Dodaj do ulubionych

nurkowanie

26.06.12, 23:03
Witam,
robię kurs nurkowy u Roberta Dłużniewskiego. Okazało się, że jest on z Serocka. Czy ktoś nurkuje jeszcze z Serocka?
pozdr
Beti
Obserwuj wątek
    • aktywny15 Re: nurkowanie 27.06.12, 17:34
      Witam zawsze chciałem nurkowac to jest super hobby i myślę że ekstremalne doznania . Ponoc Bałtyk kryje mnóstwo tajemnic nurkowanie w Bałtyku daje wiele przyjemności. Ostatnio znaleziono wrak statku z XVIII w na wysokości Ustki .Super przygoda.Lepsze to od przerzucania piłki nad siatką . Mam znajomego który też nurkuje.
      • bet.i82 Re: nurkowanie 27.06.12, 19:24
        tak, naprawdę fajna sprawasmile) mi już na kursie się podobasmile)...Batłyk czy Zatoka to tylko część atrakcji w Polsce. W weekend jedzimy np do Krakowa na zalicznie kursu gdzie w centrum jest zalany kamieniołom z krystaliczną wodą i atrakcjami dla nurków. Ale wystarczy podlądnąć profil na FB Roberta Dłużniewskiego naszego sąsiada z Serocka i instruktora zobaczysz co oni wyprawiająsmile Tailandia, Egipt, Chorwacja i ostatnio nowość - nurkowania w Alpach w jeziorach górskich...to jest pasja...smile No i praktycznie co weekend jakiś wyjazd na polskie akwenysmile super!
        to do zobaczenie kiedyś pod wodąsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka