Dodaj do ulubionych

Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ???

15.04.06, 17:30
Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ???
Obserwuj wątek
    • cuski Re: Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ??? 15.04.06, 17:34
      Jesli chodzi o mnie, to podobno zylem jako mezczyzna w swojej poprzedniej
      ziemskiej egzystencji. Urodzilem sie gdzies na terytorium obecnej Bulgarii
      prawdopodobnie ok. roku 550. Ponadto zajmowalem sie pszczelarstwem i bylem
      samotnym mysliwym smile

Fajna zabawa... zachecam wszystkich do wziecia w niej udzialu smile
    • zettrzy Re: Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ??? 15.04.06, 19:27
      mnie po polsku nic nie powiedzialo, wiec przeszlam na angielski i oto czego sie
      o sobie dowiedzialam:

You were born somewhere around territory of modern Mongolia approximately on 1825.
      Your profession was warrior, hunter, fisherman, executor of sacrifices.
      You were sane practical person, materialist with no spiritual consciousness.
      Your simple wisdom helped weaker and poor.

to by wyjasnialo dlaczego co poniektorzy, na forach glownie polonijnych,
      traktuja mnie jak faceta ("jakbys byl kobieta to bys wiedzial ze PMS...")
      • cuski Zetka 15.04.06, 21:30
        Wszystko wskazuje na to, ze jestem starszy od Ciebie wink

Wojownik, mysliwy ??? Hmmm... brzmi interesujaco smile
        • zettrzy Re: Zetka 16.04.06, 23:12
          musze dodac ze ja bardzo dobrze strzelam - kiedy w dziecinstwie wujek uczyl mnie
          i paru kuzynow do czego sluzy dubeltowka mialam najlepsze wyniki z calej
          ferajny, mimo ze reszta to byly same chlopaczyska
          wiec cos z tym wojownikiem jest
          a starszy moze i jestes, ale w poprzednim wcieleniu wink
          • cuski Re: Zetka 17.04.06, 03:35
            Kiedys jak bylem mlody, to bardzo dobrze strzelalem z procy
            i z tzw. "wiatrowki", ktora moj wujek przywiozl z Czechoslowacji smile
            • tadeuszx Re: Zetka i cuski... 18.04.06, 22:48
              ...nie macie się czym chwalić. hehehe, mnie wyszło, żem poeta!... był ponad
              tysiąc lat temusad(( ... A'propos procy, w wieku jednocyfrowym, byłem na
              wakacjach u dziadków na wsi. Wójek "troszkę szurnięty" zrobił mi procę, to sobie
              strzelałem. Stodoła była, wrota otwarte na oścież, na przestrzał. Chciałem
              sprawdzić czy przestrzelę ponad tą stodołą. Przestrzeliłem, (parę razy!) ale
              widzę, że po tej drugiej stronie... kura! Coś tak trzęsie głową..?sad Wieczorem
              jak zapędzali do kurnika, babcia zobaczyła, że kura ma wybite oko???. Miałem
              mgliste podejrzenia, że to ma coś wspólnego z tą moją procą... A tak szczerze,
              to prawdopodobieństwo trafienia tej kury przez meteoryt, byłoby chyba większe, a
              mnie się udało. Możecie myśleć, że bajeruję, co mi tam, tylko gdzie by mi się
              chciało wymyślać taką bzdurę, że strzelając z procy przez stodołę, trafiłem w
              oko... kuręwink)) Eeeee chociaż nic nie mówiłem i tak było na mniesad(
              • cuski Tadeusz 19.04.06, 02:11
                Dlugo ta kura chodzila jeszcze, po babcinym podworku ? wink
                • zettrzy Re: Tadeusz 19.04.06, 05:30
                  rosol?
                • tadeuszx Re: Tadeusz 19.04.06, 08:43
                  chodziła, chodziła, a mnie jej żal było... chociaż, jeśli dobrze pomnę, to tzw.
                  "smary" wtedy zebrałem. Za tę kurę, ale głównie za dachówki (dachówki na
                  stodole). Bo przecież tych prób procy, było dużo! Większość trafiała w dach i
                  ... A ta proca, to wiecie jaka była? Gumki wycięte ze starej dętki od roweru,
                  koszyczek z języka, wyciętego ze starego trzewika, widełki wiadomo. Wakacje się
                  kończyły, jak wyjeżdżałem kura jeszcze była. Admin, nie wierzysz? A, to nie
                  musisz... A może też w to nie wierzysz, że byłem poetą (1000 lat temu)? Hehe...
                  skopiowałem, ale po angielsku:
                  I do not know how you feel about it, but you were male in your last earthly
                  incarnation.
                  You were born somewhere around territory of modern South of Latin America
                  approximately on 975.
                  Your profession was entertainer, musician, poet, temple-dancer.
                  Your brief psychological profile in that past life:
                  You always liked to travel, to investigate, could have been detective or spy.
                  Lesson, that your last past life brought to present:
                  You should develop your talent for love, happiness and enthusiasm and to
                  distribute these feelings to all people
                  Ad. ostatniego akapitu. Stary - "lipa" sad Nic się nie sprawdza, ale ciągle
                  jeszcze próbujęwink))
                  • cuski Tadeusz 19.04.06, 12:40
                    A wiec urodziles sie okolo 975 roku, czyli na to wyglada,
                    ze nadal admin jest najstarszy na tym forum wink

PS. Oprocz poety jest wzmianka rowniez o jakims detektywie i szpiegu wink
                    • tadeuszx Re: Tadeusz 19.04.06, 13:17
                      Spoko admin, na detektywa potrzeba licencji. Co do szpiega - jestem czysty!
                      Kontrwywiad ze WSI sprawdzał całe 2 latka:[
                      Gratuluję sędziwego wiekuwink
                      • cuski Re: Tadeusz 20.04.06, 03:06
                        smile
    • zbuntowany8aniol Re: Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ??? 23.04.06, 14:17
      A mi tak napisali:
      Nie wiem jak to przyjmiesz, ale zyles jako kobieta w swojej poprzedniej
      ziemskiej egzystencji.Urodziles sie gdzies na terytorium obecnego panstwa
      Tailandia prawdopodobnie ok. roku 400.Twoje wykonywane zajecie jubiler,
      zegarmistrz.

Twoja psychologiczna charakterystyka w tamtym czasie:
      Zywy ogien. Olbrzymi talent do wcielania sie w inne postacie w zyciu i w sztuce.

Nauka jaka zostala wyniesiona z tamej egzystencji:
      Twoja lekcja
      • tadeuszx Re: Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ??? 23.04.06, 14:49
        No nieźle... jubiler-smile i płeć oki, kurcze...żywy ogień!smile))
        • zbuntowany8aniol Re: Co wiesz o swojej poprzedniej egzystencji ??? 23.04.06, 17:41
          Jubiler mi sie nie usmicha,moze kiedy bylamsmile
          Ale reszta sie zgadza,taki zywiolowy ogien ze mniesmile
      • cuski Lo matko ! 23.04.06, 22:41
        Lo matko - Mysza przeskoczyla wiekowo admina wink
        • zbuntowany8aniol Yes,yes 24.04.06, 10:21
          No coz w tamtym zyciu,ale nie w tym i dobrzesmile

PS.A gdzie nagroda??Powinna byc jakas nagrodawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka