m4verick 17.04.06, 18:36 Jak tam Swieta u Was? Kac duzy dzisiaj? dalo sie wstac do roboty...hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: no i po Swietach - poniedzialek do roboty 18.04.06, 15:54 m4verick napisał: > Jak tam Swieta u Was? > Kac duzy dzisiaj? dalo sie wstac do roboty...hehe > mnie nie bolala, bo w przeciwienstwie do wiekszosci Polakow, ten czas spedzilam na modlitwie, a nie na piciu alkoholu. Odpowiedz Link
m4verick Re: no i po Swietach - poniedzialek do roboty 19.04.06, 20:59 przeciez sam ksiadz powiedzial na kazaniu: ...aby jedzenia i picia (bo to tez dla ludzi) nie zabraklo. himera, modl sie, bo slyszalem ze w lipcu ma przyjsc fala wielkosci 250m i przejsc przez cala ameryke. Odpowiedz Link
himera24 Re: M4v 19.04.06, 23:57 m4verick napisał: > a nie pamietam, na NBC chyba mowili a jestes pewien ze to nie bylo pierwszego kwietnia? Odpowiedz Link
himera24 Re: no i po Swietach - poniedzialek do roboty 19.04.06, 23:56 m4verick napisał: > himera, modl sie, bo slyszalem ze w lipcu ma przyjsc fala wielkosci 250m i > przejsc przez cala ameryke. a gdzie zes to wyczytal? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja nawet nie poczulam,ze swieta miala:] 20.04.06, 10:09 Wiadomo przez co,ale spoko wrocilam do rownowagi juz ostatni raz!!! Oki,mam nadzieje,ze mnie nie zwinczujecie....oooo i automat leci teraz))Jak to mowi Sly nasz 3-ci DJamy Rade!!!!! PS.Dzieki nie wiem za co,ale dzieki za juz wiem cierpliwooooooooooscccccccccc do mojej osoby,ufff...hmmmm,radia se slucham i wyciszam no i trochu roboty mam,ale to nic,damy rade!!! Odpowiedz Link
tadeuszx Wątek M4vericka... 21.04.06, 07:57 ... przywitać się wpadam). I wyrazić swoje uznanie, za wspaniałą pracę dla tego forum. Według mnie najlepszego na całym portalu. Bez ściemy, daję słowo - bez ściemy! Chociaż wiem, że bywam hmmm... kontrowersyjny, to admin cuski pozwolił, i zryzykował. Więc mogę tu wyrazić m.in. tę opinię. Szczerą i prawdziwą. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Wątek M4vericka... 21.04.06, 08:05 ... kurcze, zapomniałem jeszcze Cię o coś poprosić No wiesz, ja gaduła jestem wielka i straszna (aniołek już mnie pouczył o długości postu) i często mi się zdarza, że te 4 linijki nie wystarcza?. To proszę o wyrozumiałość dla tej mojej wady Wiem, że masz rację i podzielam, no ale bywam... bezradny Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadeuszu 21.04.06, 08:48 To nie bylo pouczanie)Kiedys Mav mi tak napisal,ale mnie to nie przeszkadza,ze sa dluzsze posty,takze pisz jak wolisz,umiesz,tylko wiadomo co reguly przestrzegamy <zachowanie bez zarzutow z Twojej strony> Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czemu w tytule Twojego watku jest 21.04.06, 08:45 Watek M4vericka???? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: A czemu w tytule Twojego watku jest 21.04.06, 09:28 Autor. Chodzi o to, że ten watek założył Maverick, więc... gdzie miałem sie przywitać i wyrazić uznanie? Tak naprawdę, to ja się jeszcze nie zdążyłem tutaj dokładniej rozejrzeć Wybaczcie A Ty aniołku nie podchodź do mnie jak do jeża) Nie bój, ja dla swoich jestem bardzo przyjacielski Szarpnij Tadzia, rozumiesz, przypnij mu jakąś łatkę, postrofuj, poucz, pogroź paluszkiem)) Może być ostro, nie obrażam się na swoich, jeśli nie złośliwie. OK? Pozdrówko. 3m sie. Narka. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 02:23 Czy jestesmy najlepsi - tego nie wiem, ale wedlug mnie zagladaja tutaj normalne osoby Kogo admin lub moderatorka polubi, ten napewno nigdy nie zazna rozczarowania Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Cuski 22.04.06, 12:23 Rany ale mi wizytowke wystawiasz lacznie z Tatusiem:0 Ze ja to swietna i wogole,oj zebym potem Wam sie nie rozbrykala za bardzo Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 21.04.06, 08:43 Werbuj,tylko Go nie wykonczChlopisko pracuje,potem gra polskiego czasu....jednym slowem pada na "pysk"!!! Ale fajnie,bedzie nas wiecej,ehehehe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja juz cos wczoraj wspomnialam tam,ale 22.04.06, 12:25 Ja juz cos wczoraj wspomnialam tam,ale to co uslyszalam to zostawie dla siebie (nic zlego wkazdym badz razie) PS.Wczoraj ciezko bylo Ich (Paule i Slya) zrozumiec Odpowiedz Link
cuski Moze te dwa golabki maja sie ku sobie ;) 22.04.06, 17:52 Moze te dwa golabki maja sie ku sobie Odpowiedz Link