tom_aszek 04.04.07, 08:26 Czy Złota Kaczka wypowiedziała się na temat remontu? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askazbielan Prośba do remontujących i władz miasta! 04.04.07, 09:38 Wybrałam się z synkiem na poszukiwania złotej kaczki. A kaczki ani śladu. A może by tak znaleźć miejsce na jakąś kafejkę z ciastkami i lodami, no i kaczkę jakoś wyeksponować? Może w...podłodze? Widziałam coś takiego w Paryżu. W restauracji był kawałek podłogi z grubego plexi, a pod tym plexi były fajnie pokazane ruiny poprzedniego budynku, resztki garnków, monety itp. Fajnie oświetlone,a dzieci wprost nie mogły usiedziec na miejscu, tylko podchodziły, żeby sprawdzić "ukryte tajemnice". Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Prośba do remontujących i władz miasta! 05.04.07, 08:46 askazbielan napisała: > Wybrałam się z synkiem na poszukiwania złotej kaczki. A kaczki ani śladu. To nie doszliście do fontanny Złotej Kaczki? Tuż obok murów. Tu masz fotkę: free.polbox.pl/a/anitom/Legendy.html Odpowiedz Link Zgłoś
snecz Re: Remont Zamku Ostrogskich 04.04.07, 20:25 Dobra wiadomość. Ciekawe jak ma wyglądać ten "nowoczesny budynek Centrum Chopinowskiego", który powstanie w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś