Dodaj do ulubionych

Lekarze GOLDENMED

06.05.15, 13:07
Witajcie , Którego lekarza polecicie internistę, chyba sie przepiszemy , a w zasadzie to od kilkudziesięciu lat nigdzie nie uczęszczaliśmy z mężem i nie figurujemy z żadnej przychodni. Zależy mi na skierowaniach na profilaktyczne badania, RTG , USG który lekarz będzie rozrzutnysmilesmile):
Obserwuj wątek
    • aganiok32 Re: Lekarze GOLDENMED 06.05.15, 14:51
      Ja chodzę do dr Baduchowskiej-Jewiec, mąż do dr. Ostafina i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Co więcej wspomniane przez Ciebie badania zrobisz na miejscu, nie trzeba jeździć np do Legionowa na RTG. Ze skierowaniem na badania według potrzeb nie było żadnych problemów.
      • mieszkanka_serock Re: Lekarze GOLDENMED 06.05.15, 15:17
        DZIĘKI
      • marynianka Re: Lekarze GOLDENMED 11.08.15, 18:25
        Ja zapisałam się do dr Baduchowskiej-Jewiec i na razie jestem zadowolona, sympatyczna, konkretna, bez problemu wypisałam mi skierowanie na niezbędne badania krwi, niestety na razie przyjmuje tylko rano, ale od września może będzie też po południu. Najważniejsze że można w normalny sposób zapisać się do lekarza, dodzwonić się, a nie stać od 5 rano!
    • lekarzserock Re: Lekarze GOLDENMED 01.12.15, 11:35
      Jestem zapisany z rodziną do doktor Iwony Hlożek. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni nie ma problemów z przyjęciem i zapisaniem się na wizytę. Pani doktor bardzo dokładnie i starannie podchodzi do tego co robi dzięki czemu dobiera odpowiednie rozwiązania dla danej diagnozy. Wkońcu doczekaliśmy się dobrej przychodni i nie musimy jeździć do Warszawy. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy smile.
    • wanda731 Re: Lekarze GOLDENMED 14.12.15, 20:46
      Byłam w GoldenMedzie i zdecydowanie nie polecam dr Agaty Matuszewskiej. Od wejścia niezadowolona że widzi pacjenta. Pewna siebie, ciekawska i pokazująca na każdym kroku swoją wyższość. Mając pacjenta w gabinecie bez skrupułów odbiera telefon prywatny i rozmawia nie zważając na czas, jaki powinna poświęcić choremu. To tyle, zdrowia życzę!
    • nadziejanalepsze15 Re: Lekarze GOLDENMED 11.06.16, 14:24
      Ja również nie polecam A.Matuszewskiej - trudno nazwać lekarzem tą panią, ponieważ nie ma nic z profesjonalizmu lekarskiego, niezadowolona z wszystkiego, nie miła i co najważniejsze nie pomocna dla pacjenta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka