cuski 29.06.05, 03:26 Kurcze, nie wiem co sie stalo, ale nie mam jednej fazy w domu. Najgorsze jest to, ze nie chodzi mi air condition TRAGEDIA !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: TRAGEDIA !!! 29.06.05, 04:10 cuski napisał: > Kurcze, nie wiem co sie stalo, ale nie mam jednej fazy w domu. > Najgorsze jest to, ze nie chodzi mi air condition > TRAGEDIA !!! > > Pozdrawiam no to faktycznie straszna tragedia. podlacz sie do sasiadow Odpowiedz Link
cuski Re: TRAGEDIA !!! 29.06.05, 05:34 Zeby tak mozna bylo ! Ale i tak bylby problem, bo w zab nie znam sie na pradzie, he he he... PS. A z energetyki nie przyjechali ! Fu** ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: TRAGEDIA !!! 29.06.05, 06:17 A u Ciebie tylko nie ma czy na ulicy/bloku tez nie ? Wspolczucie...daj znac ze jeszcze oddychasz Odpowiedz Link
cuski Re: TRAGEDIA !!! 29.06.05, 12:33 Chyba tylko u mnie, bo u sasiadow air condition buczy jak cholera, he he he... PS. Noc przetrzymalem ! Mam nadzieje, ze zjawia sie dzis Ci z energetyki ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
agunia_mamunia Re: TRAGEDIA !!! 29.06.05, 21:43 u nas w mieszkaniu da sie zyc bez chlodzenia.na prawde!.w dzien wcale nie wlanczam ,tylko na noc i to nie z oszczednosci.nasze mieszkanie jest od strony polnocnej i jest dosc chlodno.to jest duzy plus na lato , ale z drugiej strony mamy bardzo ciemno w domu i kwiaty slabo rosna Odpowiedz Link
cuski Re: TRAGEDIA !!! 30.06.05, 03:57 Byla, byla... Dzis 6 AM zameldowal sie przed drzwiami frontowymi Murzynek Bambo !!! Okazalo sie, ze cos sie spieszylo pod zegarem. Pomruczal cos pod nosem, cos podokrecal i teraz wszystko gra... huraa !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: TRAGEDIA !!! 30.06.05, 12:31 Po ciezkiej nocy spedzonej bez air condition trzeba sie radowac, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link