Dodaj do ulubionych

Pierwsze skojarzenie :)

23.04.06, 01:16
Ciekaw jestem z czym kojarzy Wam sie ta oto fotka smile

Moje pierwsze skojarzenie, to jakbym widzial nasza forumowa Mysze, droczaca
sie z Tadeuszem... kurcze mi chyba odbija, ale wlasnie takie skojarzenie
mi sie nasunelo... sorki za ten watek, ale nie mialem zadnych zlych
intencji smile

PS. Fotke te, sciagnalem sobie z bloga Tadeusza,
ktory juz trafil do ulubionych na naszym blogasku wink

Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 23.04.06, 01:21
      z Tobą i Zbuntowaną8 smile))))))) Idę spać! Dobranoc, dobranoc, dobra....
      • cuski Re: Pierwsze skojarzenie :) 23.04.06, 01:22
        smile
      • zbuntowany8aniol Re: Pierwsze skojarzenie :) 23.04.06, 13:27
        A dlaczego z Cuskim i ze mna???

PS.Prosze mi to wyjasnic...nie moge w nie wiedzy zycwink
    • zbuntowany8aniol Juz ja widzialam:) 23.04.06, 13:29
      Ale nic mi sie nie skojarzylo,no cos dziwnego..jak tak kot z mysza moga sie
      lubic???To troche niespotykanewink
      • cuski Na tym wlasnie polega komicznosc tej fotki :) 23.04.06, 13:33
        Na tym wlasnie polega komicznosc tej fotki smile

Moze od dzis bede wolal na Tadeusza - Tom, a na Ciebie - Jerry wink

Kurcze, mimo tego, ze musze isc dzis do pracy,
        to i tak od wczoraj hoomor mnie nie opuszcza smile
        • zbuntowany8aniol Wlasnie widze:) 23.04.06, 13:35
          I to mnie cieszysmile
          Mowisz Tom i Jerry??Hmmm,czy ja to przezyje???Litosci,ja z Wami mam ubaw po
          pachy,ehehe
          • cuski :) 23.04.06, 13:38
            Jerry, przezyjesz, przezyjesz...

smile
            • zbuntowany8aniol Ale Jerry,to plec meska:) 23.04.06, 13:40
              A ja nie zamierzam jej zmieniacsmile
              • tadeuszx A jest może żeńska odmiana Jerry? 23.04.06, 14:09
                Jak np. Jan - Janina... Nooo, ale wiecie, Tom i Tadeusz sad nie przejdzie! I
                wcale nie dlatego, żebym nie pozwolił myszy wejść na głowę. Nie, nie... ja
                pozwalam-smile Chodzi o to, że Tom to jest Tomek, a ktoś tu jest Tomkiem (gdzies
                czytałem). Kto, nie kojarzę, ale chyba cuski-smile)))
                • zbuntowany8aniol Re: A jest może żeńska odmiana Jerry? 23.04.06, 14:18
                  Tak,Cuski ma na imie Tomek,ale nie mowimi do Niego Tomsmile
                  • tadeuszx Re: A jest może żeńska odmiana Jerry? 23.04.06, 14:56
                    A więc trafiłem!smile Moje pierwsze skojarzenie, hahaha... -smile
                    • zbuntowany8aniol Re: A jest może żeńska odmiana Jerry? 23.04.06, 17:39
                      Fajny ten watek w skojarzeniasmile
                  • cuski A jest może żeńska odmiana Jerry ? 23.04.06, 22:47
                    Kuzwa, nie mowcie do mnie Tom, bo tak na mnie wolaja w pracy, he he he...
                    • zbuntowany8aniol Tom 24.04.06, 10:17
                      A czy Ktos na tym Forum tak na Ciebie mowi???wink
                      • cuski Achaaa... ;) 24.04.06, 12:55
                        Achaaa... wink
                        • zbuntowany8aniol Re: Achaaa... ;) 24.04.06, 13:22
                          Napewno nie ja....wskaz winowajce,bedziemy scigac usmiechemsmile
                          • cuski Achaaa... ;) 25.04.06, 03:51
                            No to ja juz zaczynam poscig smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • zbuntowany8aniol Re: Achaaa... ;) 25.04.06, 08:51
                              O to niby ja???O Ty,taki z Ciebie Przyjaciel???Nozesz tego jeszcze nie
                              gralismile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • cuski Tadeusz 23.04.06, 22:46
                  Tadeusz, nie wkrecaj mnie w role kota, he he he...
                  • zbuntowany8aniol Tadeusz 24.04.06, 10:18
                    A mnie wrole myszy...ja juz Zbuntowana,wiec nie mozna,hihihi
                    • tadeuszx Re: Tadeusz 24.04.06, 15:02
                      Chwila, chwileczka, moi miliwink)) A czy ja ten wątek z ty obrazkiem tutaj
                      założyłem??? A czy to ja wpadłem na pomysl wymyślania skojarzeń??wink)) A
                      wreszcie: Kto pierwszy użył słów: Tom i Jerry? Hahahahaha , ale mam radochę.
                      Więc?? No??? Co tu Tadeusz, gdzie Tadeusz??? Sam się wkręciłeś hahahaha,
                      oj...smile)) Nie mam siły... Szukają jelenia... żeby zwalić winę ... i już Tadeusza
                      se upatrzyli....hahaha.....Nie bedę robił za jelenia hahaha...
                      • zbuntowany8aniol Ludziska 24.04.06, 15:07
                        Ten Tadek to niezly agentsmile))
                        A moze chcesz za stokrotne robic???

