jest równie "normalne" dla PiS >

Niejaki Kuchciński, prezentując kandydaturę Krzysztofa Putry na wicemarszałka Sejmu, rzekła był:

... To będzie jedyny człowiek w Prezydium Sejmu, który będzie reprezentował większość ogólnonarodową, która jest w opozycji. Putra będzie się przyczyniał do tego, że debata będzie prowadzona merytorycznie, bez awanturnictwa i bez obraźliwych słów, jakie często słyszeliśmy z lewej strony sali, ze środka sali, z tych kręgów, które były opozycją ...

• chilum Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 05.12.09, 20:20
      >"My w PiS jesteśmy normalni"

No i jeszcze

Przystojni i Sympatyczni

...zapomniał w swojej skromności dodać...:->
      • ave.duce Przyszli koalicjanci > miłośnicy 06.12.09, 09:23
        sztuki.

... Tomczak, wówczas poseł LPR, wraz z Haliną Nowiną-Konopczyną z Porozumienia Polskiego wszedł na wystawę, wdarł się za barierki i usunął "meteoryt" przygniatający rzeźbę papieża. Wskutek tej akcji figurze odpadła część lewej nogi ...

9 lat? Na taką prostą sprawę?
    • karolek-3 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 06.12.09, 14:04
      jako wróg Polski jątrzysz i wyszydzasz a to jest karalne awe
      milosz333.wrzuta.pl/audio/3bNJB8cxAwU/jacek_kaczmarski_-_katyn
    • blind_as_a_bat Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 21.12.09, 08:51
      polityk powinien być traktowany jak każdy inny obywatel i nie ma tu miejsca na ochronę - ocenił Pan Prezydent.

www.rp.pl/artykul/16,408942_Lech_i_Jaroslaw_jednym_glosem.html
    • icek.goldberg Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 25.12.09, 21:13
      Normalne ciule!!!
    • awuk Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 25.12.09, 22:30
      ave.duce7 napisała:

> oświadczył Jojo Brudziński ;)

Dowcip dwudziestolecia !!!
      Trzy czwarte populacji w Polsce uważa odwrotnie.
      • kum.z.antalowki "My w PiS jesteśmy normalni" /Joachim Brudziński/ 25.12.09, 22:43
        no, normalnie posikać się można ...
        --
        "hehehe" /goldenwomen & witoldzbazin/
        • zapijaczony_ryj zdjęcie wodza z 26.12.09, 07:17
          portalu Nasza Klasa, znaczy "najnormalniejsze" jakie ma

photos.nasza-klasa.pl/18277442/2/other/std/964d2e2634.jpeg
          • ave.duce Re: zdjęcie wodza z 26.12.09, 09:58
            Ja mam takie "zdjęcie" >

403 Forbidden
            Request forbidden by administrative rules.

• ave.duce "My w PiS jesteśmy normalni" > niedoRzecznik 29.12.09, 11:45
      Janusz Ius/et/Lex Kochanowski >

... Miło wiedzieć, że rzecznik (...) dzieli ludzi na tych, którzy chorować powinni, i tych, co nie powinni - przy czym siebie zalicza do tej drugiej grupy ...

• ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" > tow. Kempa 29.12.09, 20:42
        4. Czy Jarosław Kaczyński zostanie jeszcze kiedyś premierem?

To oczywiste, i to wkrótce.

• ave.duce "My w PiS(i w SLD?) jesteśmy normalni" > Sobala 02.01.10, 22:48
          Trójka ... jaka szkoda.

• ave.duce Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 04.01.10, 11:38
      - Nie wyobrażam sobie, żeby Jarosław Kaczyński nie został prezesem na tym kongresie. Jest niekwestionowanym liderem i na tym etapie budowy naszej partii inne przywództwo nie wchodzi w rachubę, bo partia przestałby istnieć - podkreślił Brudziński.

Normalne jojo ;)

• gat45 A w nowym 2010 roku będziemy 04.01.10, 11:46
        jeszcze normalniejsi !

tak nam dopomóż...
        • ave.duce Re: A w nowym 2010 roku będziemy 04.01.10, 11:48
          gat45 napisała:

> jeszcze normalniejsi !
          >
          > tak nam dopomóż...

