cuski 22.02.06, 04:34 Ruscy potrafia, he he he... PS. Nawet przepitki nie potrzebowal, he he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: 1/2 litra vodki za jednym zamachem 22.02.06, 17:56 no niezly jest, cala flaszke bez przepitki.. baaa za jednym zamachem polecam ogladnac i sie uczyc! ps. takiego to bym na impreze nie zaprosil zawodnika Odpowiedz Link
aga309 Re: 1/2 litra vodki za jednym zamachem 23.02.06, 00:06 Wypił to jak jakiś napój, ale ma " przepalone gardło " ) Ps. Jestem ciekawa co się z nim działo za jakieś 10 minut ) Odpowiedz Link
cuski 1/2 litra wodki 23.02.06, 04:01 Ja bym mial problem wypic jednym haustem 1/2 litra piwka, a co dopiero czysta wodeczke, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: Ruscy potrafia, he he he... 23.02.06, 01:03 cuski napisał: > Ruscy potrafia, he he he... > TO CHYBA MOZE POWAZNIE ZASZKODZIC. chociaz patrzac na tego faceta to mu juz chyba nic nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
m4verick Re: Ruscy potrafia, he he he... 23.02.06, 01:42 wodka jeszcze nikomu nie zaszkodzila, oczywiscie w razsadnych ilosciach ja maksymlanie to 1 szklanke tak przyjolem na raz. Odpowiedz Link
aga309 Re: Ruscy potrafia, he he he... 23.02.06, 01:48 A wyobrażasz sobie wypić na raz całą butelkę, bo ja jeszcze czegoś takiego nie widziałam Już po 1 szklance wiruje cały świat, a co dopiero musi się dziać po takiej ilości ) Odpowiedz Link
m4verick Re: Ruscy potrafia, he he he... 23.02.06, 01:49 ja sobie nie wyobrazalem jak mozna pic wodke, przelykajac jak jak wode, normlanie to sie bierze jeden lyk i chlup... ale od ukraincow sie nauczylem ze mozna i kulka lykow Odpowiedz Link
himera24 Re: Ruscy potrafia, he he he... 23.02.06, 01:53 m4verick napisał: > ja sobie nie wyobrazalem jak mozna pic wodke, przelykajac jak jak wode, > normlanie to sie bierze jeden lyk i chlup... > ale od ukraincow sie nauczylem ze mozna i kulka lykow nie, no ludzie o czym my tutaj mowimy? tu nie ma sie czym chwalic i szczycic. ja kieliszka wodki nie przelkne, tak mnie wykreca. wogole nienawidze wodki, nie pije zadnych drinkow z wodka. przeciez to jest naprawde zabojcze dla organizmu alkohol od czasu do czasu, w malych ilosciach jest ok, no ale to co zobaczylam na tym filmie to mnie zmrozilo( Odpowiedz Link
cuski Himera napisała: 23.02.06, 04:05 Himera napisała: - Alkohol od czasu do czasu, w malych ilosciach jest ok, no ale to co zobaczylam na tym filmie to mnie zmrozilo ( To dziwne, bo powinno Cie rozgrzac, he he he... Odpowiedz Link
cuski Podobno... 23.02.06, 04:02 Podobno flaszka wypita jednym haustem mniej wchodzi w palke, niz pita kieliszkami Odpowiedz Link