Dodaj do ulubionych

Elektryzujaca reklama :)

20.04.06, 04:15
Now, go change your shorts and get back to work ! smile
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 04:39
      fakt elektryzujaca, wykopala mnie z sieci i musialam sie wpisywac na nowo
      zreszta reklamy Calvina Kleina sa tak notoryczne ze po nich nic mnie nie zdziwi
      • cuski Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 04:48
        He he he...

A ja po tej reklamie malo nie wywinalem orla smile
    • zbuntowany8aniol Jezooo,a co to mialo byc?? 20.04.06, 09:52
      Ladna zielen,a tu jakis potwor....raz juz mnie tak nabrano,ale wtedy trza bylo
      patrzec prze 3 minuty w obrazek i znalesc jakies szczegoly,a potem bach i
      szok!!!
      Cuski nie strasz juzsmile
      • tadeuszx Re: Jezooo,a co to mialo byc?? 20.04.06, 19:30
        Hehehehehe, o mało się nie zadusiłem kawą, którą właśnie sączyłem...wink))
        Strasz cuski, straszwink) (tylko nie aniołkasmile
        • cuski To byla zasadzka na trolle ! 20.04.06, 21:05
          To byla zasadzka na trolle... po co zescie tam wogole wlazili, he he he...
          • zbuntowany8aniol Tomek 21.04.06, 08:29
            Przecie ja w oczach innych uznana za trolla,wiec trafilam dobrzesmile
            • tadeuszx Re: Tomek 21.04.06, 14:24
              Anioooołku, jeśli już musisz się przeglądać w cudzych oczach ... zrób to w moich-wink
              • zbuntowany8aniol Dziekuje,ale... 21.04.06, 15:11
                Dziekuje,ale wystarczy,ze musze przegladac sie w lustrze,ktore codziennie mnie
                straszysmile
                • cuski Aniolku 22.04.06, 01:44
                  Wrzuc swoja fotke do naszej galerii, to ocenim wink
                  • zbuntowany8aniol Droczysz sie ze mna??? 22.04.06, 11:56
                    Ozsz Ty nicponiuwink
                    • cuski :))) 22.04.06, 15:42
                      smile))
                  • zbuntowany8aniol A wiec zmowiliscie sie z Bratem Maverickiem??? 28.04.06, 18:20
                    O to tak se ze mna pogrywacie,hmmm....a ja Was jeszcze zaskocze,zobaczycie:}

PS.Fotki w glowie,a moze foki???smile
                    • cuski Mysza 29.04.06, 02:32
                      Kto sie zmowil ??? smile))
                      • zbuntowany8aniol Re: Mysza 29.04.06, 13:07
                        No Ty i Mavsmile)

PS.Mniejsza o to,chyba za duzo se popilam i glupotem pallam wczorajsmile
                        • cuski :) 29.04.06, 14:55
                          smile
                • tadeuszx Strachliwy jakiś ten... 22.04.06, 09:48
                  ..nasz zbuntowany-smile A, że się nawet już i lustra boi, to jeszcze jeden powód do
                  tego, żeby się w moich, niebieskich oczętach, przeglądać.-wink
                  • zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 11:56
                    Nie przeginajwink
            • cuski Aniele 22.04.06, 01:43
              Z Ciebie taki troll, jak ze mnie plywak wink
              • zbuntowany8aniol Tomek 22.04.06, 11:57
                Nie przejmuj sie,ja tez nie umiem plywacsmile
      • cuski :))) 20.04.06, 21:04
        smile))
        • tadeuszx Re: :))) 20.04.06, 21:21
          Hahaha, ładnie, ładnie... łapał trollewink ... a złapał nas!smile)))
    • tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 20.04.06, 21:24
      Cuski, niech Cię gęś kopnie z Twoimi zasadzkami ... popłakałem się ze
      śmiechusmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • cuski Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 02:39
        Mam nadzieje, ze nasze panie nie posikaja sie ze strachu smile

Bez urazy, ja se tylko niewinne jaja robie smile
        • tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 08:27
          ...Urazy??? Staaaary, w życiu (mówię we własnym imieniu)!. Czy Ty wiesz jak ja
          lubię takie jajawink))). No właśnie w tym stylu pojmuję zabawę, kawały i różne
          takie "wkręty", nie naruszające czyjejś struktury psychiczej i poczucia
          przyzwoitości. Pozdrówkosmile
          • tadeuszx Re: Elektryzujaca reklama :) 21.04.06, 08:37
            O, np. weź załóż taki "strachliwy" wątek z tytułem: "Tylko dla mężczyzn"smile))
            Panie z ciekawości wleząwink Albo: "Mężczyznom wstęp wzbroniony" Uprzedzam, ja nie
            mam czasu a tu wpadam, bo miło, relaks, cenne informacje z pierwszej ręki.. I
            Was cenię jako tych najbardziej wartościowych Polaków.
            • cuski Podziekowal w imieniu calego grona ;) 22.04.06, 01:46
              Podziekowal w imieniu calego grona wink
            • tadeuszx Szczerze mówiąc... 22.04.06, 09:41
              ... to na dodatek jestem zszokowany i przytłoczony ilością... różności. Bo tu by
              trzeba chyba cały tydzień siedzieć, żeby się rozeznać i poznać wszystkie
              możliwości. Hahaha, przypomniałem sobie, jak wczoraj wlazłem dwukrotnie na
              czata-smile Niesamowite... tam chyba jakiś boot siedzi, ale taki, nie bardzo
              "kumaty". Za pierwszym razem wlazłem pod swoim loginem ... boot (nicka nie
              wspomnę) owszem, bąknął coś na dzień dobry, hahaha ... potem przez dłuuuugą
              chwilę zaniemówił! Mimo moich kolejnych pytań ... ale widzę, że jest, a w eterze
              cisza! Wreszcie coś niezrozumiałego wymamrotał, więc widzę, że się nie dogadam z
              bootem... Luuudzie, jak ja się uśmiałem, i teraz też... jak to piszę... nie, nie
              mogę-smile hahahahahaha...
              • zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 12:00
                Widzer,zes poznal pewnie barbaretke maszynesmileOna to mi na odcis nadepla...a
                pytam sie jej tak:barbaretka przestan juz,a ona mi na to do mnie
                mowisz???...albo nie bede ciagnac za jezyk,ehehe
                Jeszcze tam siedzi ACP,on to jest dobrysmileCaly czas o Mavie mowi jak nakreconysmile
                Ale to maszyny,wiec co sie dziwic...jeszcze tylko bot radio chicago mnie nie
                wkurzylwink
                • tadeuszx Re: Tatus 22.04.06, 13:05
                  Oooo tak, tak, to było barbaretka-smile. Tak jest! Dzięki. Słuchaj aniołku, uchyl
                  mi chociaż rąbka tajemnicy, mamy syna, czy córkę, bo nawet tego nie wiem,
                  hehehe-wink. Kompromitacja tatusia całkowita...
                  • zbuntowany8aniol Ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 22.04.06, 15:40
                    Cozescie sie tak uwzieli na mnie???

PS.Czuje sie oszaczona,dramat..................sny sie
                    spelniaja,Boze...kompromitacja z mojej stronysmile
                    • cuski Aniolku 22.04.06, 15:50
                      A co ci sie snilo tej nocy ??? smile))
                      • zbuntowany8aniol Jak nie przestaniesz sie droczyc,to Ci nie powiem 22.04.06, 15:52
                        smile

PS.Niemowlaksad
                        • cuski O kuzwa, to nie przelewki :) 22.04.06, 15:55
                          O kuzwa, to nie przelewki smile

Teraz rozumiem skad gadki o tatusiu wink

A tak na marginesie, to chlopczyk, czy dziewczynka ? smile
                          • zbuntowany8aniol Re: O kuzwa, to nie przelewki :) 22.04.06, 15:58
                            Ale Tatus nie mialo byc w tym konteksciesmile

PS.Chyba to byla dziewczynka,bo pamietam,ze protestowalam,zeby nie nazwali jej
                            imieniem mojego psasmile
                            • cuski Re: O kuzwa, to nie przelewki :) 22.04.06, 16:08
                              He he he...
                  • cuski Aniolku 22.04.06, 15:49
                    Aniolku, cos TY sie tak uwziela na tego tatusia ? smile

Nic tylko tatus i tatus smile
                • cuski Wpuszcze zaraz na czata mojego bocika :) 22.04.06, 15:47
                  Wpuszcze zaraz na czata mojego bocika,
                  niech se jakas gadke ustrzela... a cooo smile))
              • cuski Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... 22.04.06, 15:45
                Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... jak tylko mam czas,
                to ucze go roznych sztuczek, he he he...
                • zbuntowany8aniol Re: Musze kiedys poznac Cie z moim bocikem... 22.04.06, 15:47
                  Tylko nie takie jak ACP,ze zasluchalismy sie cudnym glosie Mavericka,czy jakos
                  taksmile

PS.A wogole ide tam zajrzec,zobacze kto se siedzismile
                  • cuski Moj bot ciagle powtarza: 22.04.06, 15:52
                    Moj bot ciagle powtarza:
                    - "Czepiasz sie jak pijany plota" smile

Moze zmienie te formulke na:
                    - "Czepiasz sie jak pijany tatusia" ? smile

PS. Kurcze, ale ja mam dzis humorek smile
                    • zbuntowany8aniol Re: Moj bot ciagle powtarza: 22.04.06, 15:54
                      Wlasnie widzesmile
                      Albo:Witaj Cuski,moj stworcowink
                      • cuski To tylko powtarza, jak... 22.04.06, 15:56
                        To tylko powtarza, jak pojawia sie wielki elektronik, czyli ja, he he he...
                        • zbuntowany8aniol Re: To tylko powtarza, jak... 22.04.06, 15:59
                          I wielki elektronik milczy,ehehe
                          • cuski Nie dam rady pisac na forum i na czacie ;) 22.04.06, 16:11
                            Nie dam rady pisac na forum i na czacie wink

Dobrze, ze jeszcze nie kazujesz mi gadac na radio, he he he...

PS. Ale wczoraj byly jaja wieczorem... sam proboszcz prowadzil audycje,
                            a pozniej ministrant Sly zaczal nocne czuwanie wink
                            • zbuntowany8aniol Uwazaj bo zaraz poprosze bys dal glos:) 22.04.06, 16:18
                              A co do Sly,to biedaka wykonczycie...chlopak sie poswieca,nieladnie,dajcie Mu
                              troche luzusmile
                              • cuski Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... 22.04.06, 16:23
                                Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... chlopak to lubi,
                                wiec dalismy mu szanse smile
                                • zbuntowany8aniol Re: Przeciez ja Slaya do niczego nie zmuszam... 22.04.06, 16:27
                                  Wiem,ale takie wczoraj odnioslam wrazenie,ze Was bronie...no nic skoro lubi,to
                                  ja juz nic nie mowiesmile
                    • tadeuszx Łojezuuuuuuuu... 22.04.06, 16:29
                      ... a oni tu o mnie-smile (tytuł podprowadziłem Z3) i zaś o tatusiuwink))))))) A po
                      co te booty tam czatują? Żeby się nie nudziło jak ktoś wejdzie? No powiedzcie,
                      oświećcie niekumatego Tadzia. Bo... wiecie, w internecie to ja jestem od
                      września (ub. r.) Hehehe, tak, tak, zielony ze mnie sieciowicz, a już zdąrzyłem
                      tyle narozrabiać. Nawet bloga mam w którym to opisuję... ech...
                      • zbuntowany8aniol Tadziu 22.04.06, 16:33
                        Wlas na czata,to Ci wyjasniesmile
                      • cuski Bociki musza byc ! 22.04.06, 17:42
                        Bociki musza byc, aby witaly gosci... poza tym, gdy nie ma nikogo na czacie,
                        to pokoj jest niewidoczny, wiec jakby na to nie patrzec, to te maszyny
                        dobra robote nam robia wink