PS.Ratunkusmile
                      • cuski :)) 25.04.06, 03:52
                        smile)
              • cuski Hmmm... 23.04.06, 22:44
                Hmmm... Jerry, Jerry, Jerry... no to moze Cherry wink
                • zbuntowany8aniol Hmmm... 24.04.06, 10:19
                  Pychawink

PS.Ale mi odwala przy Was!!!!Szok...smile
                  • cuski :))) 24.04.06, 12:56
                    smile))
                    • tadeuszx Cuski, to tylko dla Twojej... 25.04.06, 09:12
                      ...wiedzy jako admina tego forum. Reszta nie czytać!!! A sio, a sio, a sio,
                      poszli stąd!smile))
                      Powinieneś mieć orintacje z kim Ty się tu zadajesz, i komu pozwalasz wchodzić na
                      głowęsmile))))) Badaj stary, co "wyczaiłem" o naszej moderatorce, niespodzianka
                      człowieeeeeku wink
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37024&w=40661886&a=40768441
                      • zbuntowany8aniol O matko!!! 25.04.06, 09:59
                        A coz to??Jezooo,Tadziosmile)))
                        Jak mamy tego nie czytac??No jakwink
                        • tadeuszx Re: O matko!!! 25.04.06, 10:41
                          Co "O matko!!!"??? Normalnie, kulturalny człowiek jak zobaczy wpis typu "a
                          sio"... to wychodzi bo uznaje, że to nie dla niegowink))) A Ty, oczywiście z tej
                          kobiecej ciekawości, musiałaś wszytko do końca, no nie?wink To było dla admina!
                          Hehehe, i jakby se przeczytał, to by się zorientował, co to za osoba siedzi mu
                          nagłowiesmile)))
                          • zbuntowany8aniol No co ja zrobie,zem ciekawska:( 25.04.06, 11:08
                            Przyjaciel wie,jakie ze mnie ziolkowink
                          • cuski Admin juz przeczytal i przyjal do wiadomosci :) 26.04.06, 02:36
                            Admin juz przeczytal i przyjal do wiadomosci smile

Acha... bylbym zapomnial, to kiedy rozwiazanie Myszko ? wink
                            • zbuntowany8aniol Ozwy nicponie!!! 26.04.06, 08:26
                              Widze,ze nie zly macie ze mnie ubawwink

PS.Lada dzienwink
                              • cuski :) 27.04.06, 02:19
                                smile
                      • zbuntowany8aniol Cuski Przyjacielu 25.04.06, 10:39
                        Ratuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjwink
                        • tadeuszx Re: Cuski Przyjacielu 25.04.06, 10:42
                          wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • zbuntowany8aniol A to bylo do Cuskiego 25.04.06, 11:09
                            Przyjacielawink))))))))))))))))))

PS.Ales ciekawski,Tadziowink
                            • tadeuszx Re: A to bylo do Cuskiego 25.04.06, 12:56
                              ....ciekawski i hmmmmwink.... hihihi... zazdosnywink wink
                              • zbuntowany8aniol O Przyjaciela?? 25.04.06, 13:03
                                Jak w temaciesmile
                                • tadeuszx Re: O Przyjaciela?? 25.04.06, 14:42
                                  ...a wizytówkę Tadzia Jerrygirl widziała? No... to co się dziwi? Hahahawink
                                  • zbuntowany8aniol Jerrygirl widziala i sie nadal dziwi:) 25.04.06, 16:22
                                    Nie lubie pustych wpisowsmile
                        • cuski Proponuje... 26.04.06, 02:37
                          Proponuje zrobic zrzutke na wozek dla naszej Myszy wink

