cuski 06.06.06, 04:52 Tutaj mozecie wpisywac wszystkie uwagi, dotyczace mundialu, i oczywiscie recenzowac, chwalic lub krytykowac gre zepolow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: FIFA World Cup 2006 07.06.06, 04:29 najgorsze jest to ze na telewizjaplus.com juz nie ma nowych programow i nie bedzie meczy na zywo ani wogole zadnych Odpowiedz Link
cuski Re: FIFA World Cup 2006 07.06.06, 04:41 Moi znajomi kontraktorzy nie ida w piatek do roboty, bo beda ogladac pierwszy mecz reprezentacji Polski i popijac chlodne piwko... a ja mam dylemat, bo nie wiem, czy wziac wolne, czy tez isc do roboty Odpowiedz Link
speranzaa Re: FIFA World Cup 2006 08.06.06, 03:07 Telewizja plus sie zepsula??? Ktos tu zachwalal , ze taka fajan ta tv a tu nawet meczow z Mistrzostw Swiata nie bedzie Odpowiedz Link
cuski Re: FIFA World Cup 2006 08.06.06, 03:17 Widocznie chlopaki, ktorzy trzesa ta TV zbyt slabo pzygotowali sie na mundial Odpowiedz Link
m4verick Re: FIFA World Cup 2006 10.06.06, 00:20 nie ma sie co przejmowac, w kakrociowej tv wszystkie mecze na zywo i za darmo Odpowiedz Link
m4verick USA pieknie dostala w dupencje 0:3 12.06.06, 21:16 ogladal ktos meczyk USA-Czechy? Pepiczki skopaly tylek hamburgerom w pieknym stylu 3:0! A wczoraj tak sie amerykanie wypowiadali jak to sa przygotowani i wogole co to nie one sa. a tu prosze poczatek meczy brama. Odpowiedz Link
m4verick Wszystkie powtorki, zdjecia z meczow. 12.06.06, 21:17 Fajna strona, wszystkie gole i najciekawsze momenty meczow oraz zdjecia. fifaworldcup.yahoo.com/06/ POLECAM!!! Odpowiedz Link
cuski Pierwsze statystyki 13.06.06, 01:52 No i po pierwszych meczach grupowych zajmujemy 4-te ostatnie miejsce w grupie "A" Odpowiedz Link
m4verick Fanki futbolu 14.06.06, 18:20 Sexy fotoreportaz przedstawiajacy Fanki pilki noznej <link ponizej> mundial.onet.pl/0,1247843,5428,21,0,0,1,fotoreportaz.html Odpowiedz Link
cuski Kostaryka - Ekwador 15.06.06, 03:24 Jutro mecz Kostaryka - Ekwador ! Komu kibicujecie ? Odpowiedz Link
tadeuszx Wielu komentatorow i dziennikarzy zyje z futbolu 16.06.06, 17:01 Wiec niejako we wlasnym interesie, bo przeciez byla okazja zeby sie pokazac i zaistniec w TV, rozpetali prawie ze histerie futbolowa i wzbudzili w kibicach niczym nie uzasadnione nadzieje na sukcesy reprezentacji. Komentarzy i roznych ocen, mielismy bez liku. A wsrod tego szumu medialnego, jedna, jedyna ocena byla kompetentna. Cala reszta to chlam i pierdoly pospolite. Ten co moim zdaniem znal sie na tym, powiedzial wprost, ze druzyny nie ma. Trzeba ja budowac w taki sposob jak to robil wielki K. Gorski, czyli uczyc od podstaw gry na swojej pozycji. Schematy, szablony, stale elementy. Kazdy zawodnik ma wiedziec gdzie powinien byc w danej chwili. Ten, ktory ma pilke, nie ma prawa szukac wolnego zawodnika. On ma centrowac w to, a nie inne miejsce na boisku. A tam ma byc ten, ktorego jest to rola. Musi byc "gra na pamiec"! Inaczej nie z tego! Co Polacy moga przeciwstawic zelaznej konsekwencji np. Niemcow, czy technice indywidualnej Brazylijczykow? No co?! Nic! Ani porzadnej koncepcji, ani realizacji zalozen taktycznych. Dajmy sobie spokoj chciejstwu. Trzeba byc realista i pogodzic sie z faktem, ze nie ma w kadrze nawet lidera. Odpowiedz Link
m4verick Re: Wielu komentatorow i dziennikarzy zyje z fut 17.06.06, 01:51 no dobrze mowi tadek, ale czy da sie to z naszymi gwiazdorami zrobic? no teraz jak janasa wywala, to moze bedzie jakis bardziej propolski trener. Odpowiedz Link
cuski A ja powiem tak: 17.06.06, 02:02 A ja powiem tak: - Polowa sukcesu, to dobry selekcjoner... chocby nawet w naszych szeregach graly same Bonki, to i tak bez odpowiedniego trenera mozna wszystko o kant nie powiem czego rozbic Odpowiedz Link
m4verick Re: A ja powiem tak: 17.06.06, 02:10 no mowie, ze teraz napewno bedzie nowy, bo tego czeska to zastrzela napewno, za mecz z ecuadorem Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Polska-Kostaryka (2:1) 20.06.06, 18:43 Snajper Bosacki-->mundial.onet.pl/65902,1247843,1342716,wiadomosc.html Odpowiedz Link
cuski Polska - Kostaryka ( 2:1 ) 21.06.06, 02:26 Przynajmniej nie opuszczamy mundialu z zerowym kontem punktowym i bramkowym Odpowiedz Link
cuski Wlasnie ogladam retransmisje... 21.06.06, 03:51 Wlasnie ogladam retransmisje meczu Polska - Kostaryka i powiem Wam, ze mimo to spotkanie jest, a raczej bylo o przyslowiowa pietruszke, to polscy kibice tak odspiewali nasz hymn narodowy, ze az ciarki przeszly mnie po skorze Odpowiedz Link