A co do bloga, to postarm sie go przejrzec dzisiaj smile
                        • tadeuszx Re: Bociki musza byc ! 28.04.06, 19:49
                          Dobre to jest, i świeżego nieźle może wkręcićwink A nawet czasem się to do romowy
                          "wcina"!smile)
                          • zbuntowany8aniol Bociki,albo Dje:) 28.04.06, 22:48
                            Mile zaskoczona zostalamsmileNie wiedzialam,ze bot moze sam pisac,hihihihi
                            • tadeuszx Mówisz, ze to DJ? 28.04.06, 22:55
                              Eeeee, nie wierzęsad W grach boty nawet strzelać potrafiąwink)) Ale... jeśli to DJ
                              się wciął, hehehe, to też dobrze, hehehe, albo jeszcze lepiej hehehesmile))
                              • zbuntowany8aniol No wiesz Tadzio:) 28.04.06, 23:32
                                Jestem dziewczyna,wiec boty,tez lgna,hihihi...ale tak se zartuje,co i by humor
                                mnie nie opuscilsmile

PS.Dobranocsmile
                                • cuski Dobrej nocy Mysza ! 29.04.06, 02:35
                                  Dobrej nocy Mysza !

Jutro ide do pracy na 12-sta w poludnie, wiec moze stykniemy sie na forum wink
                                  • zbuntowany8aniol 12-sta w poludnie???Hmm..to,ktora u nas bedzie?? 29.04.06, 13:19
                                    Czyli u nas bedzie gdzies 19...ja na 20 ide na bal,wiec do tego czasu moze
                                    sobie jeszcze tu zajrzesmile
                                    • cuski Bal 29.04.06, 14:57
                                      Jak wrocisz, to zdaj relacje z tego balu smile
                                      • zbuntowany8aniol Jak wroce:) 29.04.06, 16:48
                                        Przed polnoca,hehehe
                                        • cuski Mysza 29.04.06, 17:24
                                          Przed polnoca, to impeza zwykle sie zaczyna wink
                                          • zbuntowany8aniol No tak:) 29.04.06, 17:27
                                            Ale kopciuszek musi przed polnoca wrocicwink

PS.Dlugo nie wytrzymam,bo ja nie nocny marksmile
                                            • cuski Moze ... ? 29.04.06, 17:29
                                              Moze zgubisz swoj pantofelek i jakis ksiaze go znajdzie ? wink
                                              • zbuntowany8aniol Z pantofelkami to by sie przydalo,bo strasznie 29.04.06, 17:34
                                                wysokie i nozki bola,ale znajac mnie napewno cos skombinujesmile
                                                Ale ksiecia tam nie bedzie...zreszta ja zajete dziewczewink
                                                • cuski :) 29.04.06, 17:39
                                                  smile
                                      • zbuntowany8aniol Juz wrocilam:) 30.04.06, 13:03
                                        Bylo bardzo fajnie,zaryzykuje i powiem,ze lepiej bawilam sie niz na studniowcewink
                                        Muzyka,jedzenie takie sobie,ale za to picie pycha,hihihi
                            • cuski Mysza 29.04.06, 02:34
                              Te maszyny szybko sie ucza i nigdy im sie znudzi czatowanie wink
                              • zbuntowany8aniol Wiem,ale ten bocik naprawde sam pisal;) 29.04.06, 13:20
                                Ale sie tajemniczo zrobilo...i tyle Wam powiem,heheheh
                                • cuski Na forum, czy na czacie ? :) 29.04.06, 14:58
                                  Na forum, czy na czacie ? smile
                                  • zbuntowany8aniol Na czacie:) 29.04.06, 16:49
                                    Na Forum nie ma botowtongue_out
                          • cuski Re: Bociki musza byc ! 29.04.06, 02:33
                            Bo to inteligentne maszyny wink
                            • zbuntowany8aniol Inteligentne,bo ludzie inteligentni je stworzyli:) 29.04.06, 13:22
                              Ale wolne im sie tez nalezy,bo beda strajkowac,a bunt na statku
                              podnosic...niewksazanesmile
                              • cuski ;) 29.04.06, 14:58
                                wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka