mysza_81 27.11.05, 00:24 Juz nigdy w zyciu nie zjem hamburgera,a przynajmniej nie w takiej ilosci jak dzis,ohydaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Sa tacy... 27.11.05, 00:32 Sa tacy, ktorzy zachwycaja sie tym amerykanskim swinstwem... ja tam wole polskie jedzonko !!! Odpowiedz Link
mysza_81 No ja tez... 27.11.05, 00:35 No ja tez,ale dalam sie namowic poraz ostatni)) PS.Raz za czasu mozna nagiac zasady co do jedzenia) Odpowiedz Link
himera24 Re: Juz nigdy.... 28.11.05, 02:29 mysza_81 napisała: > Juz nigdy w zyciu nie zjem hamburgera,a przynajmniej nie w takiej ilosci jak > dzis,ohydaaaaaaaaa to tak jak z alkoholem i z kacem ktory pozniej przychodzi jak masz kaca i "umierasz" to przyzekasz sobie ze juz nigdy nie wezmiesz tego paskudztwa do ust, ale pozniej.... Odpowiedz Link
aga309 Re: Ale pozniej... 30.11.05, 01:47 I kiedy złamiemy postanowienie, to znowu jesteśmy weseli, potem mamy kaca ,i kolejny raz coś postanawiamy ,i tak w kółko ) Ps. Nie przepadam za hamburgerami) Odpowiedz Link