on1970 02.06.05, 13:18 Czesc ! Mam takie pytanie: "Czy mezczyzna ma jakiekolwiek szanse, aby wyjechac do stanow jako opiekun do dzieci ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Mam pytanie 02.06.05, 16:21 pamietaj, ktokowliek bedzie sie ciebie pytal mowie o konsulat, jedziesz tutaj aby zobaczyc "piekne mocarstwo", bo takie te filmy piekne amerykanskie, ze musisz to zobaczyc. wtedy masz szanse na przyjazd do tego kraju wariatow. a co do opiekonow do dzieci, oczywiscie ze tak, mozesz byc opiekunem takich wiekszych dzieci, tj. dziadkow albo babuszek. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Mam pytanie 02.06.05, 23:22 Jasne, że masz szanse. I to nie jako caregiver (jak pisze Cuski), ale jako opiekun do dzieci. Jako caregiver mozesz pracować i dostawac z reguły wieksze pieniądze niż za opiekę nad dziecmi, ale raczej legalnie tego nie zrobisz. Legalnie mozesz - z agencji au-pair, lub jeśli dogadasz się z rodziną. A rodziny mozesz szukać m.in. na stornie www.greataupair.com Powodzenia Odpowiedz Link
cuski Re: Mam pytanie 03.06.05, 03:56 Mika_1, chyba pomylilas mnie z M4verickiem, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link