mysza_81 12.03.06, 23:00 Wlasnie wrocilam z polowania i mam ochote cos napisac,ale powstrzymam sie! Myslalam,ze jestem pod ochrona,a tymczasem dalej sie czepiaja,hmmmm....widocznie taka jest cena slawy prosze panstwaNo comment! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Wlasnie wrocilam z polowania.... 12.03.06, 23:41 A jednak nie moge sie powstrzymac.....nie sadzilam,ze wszystkim zrobicie takie pranie mozgu.Ze mna sie nie udalo,to huzia na reszte.Dopieliscie swego.Teraz i mnie beda posadzac.Ladnie!!!Przyznaje sie bez bicia nie jestem taka jak sobie wizerunek stworzylam.Wszystko to zwykly pic na wode fotomontarz.Mysle,ze przekonujaco trafilo do Was.Cieszcie sie,ale z Wasza glupota daleko nie dojedziecie. Odpowiedz Link
bolek2006 Spokojnie.... 13.03.06, 00:46 ja np. nawet nie wiem o co Ci chodzi. Nikt nie ma czasu aby sledzic czyjes mysli i wypowiedzi. Nie przejmuj sie. To my sami wyolbrzymiamy problemy. Ja olewam co kiepskie ledzwo zipiace forum pisze, a raczej kopiuje. 27 marzec blisko i tamci zajma sie wreszcie ratowaniem swoich "doop". Odpowiedz Link
bolek2006 Co bedzie 27 marca? 14.03.06, 03:53 Ta data dotyczy "nieudokumentowanych" osobnikow w USA. Potem jeszcze tylko podpis prezydenta. Kto nie zadbal o legalizacje pobytu w USA, moze sie niezle zdziwic. Pozyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link
niro7 Re: Niestety nie:( 14.03.06, 20:42 tak sobie czytam i pytam co piłaś ) Bo JA też chce mieć takie polowania )) pozd nir Odpowiedz Link
mysza_81 Pytasz co pilam?? 15.03.06, 09:10 A no nic,bo Wielki Post Chcesz miec takie polowania?A to czemu? Chyba niechcesz byc upolowany? PS.Nie polecam tego,bo to niestety niszczy:/Mnie nie zniszczy,bom...a to juz nieistotne Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek,widze,ze zrozumiales:) 15.03.06, 09:22 Ja sie nie przejmuje.Dawno temu przestalam Chyba dostalam znieczulicy na cale zlo tego swiata i jakos mnie to nie wzrusza,nawet jak dotyczy mnie.Nauczylam sie z tym walczyc,wiec niech zwierzyna nadal plujeTo jak proba...ile moge zniescZapewniam,ze duzo!:~) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: I bardzo dobrze :) 16.03.06, 16:58 Jakbym sie przejmowala,to by mnie tu juz nie bylo. Odpowiedz Link
mysza_81 Bycie konsekwentnym.... 15.03.06, 16:52 Bycie konsekwentnym i upartym oplaca sie Odpowiedz Link