3promile 02.12.06, 11:06 Niniejszym oświadczam, że jestem walnięty, ale Brain jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: Oświadczenie 02.12.06, 11:38 3promile napisał: > (...) ale Brain jeszcze bardziej. E, nie bądź taki skromny. Na własne uszy słyszałam - wiem, co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Zwracam sie w związku ztym z uprzejmom prosbom 02.12.06, 11:57 Do obu walniętych mniej i bardziej panów, coby przedstawili jakieś dowody na pismie albo w mowie na swoje bardziej walniecie i udowodnbili Młodej Kobiecie zwanej moim dzieckiem pierworodnym, ze są walnięci more ode mnie. Swoją prośbę motywuję tym, ze mam dość codziennego wysłuchiwania z ust tejże Młodej kobiety zwanej moim dzieckiem pierworodnym wymówek: "Mamo, jestes najbardziej walniętą (tu dziecko uzywa zgoła innego przymiotnika, który ze względów cenzuralnych nie przejdzie mi przez klawiaturę) osobą we wszechświecie." Ileż można być idolem własnego dziecka? Czas na zmianę autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Zwracam sie w związku ztym z uprzejmom prosbo 02.12.06, 12:02 Nie mogię, z powodu że mianowicie walnięty bardziej Brain sam musi podjąć decyzję, czy jego ałtorytet na TWA ma nieodwołalnie ópaść, czy w dalszym ciągu będzie mamił obecne tu cnotliwe niewiasty i zacnych mężów swoim starannie wypracowanym wizerunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Zwracam sie w związku ztym z uprzejmom prosbo 02.12.06, 12:07 Przeca ja wam nie karzę publicznie na Twa udowadniać, no cowy? Brajan musi o swój ymydż dbać. Jednakowoż :) Ale jakies prufy by sie przydały, bo mojedziecko doszło do wniosku, ze generalnie faceci sa nudni i pozbawieni poczucia humoru. tu was łechtam po samczej ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Zwracam sie w związku ztym z uprzejmom prosbo 02.12.06, 13:58 My Dear 3P, mój publiczny wizerunek na dzień dzisiejszy opiera się w równych proporcjach na efekcie jaki na młodym organizmie potrafią wywrzeć dwie pigułki Mitsubishi, pół butelki dżinu, dwugodzinny koncert Cinematic Orchestra, spontaniczne pozycie małżeńskie oraz gruby blant o 4 nad ranem, a także wiszacy nade mną dedlajn, czyli jak niewatpliwie się domyslasz, jest po prostu kurwa, żałosny... A co do Twojego oswiadczenia to w kontroświadczeniu oświadczam, że to Obły ma koronę Króla, ja tylko robię literki.:P P:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Zwracam sie w związku ztym z uprzejmom prosbo 02.12.06, 14:17 Z tym "młodym organizmem" to już przesadziłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: Oświadczenie 02.12.06, 13:01 Ponieważ LJ doprowadzi mnie zaraz swą wolnością otwarcia do kwadratowego szaleństwa, ośfiatczę tu: jestem trudny target, i uważam, iż panowie wszyscy nie są walnięci, tylko są zwykłymi nadkreatywnymi artysdami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sella_w Re: Oświadczenie 02.12.06, 14:16 Moim zdaniem ściemniacie... no nie wierze po prostu. Że niby pare walniętych wpisów was upoważnia do posiadania tak hfalebnyh tytułuf????? Dowodów nie widziałam, więc węszę uzurpatorstwo pospolite. Pfffff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Oświadczenie - Reaktywacja ;-D 02.12.06, 14:30 Prafdzife walniaki to nie piszom posuff, tylko siedzom ciho. Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Oświadczenie - Reaktywacja ;-D 02.12.06, 21:18 siedzom ciho i obser_wujom hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: Oświadczenie - Reaktywacja ;-D 03.12.06, 00:29 ..ujom ojom ej ziom oj ohmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa OIOMowa rymowanka od czapy 03.12.06, 20:49 OIOM OIOM tam cię ukojom do snu utulom widzieć z matulom pozwolom. (w godzinach odwiedzin, oczywiscie) OIOM OIOM wygodnom kojom cię przywitajom zaintubujom rączki przywiążom i już nikt ci nie udowodni że nie jesteś prawdziwym walniakiem, bo żadnego postu nie napiszesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś