cuski 03.08.05, 04:08 Samkosze piwa, wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi: 1. Tyskie 2. Ksiazece 3. Pilsner Urquell 4. Redd's 5. Zywiec 6. EB 7. Heineken 8. Okocim 9. Corona 10. Inne/Jakie ? Oddaje glos na Corone Extra ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 03.08.05, 12:05 Nie lubię piwa. Jedyne, które mogę wypić to Franciskaner - więc jesli już - to własnie to. Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 01:43 Sroda minie tydzien zginie ! Weekend zbliza coraz wiekszymi krokami... a mnie nachodzi chec prawdziwa, na kufel dobrego piwa, he he he... nawet mi sie zrymowalo ! Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 04:53 Cholera, nikt nie pije piwa ?! :0 PS. Ludzie pijcie PIWO, a bedziecie miec zdrowe nerki, he he he... Odpowiedz Link
m4verick Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 20:11 uwielbiam piwko... nawet teraz sobie popijam, hmm tyskiego ale osobiscie popieram nasze polskie piwa, tzn. sprowadzane przez naszych i okocim dla mnie gora. Odpowiedz Link
m4verick Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 20:12 bo zywiec to juz nie nasze jak wiecie pewno... hineken go zabral, i dlatego takie niedobre sie zrobilo pewno Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 20:49 Dla mnie ZYWIEC zawsze bedzie polski, he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 04.08.05, 20:47 Z polskich piw, najbardziej lubie zywiecki full... gul, gul, gul... he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 04:36 Ludzie !!! Piwo lepsze od chleba, bo... Odpowiedz Link
koza_z_nosa17 Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 04:44 Lubie wrzucac kulki do piwa. Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 04:48 Skoro lubisz wrzucac kulki do piwa, to nic straconego !!! Powrzucaj se je, ludziom z twojego forum, na najblizszym spotkaniu !!! I nie psuj koles watku !!! PS. Chyba zaraz sie pozygam !!! Odpowiedz Link
m4verick Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 04:59 co za osiol mi tu wode maci jak ja rybki lowie... he? Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 05:02 M4verick, skad ten cytat ?! Kurcze, gdzies go slyszalem, ale nie pamietam gdzie ! Odpowiedz Link
m4verick Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 05:06 nie wiem, ale tak zawsze mowil moj kolega, z ktorym kiedys pracowalem ale pasuje doskonale do tego czleka co tu maci, nie tylko w tym poscie. Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 05.08.05, 05:11 M4verick, mysle, ze znasz tego goscia ! Odpowiedz Link
on1970 Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 09.08.05, 19:08 Ja od dluzszego czasu, pije tylko piwo Heineken Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 25.08.05, 12:29 Czy jest piekniejsza rzecz, gdy w szkle zlocista ciecz ??? Odpowiedz Link
m4verick Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 25.08.05, 17:00 piliscie kiedys takie piwo HARP? Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 26.08.05, 00:52 M4verick, pierwszy raz slysze o takim piwie !!! Gdzie ono jest rozlewane ? Odpowiedz Link
chic.mezatka Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 25.08.05, 17:01 Hmm...wyglada na to ze jestem jedyna kobietka(jak do tej pory)na forum , ktora lubi piwko.Moimi faworytami polskich zlocistych napoi sa: Lech ,Piast ,EB - choc ze smutkiem musze przyznac ,ze w USA trudno jest je dostac. A co sadzicie o piwie Perla z lubelskich browarow - piliscie je kiedys? Pytam , poniewaz sama pochodze z Lublina - choc ze wstydem przyznaje , ze tym razem nie wykazalam sie "lokalnym patriotyzmem ". Pozdrawiam wszystkich smakoszy i nie tylko! Odpowiedz Link
renata379 Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 25.08.05, 21:24 Wiesz nie jesteś jedyną kobietą, która lubi piwko Czy słyszeliście o piwku Warka Strong ( tj.polskie piwo)? Ma kolorek ciemnego bursztynu. Super!!! Szybko zwala z nóg )) Ps.Szkoda, że browar produkujący EB się rozleciał. Ku wiadomości chic.mezatka. Pozdrawiam kobiety " piwoszki".))) Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 26.08.05, 00:59 Reniu, a to juz facetom-piwoszom nie naleza sie pozdrowienia ?! He he he... PS. Warka Strong sponsoruje chyba polskich STRONG-MEN-ow, a moze sie myle ?! -- Pozdrawiam : ) Nasz Blog i Nasz Czat !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Kto tu... 09.10.05, 21:16 Kto tu mowi o Warce Strong??Renata faktycznie szybko zwala z nog ale nie jest takie cierpkie jak inne.O Heineken jest tez w deche.No to Renia jest nas trzy piwoszki PS.A piwoszki to sa takie paluszki produkowane przez piekarnie w Krakowie w ktorej mialam przyjemnosc miec praktykeAz mi odrazu lepiej Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 26.08.05, 00:56 Kasiu, pochodzisz z Lublina ?! Kiedy ktos wymienia nazwe tego miasta, to zawsze serduszko bije mi szybciej !!! Dlaczego ??? Ano dlatego, ze moja dziewczyna pochodzi spod Lublina Odpowiedz Link
chic.mezatka Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 26.08.05, 15:09 Ale numer ! Strasznie sie ciesze , ze jest nastepna osoba z moich stron!(A musze przyznac , ze lubelakow jest tutaj baardzo malo !) Ja urodzilam sie w Lublinie , ale mam duzo znajomych i rodzinke mieszkajaca w podlubelskich miejscowosciach - byc moze lazilysmy tymi samymi sciezkami??? "Ach lubelskie , jakie cudne Gdzie jest taki drugi kraj? Tu przezyjesz chwile cudne, Tu przezyjesz zycia maj..." Serdecznie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
cuski Kasiu ! 27.08.05, 02:09 Kasiu, w Lublinie mam rowniez znajomego, ktory siedzi po uszy w polityce. Dobrze mu sie wiodlo za czasow J. Buzka i J. Tomaszewskiego... teraz nie wiem, jak przedzie, bo w sumie inna opcja rzadzi... podobno zalozyl w Twoim miescie jakas fundacje !!! PS. Pozdrawiam Lublin, a w szczegolnosci Lublinianki, he he he... Odpowiedz Link
m4verick Re: Kasiu ! 02.09.05, 00:53 do wiadomosci HARP, to takie irlandzkie piwko dobrenke... a co do zwalania z nog to rosyjska BALTIKA 6... to jest mocne dopiero. Odpowiedz Link
renata379 Re: Kasiu ! 02.09.05, 01:32 Ostatnio pojawiło się piwko WOJAK 9%- niezłe !)) Odpowiedz Link
cuski A ja ostatnio widuje ... 02.09.05, 02:07 A ja ostatnio widuje coraz wiecej reklam polskiego piwa "Harnas", he he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: A ja ostatnio widuje ... 02.09.05, 02:10 A ja go piłam! Takie sobie! Reklamy są lepsze niż to piwko Ale niektórzy go lubią. Ps. Pracuję w hurtowni i mam cały przegląd piwa ) Fajnie co ? Odpowiedz Link
cuski Zajebiscie !!! :D 02.09.05, 02:28 Zajebiscie !!! A macie tam jakies degustacje !? He he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: Zajebiscie !!! :D 02.09.05, 02:35 Niestety nie, sami degustujemy )) Ale dla Ciebie zrobimy)) Odpowiedz Link
cuski Re: Zajebiscie !!! :D 02.09.05, 03:31 No to szykuj na przyszly rok, cala beke tego "Harnasia", he he he... Odpowiedz Link
cuski Z reguly ... 02.09.05, 02:05 Z reguly ruskie ma ciut wiecej procentow, he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Wybieramy faworyta wsrod zlocistych napoi ! 15.10.05, 03:07 Wyglada na to, ze nie tylko ja i M4verick, kochamy piwo, he he he... Odpowiedz Link