Co Wy na to ??? He he he...
                          • zbuntowany8aniol Zrzutke?? 26.04.06, 08:28
                            Chyba z tych dolarow,ktore dalam na parafialna tacewink

PS.Wozka mi nie trza,ale samochod jakbybyl,to by bylo mile widzianewink
                            • cuski :))) 27.04.06, 02:20
                              smile))
                      • cuski Kurna... 26.04.06, 02:34
                        Kurna, nie wiedzialem, ze nasza Mysza jest brzemienna wink
                        • zbuntowany8aniol No widzisz:) 26.04.06, 08:30
                          Wielu rzeczy o mnie nie wieciewink

PS.Ale sie porobilo....smiac mi sie chcesmile)))))))))))))))))))
                          • tadeuszx Re: No widzisz:) 26.04.06, 09:55
                            ...no właśnie ja nic nie widzę!? Kurna, nic nie widzę i nie wiem. A taki jestem
                            aktywny... i nikt mi nic nie mówisad( Nooooooo, czekajcie, czekajcie... admin,
                            maila proszę z jakimiś info. Bo w ciemno (po omacku) dużo tu nie nachodzęwink)
                            • zbuntowany8aniol A jakie to informacje chce Tadzio??? 26.04.06, 20:20
                              Nie lubie pustych postowsmile
                              • tadeuszx Od cuskiego złotko... 26.04.06, 20:42
                                ...od cuskiego. A dlaczego taka ciekawa? Tu jest męska rozmowa, a nie ot tak
                                sobie każdy już swój "radar" nastawia i chce podsłuchiwaćwink Nie ma! Blokada
                                informacyjnawink)))
                                • zbuntowany8aniol No dobra juz ide:( 26.04.06, 20:44
                                  Narazie,marudo!!!
                                • cuski :)) 27.04.06, 02:22
                                  smile)
                            • cuski Tadeusz 27.04.06, 02:22
                              Przeciez TY sam dales linka do postu, w ktorym Mysza przyznaje sie do tego,
                              ze jest brzemienna wink
                              • tadeuszx No własnie, ale ze wzmianką, że 27.04.06, 13:59
                                ja nic o tym nie wiem!? Pamiętasz, to było wtedy jak na gwałt szukała tatusia. I
                                nawet mnie chciała wrobić, jako ojca tego dzidziusiawink) Wołał na mnie "tatuś" -
                                w domyśle dla tego dzidzi!!? Cuski, słyszałeś, że mówi na nas prowokatorzy? Niby
                                my??? Takie grzeczne i przykładne chłopaki?wink))))
                                • cuski :)) 28.04.06, 02:25
                                  smile)
    • tadeuszx Może być i drugie... 26.04.06, 20:45
      ...skojarzenie. Mniej korzystne dla...kotawink
      img261.imageshack.us/img261/2975/siegnijnizej0us.jpg
      • zbuntowany8aniol Nie wiem czy tu moge sie wpisac?? 26.04.06, 20:57
        A kij,najwyzej mnie znow ustawia....moje pierwsze skojarzenie,to robotnicy na
        polskich drogach i te dziuryuncertain

PS.Biedny kot,ale jak widac nie robi to na nim wrazeniasmileChyba pierwsze pazurki
        pojda,a moze cala lapka?Hihihi
        • tadeuszx Dobre...hehehe... 27.04.06, 00:20
          ...a mnie się kojarzy, że lepiej będzie dla kota nie zadzierać z mysząwink)))
      • cuski Jesli chodzi o te druga fotke, to... 27.04.06, 02:27
        Jesli chodzi o te druga fotke, to skojarzenie mam identyczne... mianowicie
        ten czarny kocur to Tadeusz probujacy po swojemu oswoic ciagle broniaca sie
        i odpierajace wszelkie ataki Mysze, he he he...

PS. Mysza, fajnie wygladasz z ta pila motorowa wink
        • tadeuszx Cuski, dobre nie?;))) 27.04.06, 11:09
          Niech no ten kot troszkę niżej tę łapę wyciągnie.... No!!! To mysza już go
          załatwi na cacy, hehehe. Ale, ale, Tomek! Ty znowu się chcesz "mignąć" i zwalić
          na Tadeusza. Kiedy już udowodnione jest, ponad wszelką wątpliwość (sam nawet
          potwierdziłeś, że w pracy...), że ten Tom, to Ty jesteś!wink)))))))))... a nie
          żaden Tadeusz, hahahawink
          • cuski Za wszelka cene 27.04.06, 12:57
            Staram sie za wszelka cene te dowody obalic wink
            • tadeuszx Obalić??? Teraz możesz co 27.04.06, 14:20
              najwyżej flaszkęsmile)) Dowody!! Bracie, dowody są tu jednoznaczne!smile)))
        • zbuntowany8aniol Cuski 27.04.06, 13:46
          Uwazaj,bys nie stracil co nieco,ze Swojego futerka!!!wink
          • cuski Z jakiego futerka ??? 28.04.06, 02:26
            Z jakiego futerka ???

Przeciez ja nie mam zadnego futerka smile
            • zbuntowany8aniol Re: Z jakiego futerka ??? 28.04.06, 08:27
              Nigdy nic nie wiadomotongue_out
      • tadeuszx A teraz trzecie... 27.04.06, 11:49
        ...mnie się kojarzy ze zgodą i sympatią tych "gatunków"wink)))
        img133.imageshack.us/img133/2199/buziak3lw.jpg
        • cuski Na tym zdjeciu, to... 27.04.06, 12:58
          Na tym zdjeciu, to ewidentnie jakas grubsza MILOSC sie kroi wink
        • zbuntowany8aniol A ja sobie pomyslalam o mojej niuni:) 27.04.06, 13:51
          Przyjacielski zwierzak i dotego bardzo madra i pieknasmile
          • tadeuszx A daje 27.04.06, 14:01
            kotu buzi??wink)
            • zbuntowany8aniol Re: A daje 27.04.06, 14:02
              Kto???
              • tadeuszx Włascielka kotki, czyli 27.04.06, 14:17
                mysza, czy da buzi na zgodę takiemu innemu kotu??wink)
                • zbuntowany8aniol Ja nie mam kotki:) 27.04.06, 14:20
                  Nie lubie kotow....mam owczarka niemieckiego,taka mala mordunia,niuniasmile
                  • tadeuszx To jak to 27.04.06, 14:22
                    mysza prowadzi owczarka na smyczy??smile))
                    • zbuntowany8aniol Normalnie:) 27.04.06, 14:26
                      Owczarek ma specjalne szelki i smyczsmileW tym bardzo ladnie chodzi,nie tak jak
                      bylo na obrozy,tylko sie ciaglasmile

PS.Owczarek sam prowadzi myszewink
                      • tadeuszx Hehehe, to jest 27.04.06, 14:32
                        ta mysza bezpieczna i nie musi się niczego obawiaćsad Nawet Tadziawink))
                        • zbuntowany8aniol Re: Hehehe, to jest 27.04.06, 14:36
                          Zgadza siesmile
                          Wiele razy to udowodnila,wiec kocham ja nad zycie,choc musze sie dzielic z cala
                          rodzinasmile
                          • tadeuszx No wiem. Z mężem i trójką 27.04.06, 15:01
                            dzieci (z tym w drodze jeszcze narazie nie musisz), ale...za jakiś czaswink))
                            • zbuntowany8aniol To byl zart...a raczej moje powiedzenie w realu:) 27.04.06, 15:03
                              Dzielic musze sie z moimi siostrami,bratem,mama itd.smile

PS.Ale smutno bedzie bez niej,jak ja pojde dalejsad
                              • tadeuszx Tak, oczywiście nie bałem na serio 27.04.06, 15:13
                                ale był pretekst do postuwink) A to dalej - daleko jest? W Polsce, Europie,
                                Stanach, albo Chinach..??
                                • zbuntowany8aniol A kto wie,gdzie mnie rzuci los??? 27.04.06, 15:26
                                  Tego ja nie wiem,a nikt innysmileNarazie jestem na swoich smieciach,ale jak trza
                                  bedzie isc dalej,a nie bedzie mi sie krzywda dziala,to pojde:]
                                  • tadeuszx Rozumiem, ja trzykrotnie zmieniałem 27.04.06, 17:52
                                    miejsce stałego zamieszkania i z 500 razy czasowego...
                                    • zbuntowany8aniol No i jak?? 27.04.06, 20:04
                                      Wrosles,tak,ze zal by Ci bylo opuszczac "smieci"???
                                      • tadeuszx Nie, zastanawiamy się 27.04.06, 23:27
                                        z żoną, czy nie przenieść się na wieś. Zastanawiamy na takiej zasadzie: ona
                                        chce, a ja niesmile Ale gdyby na tej wsi były wszystkie media, las w pobliżu... no
                                        problem.
                                        • cuski Tadeusz 28.04.06, 02:32
                                          Nie ma co sie zastanawiac - polska wies jest bardzo piekna.
                                        • zbuntowany8aniol A nadczym tu sie zastanawiac?? 28.04.06, 08:30
                                          Mieszkam w miescie,ale najchetniej bym na wies sie wyprowadzilasmileTamj jest inne
                                          zycie,nie tak jak po miastach,no ale komp z netem musialbybyc,bo bez tego ani
                                          ruszsmile
                              • cuski Mysza 28.04.06, 02:30
                                Dalej, tzn. gdzie ???
                                • zbuntowany8aniol Nie wiem:) 28.04.06, 08:32
                                  Moze malo czasu mi zostalo,moze sie przeprowadze i wogole,mo(r)ze to pojecie
                                  szerokie...nie wiemsmile
                                  Co ma byc,to bedzie...przed przeznaczeniem nie uciekne,oki koniec
                                  smutowsmile))))))))))))))))))))))))))))))
                  • cuski Owczarki niemieckie... 28.04.06, 02:28
                    Owczarki niemieckie to piekne niunie, szczegolnie jak zaszczekaja, he he he...
                    • zbuntowany8aniol O rany,moja to czasem daje tak popalic,ze hoho:) 28.04.06, 08:37
                      Na poczatku,mama mowi tak:pies tylko na dwa dni i koniec,oki...na dwa dni w
                      ubikacji,z racji tego,ze mama bala sie jej,to wyobrazcie sobie,ze przez te dwa
                      dni nie zaszekala ani razu,dopiero jak mame brat przekonal i mordunia
                      poczula,ze moze zostac,tak dala sie we znaki szczekajac i do tego w nocy to
                      chodzila wkolo stolu,az podloga skrzypiala....spac nie mozna bylo,ale teraz
                      jest spokojniejsza,wie co jej wolno <powiedzmysmile>,a co niesmileKochana psina,a
                      jaka piekna,tylko,ze sie strasznieeeeeeeeeee leniiiiiiiiiiiiiiiii,o
                      boziuuuuu,to najgorsze:]
    • tadeuszx Może tu coś pokojarzymy? 29.04.06, 11:06
      Spójrzcie jakie tu mamy dziewczę krzepkie i hoże.smile)
      Źle Ci? Popatrz, że może być dużo, dużo gorzej.sad
      img19.imageshack.us/img19/2482/slodkiciezar9iy.jpg
      Ps. Aluzja do Tomkawink i prośba: na litość... nie kojarz znów Tadeusza!smile)
      Moje skojarzenie: niewysublimowana... pieszczotasmile
      • cuski Co za swarna dziolcha, he he he... 29.04.06, 15:25
        Co za swarna dziolcha, he he he...
        • tadeuszx No, wreszcie Tomek 29.04.06, 15:35
          się ucieszyłwink) Widzisz, że Ty wcale nie masz tak źle!?wink)) Jak chociażby ten
          gość. Ten ma znaaaacznie gorzej!wink))
          • cuski Racja :) 29.04.06, 15:39
            Racja, nie mam tak zle, bo moja dziewczyna to kruszynka smile
            • tadeuszx A jest chociaż dostępna? 29.04.06, 15:55
              Nie, nie... nie dla mnie! Spokowink. Pytam czy przy boku. Twoim, tam, w Stanach,
              czy ją zostawiłeś w kraju?
              • cuski Jest ze mna tutaj w Chicago :) 29.04.06, 15:59
                Jest ze mna tutaj w Chicago smile
                • tadeuszx No to masz super!! 29.04.06, 16:10
                  A jaki ma nick na forum? Chodzi o to, żebym Ci jej nie zbałamuciłwink))
                  • cuski Moja dziewczyna... 29.04.06, 16:17
                    Moja dziewczyna nie pisze na zadnym forum
                    i wogole z dala trzyma sie od komputera smile
                    • tadeuszx O! To graba Tomek, 29.04.06, 16:23
                      Bo moja Zośka też ma awersję na tę myszę komputerową (nie mylić z tą naszą,
                      moderatorką forumową)smile))
                      Skoro Twoja tak... no to jest bezpieczna. Od Tadzia...wink))
                      • cuski :) 29.04.06, 16:23
                        smile
    • cuski Re: Pierwsze skojarzenie :) 30.04.06, 04:35
      A zobaczcie jaka tutaj zgrabna babka wink

Zeby odtworzyc ten filmik musicie wcisnac "play".
      • tadeuszx Tomek, między nami 30.04.06, 09:42
        mówiąc, to pewnie ktoś z czystej zazdrości, że ona ma tyyyyle ciała do kochania,
        tam, na tych schodach, wyraźnie świnię podłożył kobiecie... Nieładnie zrobił, oj
        nieładniewink
        • cuski :) 01.05.06, 05:01
          smile
      • zbuntowany8aniol Re: Pierwsze skojarzenie :) 30.04.06, 12:45
        Zajebistesmile
    • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 30.04.06, 17:37
      Dla przciwwagi, że nie tylko panie
      img150.imageshack.us/img150/1689/mezczyznitez3pp.jpg
      • cuski Tadeusz 01.05.06, 05:03
        To zdjecie pochodzi pewnie ze Stanow - tutaj tacy panowie
        sa na porzadku dziennym, w przeciwienstwie do Polski wink
        • tadeuszx No i od razu 01.05.06, 08:55
          widać, komu jak się powodzi!smile))
          • cuski :) 05.05.06, 02:41
            smile

A tam od razu powodzi... w Polsce po prostu ludzie wiecej ruchu zazywaja wink
    • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 04.05.06, 19:49
      Tu mogą byc chyba ciekawe skojarzeniasmile))))
      img143.imageshack.us/img143/6103/dziwnywidok8ay.jpg
      • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 04.05.06, 22:08
        A wiecie, ze to może być w Ameryce, bo coś tak jakoś ta sylwetka zadziwionego
        wielce faceta, jakby tak "pasowała"... i ta dziewczyna....kogoś mi z sylwetki,
        przypomina!wink
        • cuski Kto wie, czy... 05.05.06, 02:44
          Kto wie, czy ta dziewuszka nie pracuje w Walmarcie,
          ktory miesci sie niedaleczko mojego domu wink
      • cuski Dziewczyny w amerykanskich Walmartach 05.05.06, 02:42
        W takich bluzach chodza dziewczyny w amerykanskich Walmartach, he he he...
        • tadeuszx Hmmmm, a kojarzysz z jakąś konkretną 05.05.06, 11:03
          forumową (lub nie) dziewczyną? Tomek, ale ten widok...!!!?? Musiał być bardzo
          interesujący, sądząc po minie tego gościa. Wykluczam możliwość, że do tej pory,
          gołej baby facet nie widział, więc co go tak zadziwiło???!
          • cuski Mysle, ze... 05.05.06, 13:34
            Mysle, ze ten facet nie jest wcale zdziwiony, tylko wniebowziety wink
            • tadeuszx Coś Ty, wniebowzięty? 11.05.06, 20:59
              Hmmm, bo może wreszcie naturalne owłosienie intymnego miejsca zobaczył?? Bo
              wiesz, te depilacje... to jakby nie na dorosłą dziewczynę, ale na jakie
              dziecko.. ueeeeee
              A tu co innego img116.imageshack.us/img116/8253/cebulki3aa.jpg
              Hmmmm, ciekawe jak to pokojarzycie... i z kim? Tak w domyśle heheheheee...
              • zbuntowany8aniol Re: Coś Ty, wniebowzięty? 11.05.06, 21:10
                Ooo,cebulka czerwona,tylko 2,59 zlwink
                • tadeuszx Sęk w tym, ze przy rozbieraniu 11.05.06, 22:34
                  cebuli się najczęściej płaczesad( Ciekawe, czy jakby tak te cebulki człowiek se
                  rozebrał... to też by płakał... czy też może, coś odwrotnie???
                  • zbuntowany8aniol Tadzio 12.05.06, 08:50
                    To wez sie przekonajsmile
              • cuski Mysza 12.05.06, 03:26
                Ojjj poplakalbym se poplakal, gdybym musial te cebulki rozebrac wink
                • cuski Kurcze ! 12.05.06, 03:28
                  Kurcze, przez pomylke zaadresowalem powyzszy post
                  do Myszy zamiast do Tadeusza smile

Sorki smile
                  • zbuntowany8aniol Ja sie nie gniewam,przecie nie raz mi plec 12.05.06, 08:53
                    znienialy trolletongue_out...wiec jeden raz wiecej,super........smile)))))))))))))))))

PS.No chyba,ze Tadzio sie pogniewa....
                • zbuntowany8aniol Re: Mysza 12.05.06, 08:51
                  Dobrze,ze one wirtualne,hahaha
                  • tadeuszx O! Tu jest gorrrrrrrrąąąąca 12.05.06, 20:41
                    dziewczyna!!smile))))))))) Ciekawe czy która z naszych forumowiczek jest taka.... I
                    czy ma choć podobne kształty! Esencja kobiecości, heh, z tą to by człowiek...
                    dobra, spokowink Mysza nie śpismile))))))))))))) Mysza czuwa! I zaraz da mi po
                    uszachwink))))) img123.imageshack.us/img123/9351/gorrr261cakobieta4dj.jpg
                    • zbuntowany8aniol Mysza tez czlowiek:))) 12.05.06, 21:02
                      I oczywiscie,ze spi i czuwa,ale jak malo kto jest wyrozumiala,wiec nie bede po
                      uszach dawac,bo dzis jest dzien dobroci dla Was,hehehe...zreszta za co???Za to
                      zdjecie??A moze to ktoras z Foremek???A niech wie jak nie ladnie tak w miejscu
                      publicznym,hehehe....dobrze,zem blondynka,hhihih
                      • tadeuszx Luuuuuuuudzie, ratunku!!!!!!!!! 12.05.06, 21:55
                        I tu mnie znalazła. I ciągle tą brrrrrrrrrrrrr.... miłością prześladuje
                        człowiekasmile)))))))))
                        • cuski Bratku 13.05.06, 05:28
                          Przed Mysza nic nie ukryjesz wink
                    • cuski He he he... 13.05.06, 05:27
                      He he he...

Zdjecie jest w deche wink
    • tadeuszx Żeby nasze Foremki, też mogły 13.05.06, 11:43
      rzucić ciekawym okiem... To tak dla równowagi, czyli w trendzie...
      równouprawnienia smile))))))))
      img253.imageshack.us/img253/8952/aleptakschowany4aw.jpg
    • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 13.05.06, 20:15
      i jeszcze jedna gorrrrąca, ino trochę jakaś "zabidzona"sad
      img524.imageshack.us/img524/8413/babkakremowa9vl.jpg
    • tadeuszx Re: Pierwsze skojarzenie :) 14.05.06, 08:53
      Moderatorko myszko, rozważ możliwość skrócenia tego wątku. Popatrz, nawet
      założyciel już tu nie docierasad Może jest za długi, jak sądzisz? Widać, że Cuski
      dobrze trafił, bo wątek chwycił, to szkoda go tak tracić? Albo ten odpuść a
      załóż podobny w temacie. Forum ma być ciekawe, żywe atrakcyjne... no nie??smile))
      • zbuntowany8aniol Re: Pierwsze skojarzenie :) 14.05.06, 19:48
        Juz sie robismile
      • zbuntowany8aniol Tadzio 14.05.06, 19:49
        To nic,jest tu jeden bodajze najdluzszy watek...ma chyba z 300 pare
        wpisow,hehehe
        • cuski Pamietam ten watek :) 15.05.06, 04:45
          Pamietam ten watek smile

Ales my se wtedy dyskusje strzelili wink
          • zbuntowany8aniol Nom Wysoki Sad czuwa:) 15.05.06, 08:48
            Cholera a co wtedy poszlo???Az se kiedys sprawdze...mielismy z Iwoncia niezla
            wene do poszczeniasmile
            • cuski Mysza 16.05.06, 05:29
              Niestety nie pamietam tematu sporu smile
              • zbuntowany8aniol Ja tez...nawet mi sie niechce sprawdzic... 16.05.06, 10:18
                ...nic mi sie niechce,jestem dzis anty nastawiona do wszystkiego...
      • cuski Tak zgadza sie ! 15.05.06, 04:44
        Tak zgadza sie !

Forum ma bawic i cieszyc wink
        • tadeuszx Wiwat Mistrzu!!! 15.05.06, 17:02
          Z całych sił popieramsmile))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka