cuski 31.05.06, 14:02 Jestem na czacie, jeszcze przez kilka chwil - jesli zagladniesz tam, to moze zdarze Ci cos wytlumaczyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Tomek 02.06.06, 08:05 Nalezaly sie wyjasnienia,a tak tylko moglam PS.Masz odpowiedz na maila Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 02.06.06, 15:37 Masz 3 maile,w tym dwa takie same:]O jeden za duzo kliklam enter i to temu,hihihi. Odpowiedz Link
tadeuszx Bogusiu, jako moderatorka forum i 02.06.06, 10:16 osoba, ktora zna tu kazdy kacik, zaopiekuj sie nasza nowa Foremka jamaka. Oczywiscie jesli znajdziesz troche czasu. Ona pisze, że nie ma doswiadczenia, a Ty wszystko wiesz. To moze ja wprowadzisz?. Dogadacie sie, bo chyba z jednej polki wiekowej jestescie. Moze jej maila na poczatek pusc z info jak sluchac radia, wejsc na galerie i czata? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,nie ma problema:)Funkcja moderatora 02.06.06, 15:23 mnie po czesci uprawnia do sluzenia pomoca,a takze to,ze chce pomoc w miare mozliwosci.Takze jak najbardziej,bedzie mi milo))A czy kolezanka pisze juz u Nas???Bo nie zauwarzylamWiek nie ma znaczenia Tadzio,przecie ja sie niechce umawiac,hihihi....Proponuje,ze jak Jamaka chce i ma watpliwosci,to niech sama napisze))Ja chetnie pomoge,a niechce sie narzucac PS.Ja tu kazdego kata nie znam)No chyba,ze kiedys uda mi sie wszystkie posty przeczytac:} Odpowiedz Link