himera24 24.01.06, 15:32 najbardziej depresyjny dzien w roku. moj dzien zaczal sie dobrze, ale w drodze do pracy mialam starcie z dupkiem i caly humor mi sie zjeb....((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Najbardziej depresyjny dzien w roku ??? 24.01.06, 17:13 Najbardziej depresyjny dzien w roku ??? Hmmm... jesli chodzi o mnie, to raczej szczesliwy, bo dzisiaj dostalem nowa prace i od jutra zaczynam Odpowiedz Link
himera24 Re: Najbardziej depresyjny dzien w roku ??? 24.01.06, 17:35 Gratulacje! Mam nadzieje ze tym razem wszystko dobrze sie ulozy w pracy. A co do dnia to chyba co roku najwiecej samobojstw tego dnia jest notowanych. tzn. tak mysle bo w telewizorni nie powiedzieli dlaczego (albo nie sluchalam, czasem tak jest ze czlowiek slyszy to co chce uslyszec.) Odpowiedz Link
cuski Kasiu 24.01.06, 18:34 Kasiu, prace ktora dostalem dzisiaj trakuje jako przelotne zajecie, bo i tak jesienia tego roku bede musial ja rzucic, gdyz szykuje mi sie wyjazd do Polski Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 24.01.06, 19:09 cuski napisał: > gdyz szykuje mi sie > wyjazd do Polski na stale? Odpowiedz Link
cuski Kasiu 24.01.06, 19:12 Jade tylko na wesele brata, a najsmutniejsze jest to, ze moja dziewczyna nie bedzie mogla ze mna tam byc Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 24.01.06, 19:21 cuski napisał: > Jade tylko na wesele brata, a najsmutniejsze jest to, > ze moja dziewczyna nie bedzie mogla ze mna tam byc no szkoda, ze dziolcha nie jedzie, ale przynajmniej bedziesz mogl se poflirtowac bez jej uwaznego wzroku na sobie )))) Odpowiedz Link
m4verick Re: :))) 24.01.06, 21:15 ja w tym roku tez mam dwa wesela w rodzinie, mlodsza i starsza kuzynka za maz wychodza, ale juz nie przewiduje wyjazdow do Polski na wakacje, jedynie co to na stale. no to poszalejesz Cuski na weselu... ahh te druzki one to potrafia wszystko. Odpowiedz Link
cuski M4v ! 24.01.06, 22:58 M4v, bo ja wiem czy poszlaje... napewno bede musial trzymal fason, bo bede druzba )) Odpowiedz Link
aga309 Re: Tomek 25.01.06, 01:47 Nie martw się zawsze ktoś się Tobą może zająć, jak będziesz sam w Polsce ) Ps. Bez urazy ) Możesz odwiedzić Swoje Polskie Forumowiczki ) Odpowiedz Link
aga309 Nowa praca 25.01.06, 01:49 Tomku, może ta nowa praca okaże się niebo lepsza od poprzedniej? Ps. Byłoby fajnie ) Odpowiedz Link
cuski Aga 25.01.06, 01:53 Aga, napewno w tej pracy nie bede musial caly dzien szurac na kolanach Odpowiedz Link
aga309 Re: Aga 25.01.06, 02:02 Czyli w obawie o twoje kolana, cieszę się, że zmieniłeś pracę ) Ps. I nie tylko Odpowiedz Link
mysza_81 No to Cuski gratulacje:) 25.01.06, 17:28 No to Cuski gratulacje PS.Koniec sluchania radyjka Odpowiedz Link
aga309 Re: Podobno dzisiaj jest... 25.01.06, 01:44 Kurczę zgadzam się z Tobą Kasiu, miałam fatalny dzień, rozchorowałam się, spaliłam odkurzacz, zepsułam samochód i wkurzył mnie jakiś dupek......(( Ps.A miało być tak pięknie! Ale w takim razie napiję się czegoś,może mi przejdzie ) Odpowiedz Link
cuski Aga 25.01.06, 01:54 Aga, jak jestes teraz przed kompem, to wlacz nasze radyjko - zagram Ci cos fajnego Odpowiedz Link
aga309 Re: Aga 25.01.06, 02:01 Już mam długo włączone radyjko, dlatego mój nastrój znacznie się poprawił) Odpowiedz Link
aga309 Re: Aga 25.01.06, 02:06 Bardzo mi się podoba ta piosenka UNIVERSE i świetne są słowa Ps. Coś się zacięło i niestety nie gra radyjko Odpowiedz Link
mysza_81 U mnie wczorajszy dzien nie byl depresyjny,ale.... 25.01.06, 17:41 U mnie wczorajszy dzien nie byl depresyjny,ale sam fakt tego,ze siedzialam do w pol dziewiatej na uczelni z mala przerwa w domu,toz wprowadzil mnie w stan zmeczenia,ze nawet na Forum nie bylam i mnie zmoglo jak male dziecko Odpowiedz Link
m4verick Re: U mnie wczorajszy dzien nie byl depresyjny,al 25.01.06, 18:53 wczoraj mialem super dzionek!! zlozylem wreszcze film o chicago, do ktorego sie zamierzalem od wrzesnia, 36 minut gotowego produktu na dvd - prawdziwe oblicze ameryki a nie jakies tam tvny czy inne polsaty. $9.99 placone przez paypal i wysylam dvd do domciu do kazdego miejsca na swiecie Odpowiedz Link
m4verick Re: A jakas... 25.01.06, 19:17 tak bedzie premiera 1 minutowe demo premiera przewidziana w piatek tak jak zwykle premiery kinowe na moim nowym website o ktorym tez w piatek Odpowiedz Link
mysza_81 No to z nieceirpliwoscia... 25.01.06, 19:22 No to z nieceirpliwoscia bedziemy czekac PS.Kurde blade,ale w ktory piatek??? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Tylko 1 minutowe?? 25.01.06, 19:26 Dluzsze PS.Krotkie,ale jest ich zbyt wiele miedzy programami Odpowiedz Link
m4verick Re: Tylko 1 minutowe?? 25.01.06, 19:28 w ten piatek, za dwa dni bedzie premiera. pierwsze 100 zamowien po promocyjnej cenie $4.99 Odpowiedz Link
mysza_81 Moze licytacje urzadzimy?? 25.01.06, 19:35 Moze licytacje urzadzimy?? Bo to stanowczo za duzo Odpowiedz Link
m4verick Re: Moze licytacje urzadzimy?? 25.01.06, 19:37 na taki film, to jak za darmo... zreszta zobaczysz demo Myszko to sama ocenisz, moze jakis forumowicz ci przysposnoruje jedno dvd jak sie ladnie usmiechniesz i pokarzesz zabki Odpowiedz Link
m4verick Re: Filip 25.01.06, 19:57 toz to nie sposnor tylko prezent, co prezentow nie lubisz dostawac? ja lubie bardzo.... Odpowiedz Link
mysza_81 Alez oczywiscie.... 25.01.06, 19:59 Alez oczywiscie,ze prezenty lubie dostawac,ale....ale prezent bez okazji,to prezent nijaki PS.Wszystko ma swoja cene,nawet prezenty Odpowiedz Link
m4verick Re: Alez oczywiscie.... 25.01.06, 20:00 okazja zawsze sie znajdzie np. 2 rocznica sprowadzenia butow do meksyku Odpowiedz Link
m4verick Re: Alez oczywiscie.... 25.01.06, 20:04 juz ci tlumacze jak to jest: - 3maja swieto narodowe, i cale chicago jest na bialo-czerwono, wszyscy jezdza z flagami, itp. - meksykanie (kakrocie) sa zadrosni o to, i zaraz na drugi dzien, albo jeszcze w ten sam, wywieszaja swoje flagi, nie wiedzac dlaczego my to robimy, i nas nasladuja... - i jak widze takiego kakrocia z flaga meksykanska to mowie ze swietuje, kolejna rocznice sprowadzenia budow do meksyku ku wiadomosci, w meksyku zarabia sie $5 na miesiac Odpowiedz Link
mysza_81 Teraz zrozumialam... 25.01.06, 20:06 Teraz zrozumialam,ale czemu mowisz na nich kakrocie?? Odpowiedz Link
m4verick Re: Teraz zrozumialam... 25.01.06, 20:07 nie tylko ja, wszyscy ich tak nazywaja. kakroc czyli karaluch dlatego ze jest ich wszedzie pelno i wzrostem nie grzesza Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Teraz zrozumialam... 26.01.06, 01:48 a gdyby wszyscy skakali z mostu to tez bys skakal? kazdy probuje rozpoczac w usa nowe zycie--czesto dla niektorych to jedyna szansa wykarmienia rodziny, zapewnienia jej opieki medycznej itd.--zwlaszcza dla meksykan, ktorzy zarabiaja $5 na miesiac z taka lekkoscia nazywasz ich karaluchami, ze az mnie to przeraza--a polakow to malo wszedzie? nie sadze bys byl zadowolony gdyby ciebie ktos z pogarda nazwal pasozytem m4verick napisał: > nie tylko ja, > wszyscy ich tak nazywaja. > kakroc czyli karaluch > dlatego ze jest ich wszedzie pelno i wzrostem nie grzesza Odpowiedz Link
cuski M4verick napisał: 26.01.06, 03:05 M4verick napisał: - Ku wiadomosci, w meksyku zarabia sie $5 na miesiac A podobno domy (nie wiem dokladnie jaka kubatura) mozna kupic za jakies $10 tys. Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 26.01.06, 03:00 Mysza napisała: - Alez oczywiscie,ze prezenty lubie dostawac, ale....ale prezent bez okazji, to prezent nijaki A ja uwazam, ze wlasnie prezenty dawane/otrzymywane bez okazaji sa naj, naj... Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski napisal 26.01.06, 15:01 Cuski napisal: "A ja uwazam, ze wlasnie prezenty dawane/otrzymywane bez okazaji sa naj, naj..." Masz racje,ale ja mialam na mysli prezenty,ktore maja jakis...a nmniejsza o to Odpowiedz Link
cuski M4v ... ??? 26.01.06, 02:54 M4v, jezeli dobrze zrozumialem, to w piatek bedziemy mogli obejrzec pelna wersje Twojej produkcji... zgadza sie ??? )) Odpowiedz Link
cuski Wczorajszy dzien... 26.01.06, 02:49 Wczorajszy dzien zaczal sie dla mnie szczesliwie, a skonczyl fatalnie... chyba cos jest w powiedzeniu: "Nie chwal dnia przed zachodem slonca". PS. Od wczoraj nie sypiam i chodze jak pijany... dzis wracajac z pracy, malo co nie zostalem uderzony przez inny samochod Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Wczorajszy dzien... 26.01.06, 15:04 Osz cholera,to rzeczywiscie Ale nie przejmuj sie,bo u mnie dzis tez jakos wszyscy dziwnie reagowali...takie zamieszanie,ze az glowa boli od samego rana Odpowiedz Link
cuski Latwo mowic: 27.01.06, 02:33 Latwo mowic: "nie przejmuj sie", gorzej z realizacja Odpowiedz Link
m4verick Re: Latwo mowic: 27.01.06, 04:43 przeciez mowiles ze masz nowa robote, to co jest nie tak? Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek,wiem,ze... 27.01.06, 08:31 Tomek,wiem,ze latwo mowic,ale ja swoje zycie traktuje od jakiegos czasu inaczejZyje z dnia na dzien,smieje sie z niepowodzen moich i nie umartwiam na zapas i to dziala.Bo pomysl,jakbym caly czas sie urzalala nad soba i nad tym,ze cos mi nie wyszlo,to pewnie bym juz dawno sfixowala PS.Poprostuj zyj tylko chwila,jak to spiewa....kurcze nie pamietam Odpowiedz Link
m4verick Re: Tomek,wiem,ze... 27.01.06, 19:58 zyj tak jak murzyni, a bedziesz szczesliwy... "dzisiaj juz jadlem, to nie musze pracowac" motto murzynow Odpowiedz Link