mysza_81 12.09.05, 21:31 Jest pozno wiec czas zmruzyc zmeczone oczeta , a do tego piekne niebieskie z zyciem krolewskim)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Papa 17.09.05, 20:03 Musze Was opuscic!Fajnie sie z Wami bawie, ale trza sie troszeczke ogarnoc,a szkoda PS.I tak bym tu chciala siedziec i siedziec))Pozdrawiam Was Koscielna Mysza hheehehe!!!!! Odpowiedz Link
aga309 Re: Papa 17.09.05, 20:09 Ja tez już muszę kończyć , chociaż nie chcę !Trzymajcie za mnie! Jutro rano czasu polskiego idę na rzeź! ))))) Szkoda , że nie mogę na razie posłuchać Waszego radia ((((( Bardzo, bardzo mi się podoba !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Kciuki!!! 17.09.05, 20:11 Oczywiscie powodzenia.Tylko nie dziekuj!Nie bedzie rzezi niewiniatek!!!Spoko bedzie!napewno zdasz! PS.Apropo studiow!Aga studiujesz zaocznie?Bo jutro chyba jest niedziela jak sie nie myle?Pozdrawiam i takie kciuki trzymam)))) Odpowiedz Link
cuski Ja rowniez trzymam kciuki :))) 17.09.05, 20:29 A o taka rzez chodzi ! He he he... PS. Ja rowniez trzymam kciuki )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Papa 25.09.05, 22:56 Ide spac!!!Pozdrawiam i douslyszenia PS.Ale sie usmialam dzisiaj hhehehee))Niech Aniolki beda z Wami i nie odlatujcie tak jak ja-bo mnie tu dlugo nie bylo hhehehee.Przesylam polskie buziaki)) Odpowiedz Link