Jarek!

• bard333 Bożżż... Ave... 04.01.10, 12:07
        Czy Ty nie masz innych problemów od poniedziałku? Nie dość, że żałosny post, nic
        nie wnoszący, tylko obrażający i opluwający innych, to od rana w poniedziałek
        ave przegląda portale, bo a nuż coś znajdzie i wrzuci dla swojej watahy
        forumowej i będzie można porechotać z małego wzrostu Kaczorów...;)))

zaczęłas robic to dla pieniędzy? bo nie wierzę, że tylko tak sama z siebie...
        Oczywiście Polska rośnie w siłę, społeczeństwu zyje sie cudnie, bandyci nie
        popełniaja samobójstw...

Czy Ty nie widzisz co się dzieje? bez urazy, ale właśnie dzieki takim jak TY, ta
        tuszcza banda wprowadza zamordyzm, w kraju syf, bieda i gdzie nie spojrzysz
        marazm! Bo zamiast sie spytać w poniedziałek rano dlaczego bandzior, który mógł
        pogrążyć ważne osoby umiera, to zajmujesz się Kaczorem...:(

ale cóż pamiętam... jak to szło...? "wolę kartofle z tuskiem, niż kawior z
        kaczorem..."

ja nie, przykro mi ave i szkoda...
        • ave.duce Przesadziłeś :( 04.01.10, 16:20
          rd333 napisał:

> Czy Ty nie masz innych problemów od poniedziałku? Nie dość, że żałosny post, ni
          > c
          > nie wnoszący, tylko obrażający i opluwający innych,

- Nie wyobrażam sobie, żeby Jarosław Kaczyński nie został prezesem na tym kongresie. Jest niekwestionowanym liderem i na tym etapie budowy naszej partii inne przywództwo nie wchodzi w rachubę, bo partia przestałby istnieć - podkreślił Brudziński.

To jest cytat, jeśli się nie zorientowałeś. W tym cytacie ważne jest dla mnie stwierdzenie, że w dalszym ciągu Jarosław Kaczyński, największy przekręciarz i hipokryta, będzie stał na czele drugiej (znaczeniowo) partii w Polsce.

> to od rana w poniedziałek
          > ave przegląda portale, bo a nuż coś znajdzie i wrzuci dla swojej watahy
          > forumowej i będzie można porechotać z małego wzrostu Kaczorów...;)))

Nie muszę przeglądać portali. PiS&co samo pcha się wszędzie.

> zaczęłas robic to dla pieniędzy?

Przegiąłeś :(

> bo nie wierzę, że tylko tak sama z siebie...

Lepiej uwierz.

> Oczywiście Polska rośnie w siłę, społeczeństwu zyje sie cudnie, bandyci nie
          > popełniaja samobójstw...

Mataczysz sprawy z różnych parafii. Nie dam się wciągnąć w dyskusyjkę bez ładu i składu.

>
          > Czy Ty nie widzisz co się dzieje? bez urazy, ale właśnie dzieki takim jak TY, t
          > a
          > tuszcza banda wprowadza zamordyzm, w kraju syf, bieda i gdzie nie spojrzysz
          > marazm!

Czyżbyśmy mieszkali w dwóch innych krajach?

> Bo zamiast sie spytać w poniedziałek rano dlaczego bandzior, który mógł
          > pogrążyć ważne osoby umiera, to zajmujesz się Kaczorem...:(

Zajmuję się tym, co uważam za ważniejsze. Wybacz.
          >
          > ale cóż pamiętam... jak to szło...? "wolę kartofle z tuskiem, niż kawior z
          > kaczorem..."

Tak. Niekoniecznie z Tuskiem, ale na pewno NIE Z KACZOREM. NIC i NIGDY.

> ja nie, przykro mi ave i szkoda...

Ty nie. Ok. Twój problem i wybór.

