cuski 06.06.06, 04:00 Niby rownouprawnienie gwarantuje nam konstytucja, ale czy rzeczywiscie ono istnieje ??? Jesli wspomniane rownouprawnienie istnieje, to dlaczego mezczyzni prosza o reke kobiety, a nie na odwrot ??? He he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Tadzio 06.06.06, 14:09 Ty se mozesz zadac,a ja tez mam prawo,tylko nie wiem do czego???Do zadania czy wymagania??Hmmm... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wiesz Tomek,kwestia proszenia o reke a 06.06.06, 14:07 raczej cos innego,jest kwestia wyjatkowa,wiec lepiej jak facet prosi kobiete a nie ona jego.Glupio by wygladalo,choc czasem sie zdarza Odpowiedz Link
himera24 Re: Rownouprawnienie 06.06.06, 15:41 cuski napisał: > Niby rownouprawnienie gwarantuje nam konstytucja, > ale czy rzeczywiscie ono istnieje ??? > > Jesli wspomniane rownouprawnienie istnieje, to dlaczego mezczyzni > prosza o reke kobiety, a nie na odwrot ??? bo to tradycja, nie myl rownouprawinienia z tradycja. pozatym patrz ---> B. Spears, poprosila o reke tego redneka Kevina. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Rownouprawnienie 06.06.06, 16:04 I znowu zaliczylem wpadke!! To przez te okulary!!. Cos mi ... rownouprawianie, czyli tyle samo dla mlodych, co dla starych! A Tomek - o rownouprawnienie. Aha, tyle samo praw dla kobiet co i dla mezczyzn! Noooo, tu tez pelna zgoda. Zreszta, u nas zawsze była, bo to Zoska zaproponowala slub. Po 6-ciu tygodniach znajomosci. No i... wlazla do chalupy i czesc! I nie chce wyleźć??! Odpowiedz Link
himera24 Re: Rownouprawnienie 06.06.06, 16:38 tadeuszx napisał: > I znowu zaliczylem wpadke!! To przez te okulary!!. Cos mi ... rownouprawianie > , > czyli tyle samo dla mlodych, co dla starych! A Tomek - o rownouprawnienie. Aha, > tyle samo praw dla kobiet co i dla mezczyzn! Noooo, tu tez pelna zgoda. > Zreszta, u nas zawsze była, bo to Zoska zaproponowala slub. Po 6-ciu tygodniach > znajomosci. No i... wlazla do chalupy i czesc! I nie chce wyleźć??! chlopy to sa takie ze im najlepiej bez slubu, "na kocia lape zyc" a my, te wstretne baby tylko usidlic ich chcemy. ohhh biedaki. Odpowiedz Link
tadeuszx No nie:) Kasia, chlopy za dziewczynami 06.06.06, 16:45 biegaja i spelniaja to co chcecie No widzisz, Zoska chciala slub, no to i wzielismy. Tylko, ze rozwodu to jakos tak.. nie chce? Patrz, widzisz? Slub to chciala, a rozwod?? To niby co? Taki beee jest?? Odpowiedz Link
himera24 Re: No nie:) Kasia, chlopy za dziewczynami 06.06.06, 16:45 tadeuszx napisał: > biegaja i spelniaja to co chcecie No widzisz, Zoska chciala slub, no to i > wzielismy. Tylko, ze rozwodu to jakos tak.. nie chce? Patrz, widzisz? Slub to > chciala, a rozwod?? To niby co? Taki beee jest?? a ty chcesz rozwodu? Odpowiedz Link
tadeuszx No pewnie zebym wzial rozwod. 06.06.06, 17:29 Problem w tym, ze nie mam kandydatki na druga zone. Warunek wiek +50. No i oczywiscie, skuteczny proces rozwodowy. Szczerze mowiac i miedzy nami, to chyba musialby byc desperatem, zeby szukac kandydatki na towarzyskich forumach? )))))))) Odpowiedz Link
himera24 Re: No pewnie zebym wzial rozwod. 06.06.06, 18:00 tadeuszx napisał: > Problem w tym, ze nie mam kandydatki na druga zone. Warunek wiek +50. No i > oczywiscie, skuteczny proces rozwodowy. Szczerze mowiac i miedzy nami, to chyba > musialby byc desperatem, zeby szukac kandydatki na towarzyskich forumach? ))) > ))))) no ale co jest nie tak z Zoska, ze juz jej nie chcesz? Odpowiedz Link
tadeuszx Kasiu, a dlaczego jesteś taka dociekliwa? 06.06.06, 22:35 Kaśkaaaa, nie podpuszczaj) Odpowiedz Link
cuski He he he... 07.06.06, 03:21 He he he... Zaraz umre ze smiechu PS. A taki niewinny watek zapodalem Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 07.06.06, 03:20 A jakimi walorami fizycznymi powinna byc obdarzona kandydatka na Twoja druga zone ? Odpowiedz Link
cuski No wlasnie... 07.06.06, 03:17 No wlasnie... zauwazylem, ze czesciej o slub zabiegaja kobitki Odpowiedz Link
tadeuszx Dziwne nie? Bo za tymi kobitkami najpierw 13.06.06, 14:44 biegaja chlopaki. Ale jak juz dobiegna, to sie nie chca zenic! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Rownouprawnienie 11.06.06, 03:52 no wlasnie, niby cale towarzycho takie rownouprawnione i oswiecone, a na forum Moda znow sie ktos (i to kobieta) nasmiewal z panow na wysokich obcasach czysta hipokryzja gdzie nie spojrzec, slowo daje Odpowiedz Link
cuski Re: Rownouprawnienie 11.06.06, 04:32 Panowie na wysokich obcasach ? PS. Ja tez sie nie moge powstrzymac od smichu Odpowiedz Link
tadeuszx Zettrzy, to nie hipokryzja, to jest... zacofanie:( 11.06.06, 09:25 To biedactwo nie wie nawet, ze juz pod koniec lat siedemdziesiatych, nawet w PRL-u mezczyzni chodzili w tzw. kowbojkach. Ze nie wspomne o moim numerze z kozakami. I... nikt sie nie tylko nie mial zamiaru smiac, ale gremialnie to nasladowali Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zettrzy, to nie hipokryzja, to jest... zacofa 12.06.06, 03:30 no wlasnie, nie dosc ze obluda to obskurantyzm i ten tego jak rowno to rowno Odpowiedz Link
tadeuszx To jak to? Czy ta komputeryzacja zwalnia 12.06.06, 17:20 od myslenia? Rozszerzania horyzontow?! Przeciez siec to esencja liberalizmu i tolerancji?! Wystarczy troche posurfowac, zeby sie przekonac o roznorodnosci postaw, pogladow, zasad moralnych autorow stron w internecie. Stad, moim zdaniem, jesli sie z tego korzysta, to trzeba przynajmniej to tolerowac. Odpowiedz Link
tadeuszx Porzadny chlop!;) Dzieli sie wiedza 14.06.06, 08:29 pewnie w celu rownouprawnienia. Przyklad na to, ze te chlopy nie sa egoistami!) Odpowiedz Link