stachurska1 26.04.07, 13:56 Zakładam internet radiowy. 2Mb/s Montować będzie firma MP System. Czy ktoś ją zna? Proszę o Wasze opinie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Timur Re: Internet radiowy na Powiślu IP: 80.50.250.* 01.06.07, 12:18 moja przyjaciolka ma to łacze od kilku dni. poki co jest FATALNIE! Oprocz blokującego WSZYTSKO firewalla, tragicznie przyciety upload , ktory definitywnie uniemożliwia video rozmowy via skype. Płacenie 50 zł meisiecznie za lącze do sciagania stron www, bo p2p mozna zapomniec (firewall) jakos sie mija z celem troche. Na szczescie mozna zrezygnowac po meisiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Internet radiowy na Powiślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:28 Mam od niedawna.Na razie kicha.Chyba zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Re: Internet radiowy na Powiślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 20:47 witam! niedawno założyłam (o zgrozo...) internet w MPsystem i jestem w rozpaczy, 30dniowy okres próbny powoli się kończy a ja nie znalazłam innego operatora! czy ktoś może pomóc? w moim przypadku tpsa odpada, inne wymagające linii telefonicznej też. Odpowiedz Link Zgłoś