Dodaj do ulubionych

Zakupy przez internet

28.07.05, 03:43
Czy ktos kupowal jakies produkty przez internet ?
Czy jest to pewne zrodlo zakupow ?
A tak wogole, to co sadzicie o tego typu zakupach ?
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 03:54
      on1970 napisał:

> Czy ktos kupowal jakies produkty przez internet ?
      > Czy jest to pewne zrodlo zakupow ?
      > A tak wogole, to co sadzicie o tego typu zakupach ?

jak nie musze sie ruszac z domu i oferuja free shipping to jest to!
    • cuski Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 03:58
      Przyznam sie bez bicia, ze ja nie korzystam z zakupow przez internet big_grin
    • tomziczek Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:07
      Od czasu do czasu cos kupuje. Najczesciej bilety na samolot. Ale kupowalem tez
      inne rzeczy. Niesamowicie zadowolony jestem z zakupu telewizora, kupilem go za
      2/3 ceny oferowanej na tzw. "high street". Zamowilem go rano pewnego dnia a
      nastepnego dnia o tej samej porze przyjechal kurier z wielkim pudlem...
      Czasem zdarza mi sie kupic tez cos w polskiej ksiegarni internetowej
      www.merlin.pl. U nich tez mam dobre doswiadczenia. Na przesylke do UK czeka sie
      srednio 4 dni.
      • cuski Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:12
        Tomziczek, a co Ty robisz o tak wczesnej porze na forum ?!
        Ktora godzina jest w Londynie ?
        • tomziczek Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:17
          Jest teraz 3.13. A co robie? No wlasnie, dobre pytanie. Jak Ci powiem ze czekam
          na pociag to pewnie nie uwierzysz...
          Ja mam taka idiotyczna nature, ze zawsze jak sie gdzies dalej wybieram to nie
          moge przed wyjazdem cala noc spac. Dlatego jak jade gdzies daleko autem to
          wyjezdzam zawsze wieczorem. Nocy i tak nie przesypiam a jak jade to
          przynajmniej zrobie kilkaset kilometrow do rana... Tym razem wybieram sie do
          Paryza. Pociag mam za niecale 4 godziny. Po 3 godzinach meczarni w lozku
          postanowilem do Was wpasc wiedzac ze w USA to raczej jeszcze nie spia... smile))
          • cuski Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:19
            Do Paryza ! Zajebiscie !
            Wakacje, czy sluzbowo ?!
            • tomziczek Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:22
              Mam 4 dni wolnego. Jade sie powloczyc po miescie. Mieszka tam moj kuzyn. Cala
              rodzinka (jego i moja) w Polsce. Chata wolna, troche czasu, trzeba sie wyrwac z
              domku smile
              • cuski Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:30
                No jasne, jak tylko masz okazje !
    • himera24 Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 04:28
      ja kupowalam. raczej unikam kupowania ubran ale i to czasem sie skusilam czego
      pozniej zalowalam bo ubrania nie pasowaly tak jak powinny. za to czesto kupuje
      perfumy, ksiazki, gl. z ebay'a i jestem zadowolona.
    • happy_woman Re: Zakupy przez internet 28.07.05, 15:11
      czasami zamawiamy buty,ostatnio maz zamowil mi "ubranko"na telefon.pozdr
      • adamkoltowski Re: Zakupy przez internet 30.07.05, 19:39
        ja moge powiedziec, ze kupuje na necie wszystko pomijajac zywnosc smile) jesli
        chodzi o zaufanie to roznie z tym bywa smile w moim przypadku wyglada to tak, ze
        korzystam ze stron, ktore sprawdzilem i sa godne zaufania smile bezsprzecznym
        plusem kupowania na necie jest oczywiscie nizsza cena produktu, brak podatku,
        jesli kupujesz cos w innym stanie niz stan twojego zamieszkania i w wielu
        przypadkach darmowa wysylka smile minusem jest fakt, ze nie mozesz kupowanej
        rzeczy obejrzec, dotknac wyprobowac smile ale ja znalazlem na to sposob, jesli
        chce cos kupic, ide do sklepu, ogladam, decyduje sie na konkretna rzecz,
        zapisuje lub zapamietuje symbol, model a potem juz tylko pozostaje wyszukac
        konkretna rzecz na necie smile zaplacic karta i czekac na listonosza smile)
        • m4verick Re: Zakupy przez internet 02.08.05, 21:36
          jestem jak najbardziej za zakupami przez net, ceny czasami bardzo niskie,
          szczegolnie na komputery, aparaty i ogolnie na elektronike.
          kilka lat temu dosc duzo kupowalem na necie, lecz kiedys mnie oskubali na ponad
          $600 - ktos sobie w Londynie zakupy zrobil na moja karte (kupil domeny
          internetowe). Oczywiscie bank po 2 tygodniach wrocil kase, lecz troche
          nieprzyjemnosci mialem stym zwiazanych... wypialem czeki a tu zamknolem konto
          czeki sie walnely no i wiecej jak jest.
          Datego teraz mam osobna karte tylko na zakupy w necie i jak chce cos kupic to
          wplaca na nia tyle za ile chce kupic... i wszystko wyglada pieknie.

Podsumowujac, zakupy online TAK, ale nie wszystko... np. butow bym nie kupil
          przez net albo ciuchow... to trzeba przymiezyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka