28.01.06, 21:14
Znalazlam taki twoj watek

"Jestem "gagatkiem", ktory ukonczyl Politechnike Rzeszowska smile"

To powiem ci ze ja tezsmileBudowe Maszyn i Lotnictwo A TY ??
Moze sie znamy ??? smile

Obserwuj wątek
    • cuski Moze sie i znamy :) 28.01.06, 21:24
      Moze sie i znamy smile

PS. Studiowalem "Zarzadzanie i Marketing" w budynku "L"
      razem z ludzmi z wydzialu Budowy Maszyn i Lotnictwa smile
      • alex1608 Re: Moze sie i znamy :) 28.01.06, 21:33
        Acha to pewnie mieszkales w ikarze albo w pingwinie .Tak budunek L to moje rewiry smile.Ale milo kogos spotkac ze swojej uczelni , bylam tam ostatnio ale drzewa urosly te od drogi kolo budynku K.

Kidy konczyles polibude w ktorym roku ??
        • m4verick Re: Moze sie i znamy :) 28.01.06, 23:41
          ta ja bylem smile
          bo tez jestem z rzeszowa, i dokladnie bylem tam w listopadzie 05,
          coprawda chodzilem na wsiz no ale na polibudzie sporo moich kolegow bylo.
          • alex1608 Re: Moze sie i znamy :) 29.01.06, 11:07
            No to ale mamy ekipe hahahah smile pozdrawiam was serdecznie
            • m4verick Re: Moze sie i znamy :) 30.01.06, 04:23
              kiedy byles ostatnio alex w resovi?
              • cuski M4v 30.01.06, 04:57
                M4v, Alex to ona smile))
        • cuski Alex1608 napisała: 30.01.06, 04:56
          Alex1608 napisała:
          - Kiedy konczyles polibude w ktorym roku ??

Studia na polibudzie skonczylem w 2001 roku.
          • alex1608 Re: Alex1608 napisała: 30.01.06, 21:15
            Tak jestem dziewczynka, dobrze ze uswiadomiles naszego kolege , niech sie wstydzi , a co wink.Jesli byles mieszkancem miasteczka i stolowales sie na naszej popularnej stolowce, to napewno sie znamy z widzenia. Ja tam cale studia mieszkalam. Konczylam w 2003 smile

PS Ale zrobilismy sobie publicznego priva smile.
            • cuski :))) 30.01.06, 21:19
              smile))
              • m4verick Re: :))) 31.01.06, 00:08
                ja w akademikach to tylko na drinkowaniu bylem,
                bo sam mieszkam w rzeszowie smile
                to jak juz wiem ze jestes Alexa smile to skad jestes dokladnie?
                • alex1608 Re: :))) 31.01.06, 15:52
                  M4verick , ja mysle ze nie powinnismy sie zaglebiac az w takie szczegoly smile)

ps: A jesli chodzi o drinkowanie tam , to fakt miejsc nie brakowalo.Wiem ze slyszenia oczywiscie smile.
                  • cuski Alex 31.01.06, 15:59
                    Alex, ja tam nie widze nic zlego w zaglebianiu smile))

PS. Moze dolaczysz do naszej radiowo-forumowej galerii ??? smile))
                    • alex1608 cuski 31.01.06, 16:06
                      No ja tez nie widze , czasami moze byc nawet baaaardzo przyjemnie smile))))

A jesli chodzi o forumowa galerie to nie widzialam ,nawet nie wiem jak to radio wasze wlaczyc sad.
                      • cuski Alex 31.01.06, 16:13
                        Alex, w opisie forum masz nastepujaca pozycje:
                        - NASZA STRONA - sponsorowana przez M4vericka.

Kliknij na ten czerwony link - on poprowadzi Cie do naszej strony,
                        a tam bedziesz miala miedzy innymi wejscia do naszej galerii, czata,
                        forum i radia.

PS. Sprobuj pobuszowac po tej stronce... mysle, ze Ci sie spodoba smile))
                        • alex1608 Re: Alex 31.01.06, 16:38
                          dziekuje za instrukcje wszystko znalazlam , radio dziala. A galerie tez ogladnelam i musze powiedziec ze nie znam Cie , przynajmniej nie kojaze ze zdjecia , M4vericka tez nie widzialam nigdy smile
                          • cuski Alex 31.01.06, 16:41
                            I jak, podoba sie stronka ? smile
                            • alex1608 Re: Alex 31.01.06, 16:54
                              Pytanie chyba nie na miejscu , bo co mam powiedziec ze "Nie". To nie klopot zrobic taka stronke smile Podobasmile i pozdrawiam
                              • cuski Alex1608 napisała: 31.01.06, 17:01
                                Alex1608 napisała:
                                - To nie klopot zrobic taka stronke smile

Nooo, ja np. mialbym klopot ze zrobieniem takiej stronki smile))
                                • m4verick Re: Alex1608 napisała: 31.01.06, 17:22
                                  pewno ze nie problem,
                                  trzeba tylko wiedziec jak smile
                                  to tak samo jak z rozwiazywaniem zadan z fizyki... ale tego akurat nie czailem
                                  wogole.
                                  Alexa, to zawitasz w galerii?
                                  • alex1608 Re: Alex1608 napisała: 31.01.06, 17:48
                                    Nie macie tam wiele fotek , kazdego nowego tak zachecacie do dania wam zdjecia ?. A co jakby moje zdjecie narobilo zamieszania smileoczywiscie w pozytywnym slowa znaczeniu hhahaha pozdrawiam
                                    • cuski Alex 31.01.06, 18:19
                                      Alex, zamieszanie, nie zamieszanie - najwazniejsze ze cos sie dzieje smile))
                                      • m4verick Re: Alex 31.01.06, 18:43
                                        dokladnie ruch musi byc!
                                        no i oczywiscie wszystkie anioly maja pierwszenstwo smile
                                        wlasnie przed sekundka galeria urosla o koljne 3 osoby,
                                        Alex to kiedy bedzie i twoje, bo sie nie moge doczekac co z ciebie za prawdziwek...
                                        • alex1608 Do M4verick 01.02.06, 20:12
                                          A ja mysle ze to za wczesnie , dopiero co do Was zapukalam. Musze sie z Wami oswoic troszke smile.M4verick a Ty mi wygladasz nie niezlego "gagatka" wink Slyszales takie haslo "ze ciekawosc to pierwszy stopoien do piekla" smile.Pozdrawiam
                                          • alex1608 Re: Do M4verick 01.02.06, 20:28
                                            I zartowalam z tym zamieszaniem smile. Notabene macie bardzo ladne kolezanki w tej galeri smile
                                            • cuski Uroda uroda... 01.02.06, 20:30
                                              Uroda uroda, ale najwazniejsze, ze sa bardzo sympatyczne smile
                                          • cuski Alex 01.02.06, 20:29
                                            Alex, mysle, ze szybko oswoisz sie z uzytkownikami tego forum wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka