bet.i82 26.06.12, 23:03 Witam, robię kurs nurkowy u Roberta Dłużniewskiego. Okazało się, że jest on z Serocka. Czy ktoś nurkuje jeszcze z Serocka? pozdr Beti Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aktywny15 Re: nurkowanie 27.06.12, 17:34 Witam zawsze chciałem nurkowac to jest super hobby i myślę że ekstremalne doznania . Ponoc Bałtyk kryje mnóstwo tajemnic nurkowanie w Bałtyku daje wiele przyjemności. Ostatnio znaleziono wrak statku z XVIII w na wysokości Ustki .Super przygoda.Lepsze to od przerzucania piłki nad siatką . Mam znajomego który też nurkuje. Odpowiedz Link
bet.i82 Re: nurkowanie 27.06.12, 19:24 tak, naprawdę fajna sprawa) mi już na kursie się podoba)...Batłyk czy Zatoka to tylko część atrakcji w Polsce. W weekend jedzimy np do Krakowa na zalicznie kursu gdzie w centrum jest zalany kamieniołom z krystaliczną wodą i atrakcjami dla nurków. Ale wystarczy podlądnąć profil na FB Roberta Dłużniewskiego naszego sąsiada z Serocka i instruktora zobaczysz co oni wyprawiają Tailandia, Egipt, Chorwacja i ostatnio nowość - nurkowania w Alpach w jeziorach górskich...to jest pasja... No i praktycznie co weekend jakiś wyjazd na polskie akweny super! to do zobaczenie kiedyś pod wodą) Odpowiedz Link