Dodaj do ulubionych

Alma, Piotr i Paweł

16.12.10, 14:15
Od jakiegoś czasu (szczególnie przed świętami) zastanawiam się nad zamawianiem zakupów, nawet tych podstawowych w internecie. Mieszkam na peryferiach dużego miasta i często trudno mi zdążyć do marketu, praca, dzieci, dojazdy. Zastanawiam się nad Almą lub Piotrem i Pawłem? Macie doświadczenie? Czy zbytnio nie przepłacę? Wszelkie wskazówki mile widziane. pozdrawiam szczególnie zapracowanych
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Alma, Piotr i Paweł 16.12.10, 15:32
      Kilka razy kupowałem przez Hipernet24, ale ja jestem wzrokowiec i muszę sam zdjąć z półki. Przez internet zamawialiśmy rzeczy ciężkie, mimo wszystko jest to cena wyższa niż przy zakupach bezpośrednich.
    • aragorna71 Re: Alma, Piotr i Paweł 20.12.10, 09:49
      Witaj
      robie zakupy od jakiegos czasu w Piotrze i Pawle i jestem zadowolona. Dostawy na czas, mozna zaplacic kurierowi karta, gotowka lub pokazac przelew. Jak czegos chwilowo nie ma to dzwonia i pytaja czy/na co zamienic. Jest troche drozej niz w sklepach, ale daja 5% znizke od calego rachunku i nie kupujesz zbednych "promocji", co czesto zdarza sie w markecie.
      U mnie wychodzi na to samo. Musisz zamowic za 150 zl, wtedy koszt dostawy jest za darmo.
    • sylusiama Re: Alma, Piotr i Paweł 22.12.10, 01:07
      Polecam oba sklepy. Dostawa na czas, pracownicy bardzo uprzejmi, jeśli jakiegoś towaru nie ma to dzwonią i pytają co dalej - czy rezygnujesz, czy wybierasz zamiennik, można płacić kartą. I jeszcze czasem jakiś drobiazg-reklamówkę dołożą. Przy wystarczająco dużym zamówieniu dostawa gratis. Możesz wybrać czy wędlina/sery mają być w kawałku czy pokrojone etc.
      Tyle że w okresie przedświątecznym to mają duży ruch i szybko zajęte transporty.
      • sylusiama Re: Alma, Piotr i Paweł 22.12.10, 01:10
        Nie pamiętam jak jest w PiP, ale w Almie "wystarczająco duże zamówienie na bezpłatny transport" zależy od dnia i godziny dostawy, często to już 50 zł.
        • renatusia26 Re: Alma, Piotr i Paweł 30.04.11, 14:45
          Ja własnie dzisiaj dokonalam zakupów, teraz oczekiwanie na dostwę. Napisze po sfinalizowaniu. Dostawa niby gratis przy zamowieniu powyzej 50 zl. Market Alma
    • zielonyzolwik Re: Alma, Piotr i Paweł 01.05.11, 15:59
      Ja polecam frisco.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka