cuski Magda 20.10.05, 23:10 Magda, co sie stalo ? :0 PS. 1 Magdeczka, musisz sie jeszcze nauczyc odpowiadac na posty... ale jak na zoltodzioba, calkiem niezle ci idzie )) PS. 2 Popros tego Twojego kolege, aby dal Ci jeszcze kilka lekcji na temat obslugi forum )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 21.10.05, 15:40 cuski napisał: > Magda, co sie stalo ? :0 > > PS. 1 Magdeczka, musisz sie jeszcze nauczyc odpowiadac na posty... ale jak na > zoltodzioba, calkiem niezle ci idzie )) > PS. 2 Popros tego Twojego kolege, aby dal Ci jeszcze kilka lekcji na temat > obslugi forum )) tomcio nie jestem zoltodziob obraziles mnie Odpowiedz Link
mysza_81 Madzia! 21.10.05, 21:30 Madzia,nie jestes zoltodziobem!Mysle,ze Tomek nic nie mial zlego na mysli,to tylko odznaczenie za ilosc postow PS.Madzia,nie bierz tego tak do siebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mysza_81 Powiem Ci cos... 21.10.05, 21:34 Powiem Ci cos,ja tez mialam w duchu pretensje do Cuskiego,ze przypisal mi tytul "Młodej Gniewnej".Zastanawialam sie i niemoglam tego pojac,dopoki nie trafilam na watek "Odznaczenia" PS.Madzia jak bedziesz miec czas to zajrzyj sobie tam i wszystko bedzie jasne))) Odpowiedz Link
cuski Mysza 22.10.05, 01:07 Wiesz, ze awansowalas z "Mlodej Gniewnej" do rangi "Weterana" ? Odpowiedz Link
cuski Re: Magda 22.10.05, 01:04 Magda, "zoltodziob" to jedna z rang na naszych forum PS. Kazdy z nas kiedys byl zoltodziobem... i nie obrazaj sie, bo nie ma o co Odpowiedz Link