renata379 25.08.05, 22:59 Opowiedz gdzie znajdujesz sie teraz? Co teraz robisz? Może obok Ciebie jest ktoś jeszcze? Poczujmy się , jak w Forumowej Rodzince )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata379 Re: Gdzie jesteś? 25.08.05, 23:13 Przyszłam w końcu do domu z pracy. Obok mnie znajduje się syn, który cały czas coś do mnie gada i nie może skończyć, pieski sznaucerki-2 szt prześcigają sie w przymilaniu, żeby tylko ich pogłaskać. A ja w końcu biorę piwo w rękę, otwieram komp i jestem z Wami tutaj na Forum)), Przeciez trzeba się wyluzować )) Odpowiedz Link
cuski Jem obiad !!! 26.08.05, 00:04 Ja tez przed chwila dotarlem do domu... myslalem, ze bede wczesniej, ale w ADDISON byla jakas lapanka, czy cus i wiele drog bylo nieprzejezdnych !!! W tej chwili jem obiad - pyszne zrazy... a po nich chyba tak jak TY Reniu wezme browca w dlon Odpowiedz Link
renata379 Re: Jem obiad !!! 26.08.05, 05:08 Idę już chyba spać!Kleją mi się oczy, Chyba ten klej jest za mocny)))) Pozdrowionka dla Himerki! Dla wszystkich! Słodkich snów! Odpowiedz Link
speranzaa Re: Jem obiad !!! 26.08.05, 05:39 w addison a dokladnie przy zjezdzie na 83 z autostrady 290 byla oblawa, gdyz gosciu napadl na bank, potem uciekal czy uciekali i wpadl (li) do jakiegos domu , tam zabito psa i stad policja urzadzila oblawe ale nie wiem z jkaim skutkiem. Odpowiedz Link
renata379 Re: Jem obiad !!! 26.08.05, 11:28 Ja już jestem w pracy, nie to co wy śpiochy w łóżeczkach )) Dzisiaj jest super, luz blus. Świetujemy wyjazd szefa !! Wina, zabawa i śmiech )))) Ps. Kurczę myślę, że z mojego wyjazdu tak sie nie cieszą ((( Odpowiedz Link
cuski Zgadza sie Speranzoo ! 26.08.05, 12:20 Zgadza sie Speranzoo ! Droga "83" byla zablokowana... jeszcze tyle policji nie widzialem w jednym miejscu... oblawa jak na filmie ! PS. Mieszkasz w tamtych okolicach ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Gdzie jesteś? 26.08.05, 15:45 renata379 napisała: > Opowiedz gdzie znajdujesz sie teraz? Co teraz robisz? > Może obok Ciebie jest ktoś jeszcze? > Poczujmy się , jak w Forumowej Rodzince )) jest 8.43 am siedze w pracy, obok mnie nie ma nikogo, ale za mna siedzi kolezanka, ktora niezmiernie lubie bo jest bardzo zabawna. kupilam sobie rano w au bon pain (kawiarence na dole w budunku gdzie sie moja praca znajduje) cherbate rumiankowa bo jakos mnie brzuch boli. pozatym jest piatek wiec sie ciesze. troche sie tez boje bo ide do fryzjera i zawsze boje sie aby mnie nie obciela za krotko. Odpowiedz Link
chic.mezatka Re: Gdzie jesteś? 26.08.05, 16:26 Himerko mam nadzieje , ze fryzurka sie udala ! Swoja droga ja tez powinnam pojsc w Twoje slady... Siedze teraz w domku i czytam o czym wczoraj "plotkowaliscie" I zaluje tylko , ze kiedy ja mam czas na poklikanie - wszyscy sa w pracy , a kiedy Wy "forumujecie" moj czas w pelni pochlania pielegnowanie ogniska domowego . Ech... zycie , zycie ... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
cuski Eeech zycie, zycie !!! 27.08.05, 02:03 Eeech zycie, zycie !!! Poznawac pragne Cie, pragne Cie w zachwycie I choc barwy sciemniasz... PS. Pamietacie te piosenke ?! Odpowiedz Link
cuski Podobno na zoladek ... 27.08.05, 02:01 Podobno na zoladek dobry jest "7 up"... niestety nigdy nie praktykowalem... wole tradycyjne krople zoladkowe Odpowiedz Link
renata379 Re:Gdzie jesteś? 27.08.05, 08:49 Kasieńko, nawet nie masz pojęcia,jak bardzo Cię rozumiem. Czas, jaki mam w nijaki sposób nie pokrywa się z czasem, którym dysponują inni Forumowicze. Tak bywa! Dlatego tylko raz miałyśmy przyjemność ze sobą wymienić jakieś uwagi. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link
cuski Kasia, Renia !!! 27.08.05, 15:32 Kasia, Renia !!! Przeciez zawsze mozecie sie umowic na forum-gadki lub na naszego forum-czata Odpowiedz Link
renata379 Re: Podobno na zoladek ... 27.08.05, 08:50 A propos żołądka, to podobno najlepsza jest odgazowana Coca-Cola! Odpowiedz Link