speranzaa 01.06.06, 05:49 laski, ktora zna dobry srodek na wlsoy , suche , nie weim ot tak zrobily sie suche, pomocy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski A ja prosze o... 01.06.06, 05:59 A ja prosze o dobry sposob na wypadajce wlosy i pekajace kaciki ust. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: A ja prosze o... 01.06.06, 11:00 haha sa rozne preparaty w aptece na wloski ale moj drogi w tym wieku to juz normalne wiec atpie by cos ci pomoglo jelsi chodzi o pekajace kcaciki to nie caluj sie na dworze i nie oblizuj sie zreszta sama nie wiem bo wlansie dojrzalam,ze mi tez popekalo cos siet Odpowiedz Link
speranzaa Re: A ja prosze o... 01.06.06, 19:42 na kaciki ust to witamina B complex i chyba na wypadajace wlsoy tez, dobra jest jeszcze wit. A i E. ja mam chyba suche teraz , bo pasemka se zrobilam i bleach dodatkowo wysuszyl. O wlasnie dostalam jeszcze rade, zeby nalozy c na wlosy odzywke : oliwa z oliwek i zotko i tak godzine posiedziec z tym. ponoc nawilza i odzywia. Odpowiedz Link
cuski Asia 02.06.06, 03:07 Podobno niektorzy ludzie uzupelniaja braki witaminy "B" jedzac drozdze. Slyszalas moze cos o tym ? Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: A ja prosze o... 07.06.06, 02:28 na wypadajace wlosy skrzyp polny, a na ust miod! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja zadnych takich "odzywek" nie stosuje,bo 01.06.06, 11:02 po ostatnim fryzjerze,tak mi sie wlosy szybko przetluszczaja,ze prawie codziennie musze myc. PS.Ten watek mozna by bylo przyszpilic,moze da dobra rade)))) Odpowiedz Link
himera24 Re: wlosy 01.06.06, 15:41 ja uzywam szamponu i odzywki Sammy, bardzo dobre, dodatkowo po umyciu serum Neutrogena, bez splokiwania. pozatym jak ognia unikaj suszarki, jak idziesz na plaze to uzywaj odzywek bez splukiwania z filtrem i nos jakis kapelusz albo chustke na glowie. Odpowiedz Link
speranzaa Re: wlosy 01.06.06, 19:39 Gdzie to kupujesz, tz ten szampon i odz. SAmmy? Wlosow nie susze suszarka od dobrych kilku lat. Musze czapke z daszkiem wziac bo zaczal sie sezon basenu, wiec bede tam przez dobrych 5 godizn dziennie. Poszukam tego serum Neutrogeny. Odpowiedz Link
himera24 Re: wlosy 01.06.06, 20:09 speranzaa napisała: > Gdzie to kupujesz, tz ten szampon i odz. SAmmy? Wlosow nie susze suszarka od > dobrych kilku lat. Musze czapke z daszkiem wziac bo zaczal sie sezon basenu, > wiec bede tam przez dobrych 5 godizn dziennie. Poszukam tego serum Neutrogeny. A kupuje w Walgreens, w CVS. Kiedys kupowalam tez, moze znajdziesz w Ulta, Mark Anthony szampon i odrzywke, swietne! Odpowiedz Link
nanuk24 Re: wlosy 02.06.06, 06:39 ja wszelkie kosmetyki do wlosow kupuje tylko w salonie kosmetycznym i widac sluza mi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Acha...rzeczywiscie nie zauwarzylam:) 02.06.06, 15:02 Bez takich pustych wpisowPP Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A gdzie kolezanka sie podziewala?? 02.06.06, 07:43 Tak dawno nie byla u Nas?? Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: wlosy 07.06.06, 02:27 a masz odwage na nalozenie na glowe papki domowej roboty? jak tak daj znc dam Ci przepis Odpowiedz Link