• bard333 nie ave... to Ty przesadziłaś... 04.01.10, 22:18
            niestety potrafisz tylko opluwać, bez podania żadnych faktów ani dowodów...
            pokaż co masz na Kaczora, a przyznam Ci racje!

te Twoje chorobliwe plucie pokazuje, że masz jakąś fobie... a te, wybacz leczy
            sie, ale nie na forum...

no i oczywiście Ty żyjesz w tej cudnej Polsce ze szklanymi domami, kraju mlekiem
            i miodem płynącym, pół roku byczysz sie na Bahamach, a pozostałe pół z radościa
            spędzasz nad Wisła...

i to Ave nie mój wybór... ja widze świat taki jest, dla mnie złodziej włóczący
            się z bandyta na cmentarzu, zostaje złodziejem! zapłakana posłanka, kutą na
            cztery nogi krętaczką! Pokaż cos prócz konfabulacji i wiecznego plucia, to
            uwierze, że nie masz syndromu Niesiołowskiego, czyli zawiedzionej miłości...;))

więc ave, wybacz... to Twój wybór... jeszcze raz, szkoda...

pozdrawlaju
            • ave.duce Re: nie, Bardzie... to Ty przesadziłeś... i to nie 04.01.10, 22:36
              raz. Sam piszesz ogólniki, mnie ustawiasz w narożniku > nic z tego.

bard333 napisał:

> niestety potrafisz tylko opluwać, bez podania żadnych faktów ani dowodów...
              > pokaż co masz na Kaczora, a przyznam Ci racje!

Na którego? Na Jarka?
              Przecież od czasu przekrętów PC to trwa.

> te Twoje chorobliwe plucie pokazuje, że masz jakąś fobie... a te, wybacz leczy
              > sie, ale nie na forum...

Może skonkretyzujesz, co to znaczy: plucie? Podawanie cytatów z wypowiedzi kaczystów to jest plucie?

> no i oczywiście Ty żyjesz w tej cudnej Polsce ze szklanymi domami, kraju mlekie
              > m
              > i miodem płynącym, pół roku byczysz sie na Bahamach, a pozostałe pół z radościa
              > spędzasz nad Wisła...

Dobrze wiesz, że nie "byczę się" na Bahamach, mieszkam sobie spokojnie, zwykle we WSI nad Narwią.

> i to Ave nie mój wybór... ja widze świat taki jest, dla mnie złodziej włóczący
              > się z bandyta na cmentarzu, zostaje złodziejem! zapłakana posłanka, kutą na
              > cztery nogi krętaczką!

Znajdź chociaż jeden mój post, w którym bronię Sawickiej lub Chlebowskiego&co.

> Pokaż cos prócz konfabulacji

Co jest, wg Ciebie, "konfabulacją"? Konkretnie.

> i wiecznego plucia,

j.w.

> to
              > uwierze, że nie masz syndromu Niesiołowskiego, czyli zawiedzionej miłości...;))

Chyba Cię przeceniałam. Takie tanie chwyty i branie pod włos, to do Ciebie niepodobne :(

>
              > więc ave, wybacz... to Twój wybór... jeszcze raz, szkoda...

Też żałuję, ale to nie ja przegrałam zakłady ;)

>
              > pozdrawlaju

I wicewersja.
              • bard333 .... 04.01.10, 23:37
                przekrętów PC... śmiało! punkt po punkcie! a najlepiej te, które zostały
                udowodnione i napiętnowane...

z tym WSI to tak troche po freudowski... co...? ;)))

i na prawde nie jest moim zamiarem stawianie Ciebie przed jakąkolwiek ścianą!
                jest mi zwyczajnie przykro, że wypisujesz takie rzeczy!!! wpisujesz sie w hordę
                tego całego tałatajstwa, zionącego ogniem na wszystko co normalne i uczciwe...

wiem, że tak nie myslisz i po prostu zachodzę w głowę DLACZEGO???

tanie chwyty...???

"My w PIS jesteśmy normalni... " hłehłehłe...;)) "a teraz moi drodzy zapraszam
                do plucia" (tak ave, do plucia) bo wiesz dobrze, co się za chwile zacznie,
                zwłaszcza na tym forum... dowartościowujesz się tym, że paru byłych ubeków, czy
                ormowców Cię pochwali...? wiem, że nie... więc po co?

jeszcze raz... DLACZEGO???

wwww.zdjecia.ruciane-nida.org/details.php?image_id=10722
                • ave.duce Re: .... 05.01.10, 09:25
                  bard333 napisał:

> przekrętów PC... śmiało! punkt po punkcie! a najlepiej te, które zostały
                  > udowodnione i napiętnowane...

archiwum.polityka.pl/art/grupa-wsparcia,395812.html
                  archiwum.polityka.pl/art/taki-dobry-profesor,365374.html
                  archiwum.polityka.pl/art/miss-kasa-ipis,360855.html
                  archiwum.polityka.pl/art/sztuczne-diamenty-z-pc,359229.html
                  Celowo nie podaję linków do innych źródeł. Warto jednak, abyś wniknął głębiej w literaturę przedmiotu.

>
                  > z tym WSI to tak troche po freudowski... co...? ;)))

Nie, to żart.

> i na prawde nie jest moim zamiarem stawianie Ciebie przed jakąkolwiek ścianą!

Ludzki pan z Ciebie!

> jest mi zwyczajnie przykro, że wypisujesz takie rzeczy!!!

Prosiłam kilkakrotnie o KONKRETY. Jakie "takie rzeczy"?

> wpisujesz sie w hordę

Mam Ci odpowiadać takimi samymi epitetami, sugestiami i insynuacjami, mam Ci przypiąć etykietkę? Nic z tego. Nie zniżę sie do tego poziomu.

> tego całego tałatajstwa, zionącego ogniem na wszystko co normalne i uczciwe...

"Normalne i uczciwe" > w dodatku: wszystko. W czym widzisz tę "normalność i uczciwość" w PiS&co? Ja niczego takiego nie dostrzegam.

> wiem, że tak nie myslisz

Widocznie nadajemy na innych falach, jeżeli chodzi o poglądy polityczne. I nie porozumiemy się. Mamy do wyboru > zostawić politykę na boku, nie dopisywać się wzajemnie do swoich postów i zachować dobre relacje albo przelewać z politycznego pustego w próżne, raniąc się > co nieuniknione i wreszcie zerwać kontakty. Innej alternatywy nie widzę. Wybór zostawiam Tobie.

> i po prostu zachodzę w głowę DLACZEGO???
                  >
                  > tanie chwyty...???

Tanie chwyty, bo usiłujesz wmówić mi jakieś "uczucia" w stosunku do Kaczyńskich. Uczucia, których we mnie nie ma.

> "My w PIS jesteśmy normalni... " hłehłehłe...;)) "a teraz moi drodzy zapraszam
                  > do plucia" (tak ave, do plucia) bo wiesz dobrze, co się za chwile zacznie,
                  > zwłaszcza na tym forum... dowartościowujesz się tym, że paru byłych ubeków, czy
                  > ormowców Cię pochwali...? wiem, że nie... więc po co?

Dobrze wiesz (przypomnij sobie wątek o Wołyniu), że tak nie jest. Dlaczego zatem to piszesz? Sama wiem, ile jestem warta. I to mi absolutnie wystarcza do szczęścia. Ci, którzy mnie znają, też wiedzą. ZNAJĄ, a nie konfabulują na mój temat, zmyślają, są megalomanami.

> jeszcze raz... DLACZEGO???

Ile razy sam sobie zadałeś to pytanie? Może warto czasami?
                  Ok, odpowiem Ci ostatni raz > uważam, że nie ma niczego gorszego od Kaczyńskich, co się mogło i, niestety, w dalszym ciągu może Polsce przytrafić.

EOT

ps. w jednym przyznaję Ci rację > "za PiS, SO i LPR" urzędnicy się bali. Teraz wraca nowe, czyli urzędasy.

Pozdrawiam.
    • noworoczny Wy z PiS jesteście tak normalni, ... 04.01.10, 12:01
      ... jak Wasz forumowy przedstawiciel,
      user o nicku normalnyczlowiek1.
      • gat45 Re: Wy z PiS jesteście tak normalni, ... 04.01.10, 12:06
        noworoczny napisał:

> ... jak Wasz forumowy przedstawiciel,
        > user o nicku normalnyczlowiek1.

Nowy roczek jeszcze młodziutki, więc wbaczonem ci będzie ten wpis. A
        na przyszłość nie dopisuj się, maleństwo, do nieprzeczytanych
        watków.
    • fagay Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 04.01.10, 22:45
      My w Tworkach tez
    • ave.duce "My w PiS jesteśmy normalni" 07.01.10, 20:59
      J. Kaczyński: "Gazeta Polska" jest nękana przez prokuraturę i służby!

www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/372226,j_kaczynski_gazeta_polska_jest_nekana_przez_prokurature_i_sluzby.html
      ŁOmatko! Biedny red. Tomasz. Może choć TVPiSLD programik mu przywróci? "Pod presją... sorry > prasą".

• dystans4 Re: "My w PiS jesteśmy normalni" 13.01.10, 18:47
      BULTERIER: PiS to partia Jarosława Kaczyńskiego. [...] Ci wszyscy, którzy mówią, że ktoś chciałby podnieść rękę na Jarosława Kaczyńskiego muszą wiedzieć, że Jacek Kurski mu tę rękę odrąbie. Sądzę, że podobnie zachowałby się Ziobro.

Agnieszka Sopińska: Nowe otwarcie ma podobno polegać na pokazywaniu Polakom, że jesteście normalni. Tak nieoficjalnie opowiadała jednej z gazet anonimowa posłanka PiS.
    • prawieemeryt Re: A dlaczego na forum 13.01.10, 20:58
      tylko jeden sie do tego przyznaje?
    • wiosnaludzikow Re: "Wy w PiS nie jesteście normalni" 13.01.10, 21:18
      Jesteście banda nieudaczników, która nie wykorzystała władzy do
      reformy Polski. Zamiast reform politycznych wywołaliscie wojne z
      tymi co stali tam gdzie stało ZOMO. Za co sie nie wzieliście to
      spartoliliście. Prawie ....
      Dziś wam Pisiorkom wystarczy to co macie. Nie chcecie władzy aby
      wiecznie tylko trwała władza dla tych kilkudziesięciu posłów itp z
      pensyjka za 10 000 zeta. dala takich jak Wy Psiorki to tak jakbyście
      Anioła złapali za skrzydła a diabła za rogi.
    • blind_as_a_bat Sprzed lat => To mówiłem ja, Jarosław K. 16.01.10, 08:36
      PiS jest partią pro młodzieżową.

Chcielibyśmy tylko, żeby ci młodzi ludzie zrozumieli, że PiS to nie jest „obciach” ale formacja, która daje im szanse rozwoju – podkreślił prezes Kaczyński.

www.extra-media.pl/www/arch/2009/3/10-ciech228.pdf
      • dystans4 Zmiana wizerunku PiS - kampania PiS 16.01.10, 09:07
        BULTERIER: PiS to partia Jarosława Kaczyńskiego. [...] Ci wszyscy, którzy mówią, że ktoś chciałby podnieść rękę na Jarosława Kaczyńskiego muszą wiedzieć, że Jacek Kurski mu tę rękę odrąbie.

Będzie to tak
        --

Nowe otwarcie będzie polegać na pokazywaniu młodym wykształconym Polakom, że jesteśmy normalni – anonimowa posłanka PiS.
        • prawieemeryt Re: Ad link "tak" - ojejku jakie 16.01.10, 11:51
          zadziwiające podobieństwo. Swoją drogą nawet dzika świnia jest
          piękniejsza.
    • noworoczny PiSdowcy normalni w imię Boga Wszechmogącego ... 16.01.10, 11:57
      Jak w XXI wieku można wypisywać takie bzdury ?
      To tylko PiSdowcy coś takiego mogą napisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka