cuski 24.05.05, 02:20 Zbliza sie DZIEN MATKI, oczywiscie matki Polki Jakie macie pomysly na prezent ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 24.05.05, 04:01 a co podarowac mezowi od dziecka na Dzien Ojca? Co by Was panowie ucieszylo? Odpowiedz Link
cuski Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 24.05.05, 04:10 Edytkus napisała: "A co podarowac mezowi od dziecka na Dzien Ojca? Co by Was panowie ucieszylo?" Woda po goleniu ? PS. Chyba, ze tatus jest brodaty Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 24.05.05, 23:38 cuski napisał: > Edytkus napisała: > "A co podarowac mezowi od dziecka na Dzien Ojca? Co by Was panowie ucieszylo?" > > Woda po goleniu ? > > PS. Chyba, ze tatus jest brodaty > > Pozdrawiam > brodaty nie jest ale wody nie uzywa Odpowiedz Link
cuski Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 25.05.05, 02:37 Edytkus napisała: "Brodaty nie jest ale wody nie uzywa." No to moze jakis balsamik po goleniu Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 26.05.05, 05:22 cuski napisał: > Edytkus napisała: > "Brodaty nie jest ale wody nie uzywa." > > No to moze jakis balsamik po goleniu nic z tego, nie moze byc nic do golenia ani w ogole nic z kosmetykow ale dizeki za odzew Odpowiedz Link
cuski Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 26.05.05, 13:24 Edytkus napisała: "Nic z tego, nie moze byc nic do golenia ani w ogole nic z kosmetykow ale dizeki za odzew." Czemu nie moze byc nic z tych rzeczy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 26.05.05, 17:01 cuski napisał: > Edytkus napisała: > "Nic z tego, nie moze byc nic do golenia ani w ogole nic z kosmetykow ale dizek > i > za odzew." > > Czemu nie moze byc nic z tych rzeczy ? > > Pozdrawiam bo mojemu mezowi w tym keirunku naprawde ciezko dogodzic Odpowiedz Link
cuski Re: Drocze sie tylko z Toba ! 27.05.05, 03:17 Edytkus napisała: "Bo mojemu mezowi w tym keirunku naprawde ciezko dogodzic." Tylko w tym kierunku jest mu ciezko dogodzic ? PS. Edytkus, drocze sie tylko z Toba ! Mam nadzieje, ze jako zodiakalny skorpion nie bedziesz mnie gryzla Pozdrawiam Odpowiedz Link
nielegalny1 Re: Matka jest tylko jedna 25.05.05, 13:14 W zwiazku z tym, ze jutro w Polsce obchodzony jest DZIEN MATKI, mam na te okolicznosc fajny kawal Pani polecila dzieciom napisac wypracowanie na temat "Matka jest tylko jedna". Nastepnego dnia pani pyta dzieci: - Aniu? - "Najbardziej kochamy nasza mame, bo Matka jest tylko jedna." - Bardzo ładnie... W koncu przyszla kolej na Jasia, wiec czyta: "Wieczorem, gdy ojciec z matka zasiedli do stolu, krzykneli na Malgosie, by przyniosla z lodowki trzy flaszki Wyborowej. Malgosia poszla do lodowki i krzyknela: - Matka! Jest tylko jedna!" Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Matka jest tylko jedna 25.05.05, 22:52 Dla naszych mam to czesto najlepszym prezentem jest telefon od dzieci... Troszke jednak jestesmy daleko... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jakie macie pomysly na prezent ? 26.05.05, 23:22 Ja mojej mamie kupilam ksiazke....ktora potem i ja przeczytam. 2 w 1 Odpowiedz Link
cuski Re: Mozesz nam powiedziec ... ? 27.05.05, 03:19 Tradycja1 napisała: "Ja mojej mamie kupilam ksiazke....ktora potem i ja przeczytam. 2 w 1 " Tradycjo, mozesz nam powiedziec, co to byla za ksiazka ? Pozdrawiam Odpowiedz Link