mysza_81 31.12.05, 21:45 Czy ktos ma program (na komputerze )do tlumaczenia z angielskiego na polski i na odwrot??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Bogusia 31.12.05, 21:48 Bogusia, jest wiele tlumaczy on-line, ktore tlumacza pojedyncze slowa, jak rowniez cale zdania... kiedys korzystalem z takich. PS. Sprobuj poszukac przez wyszukiwarke... napewno cos znajdziesz Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 31.12.05, 21:52 Wiem,ale tak jak mowie ten co ostanio sciaglam,to byl...poprostu do duszy PS.Ale dzieki za rade Odpowiedz Link
cuski Bogusia 31.12.05, 21:57 Bogusia, poszukaj tlumacza on-line, ktorego wcale nie musisz instalowac na kompie. Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 01.01.06, 16:56 Tomek,jak nie instalowac na kompie??Bo przeciez nie zalatwie sobie tlumacza przez neta....wiesz takiego prywatnego nauczyciela PS.A moze ktos sie pisze na udzielenie lekcji??? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Tomek 01.01.06, 17:02 mysza_81 napisała: > Tomek,jak nie instalowac na kompie??Bo przeciez nie zalatwie sobie tlumacza > przez neta....wiesz takiego prywatnego nauczyciela > > PS.A moze ktos sie pisze na udzielenie lekcji??? ja mam taki program na kompie tylko nie wiem gdzie on jest nie smiac sie Odpowiedz Link
cuski Ano normalnie... 02.01.06, 06:11 Ano normalnie... sa takie specjalne tlumacze, ktore dzialaja on-line i nie musisz ich wcale sciagac na kompa... wystarczy, ze wejdziesz na odpowiednia stronke i to wszystko Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ano normalnie... 02.01.06, 08:46 O ,to musze cos skombinowac PS.Gorzej jak net padnie,hehe Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mam pytanie??? 01.01.06, 17:05 mysza_81 napisała: > Czy ktos ma program (na komputerze )do tlumaczenia z angielskiego na polski i > na odwrot??? ja mam ten program tj slownik ydp collins english-polishs dictionary Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mam pytanie??? 01.01.06, 21:25 mysza_81 napisała: > O,to musze o wszystko Cie wypytac ja mam to zainstalowane,ale jak to sie robi nie mam pojecia po prostu jest na pulpicie Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mam pytanie??? 01.01.06, 22:11 mysza_81 napisała: > Magda chodz na gg,albo na naszego czata jestes niemozliwa widze,ze bardzo potrzebowalas tego programu fajnie,ze masz Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mam pytanie??? 01.01.06, 22:13 Na gwaltu PS.A powiedz mi czy on jest w miare dobry?Czy tlumaczy tak jak powinien? Odpowiedz Link
mysza_81 Magda bardzo mi pomoglas:) 01.01.06, 22:07 Wpisalam sobie w emulaku i jestZobaczymy co to takiego i czy uda mie sie sciagnac ten program PS.Magda bardzo mi pomoglasDziekuje Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda bardzo mi pomoglas:) 01.01.06, 22:08 mysza_81 napisała: > Wpisalam sobie w emulaku i jestZobaczymy co to takiego i czy uda mie sie > sciagnac ten program > > PS.Magda bardzo mi pomoglasDziekuje nie zawstydzaj mnie glupio mi nie zrobilam nic Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Magda bardzo mi pomoglas:) 01.01.06, 22:15 Nie zawstydzam Cie,przynajmniej nie mialam takiego zamiaruPoprostu pomoglas odpisujac na ten watek PS.Tylko strasznie wolno to pieronstwo sie sciaga:/Musze skorzystac tez rady Tomka Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda bardzo mi pomoglas:) 01.01.06, 22:18 mysza_81 napisała: > Nie zawstydzam Cie,przynajmniej nie mialam takiego zamiaruPoprostu pomoglas > odpisujac na ten watek > > PS.Tylko strasznie wolno to pieronstwo sie sciaga:/Musze skorzystac tez rady > Tomka cos te tomki maja w sobie,ze nas tak ciagnie do nich zartowalam teraz kurcze jest mi smutno,ze cuski tak rzadko bywa na gg unika mnie chyba przykro mi pozdrow go jak bedziesz z nim rozmawiac chcialam sie z nim pozegnac pewnie nie ma skype Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Magda bardzo mi pomoglas:) 01.01.06, 22:23 Magda,z tego co wiem to Tomek nie specjalnie jest dostepny na gg,ale tu Go zawsze spotkaszMysle,ze Tomek Cie nie unika.Ma bardzo napiety plan dnia Pozdrowie,ale Ty rowniez sama mozesz to zrobic.Wpisz tylko watek dla Niego i bedzie PS.Nie wiem czy ma skype...a jak bedziesz wyjezdzac to daj znac miA po przyjezdzie odezwij sie,czy wszystko okey jest,oki???? Odpowiedz Link
cuski Madziu 02.01.06, 06:15 Madziu, ostatnio wogole nie bywam na gg, bo wlasnie przez ten komunikator zalapalem kilka uciazliwych wirusow. PS. Skype niestety nie mam Odpowiedz Link