himera24 14.06.06, 04:59 prosze cie wyrzyc te szowinistyczne watki mava i prosze nie tlumaczcie mi ze to tylo zarty, a ja nie mam poczucia humoru. Myszko, jako opiekun tego forum i jako kobieta widzisz przeciez ze to jest zle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 a te watki to 14.06.06, 05:00 "Dlaczeggo faceci sa tacy fajni?" oraz "Prawa kobiet podczas..." Odpowiedz Link
cuski A ja sie juz zdarzylem... 14.06.06, 05:10 A ja sie juz zdarzylem do tych watkow dopisac Odpowiedz Link
himera24 Re: A ja sie juz zdarzylem... 14.06.06, 05:12 cuski napisał: > A ja sie juz zdarzylem do tych watkow dopisac Wiesz co Tomek, naprawde, strasznie mi przykro jak czytam takie posty( Odpowiedz Link
cuski Ale o co chodzi ??? 14.06.06, 05:17 Ale o co chodzi ??? Przeciez M4v nikogo nie obraza... nasz wikary chce po prostu podniesc na forum poziom smichu i hihu PS. 1 Poznasz go kiedys, to zobaczysz jaki klawy gosc PS. 2 A moze bysmy sie tak na jakie kregle umowili ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Ale o co chodzi ??? 14.06.06, 19:13 cuski napisał: > Ale o co chodzi ??? > Przeciez M4v nikogo nie obraza... nasz wikary chce po prostu > podniesc na forum poziom smichu i hihu smiesznie jest wtedy kiedy wszyscy mozemy sie z tego posmiac, ale ja nie uwazam tych watkow za smieszne Tomek. > > PS. 1 Poznasz go kiedys, to zobaczysz jaki klawy gosc byc moze. > PS. 2 A moze bysmy sie tak na jakie kregle umowili ? nigdy nie bylam na kreglach, ale to dobry pomysl, zawsze to dobrze nauczyc sie czegos nowego Odpowiedz Link
cuski Skoro dobry pomysl, to... 15.06.06, 02:32 Skoro dobry pomysl, to trza bedzie zorganizowac kolejne forumowe kregle Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nom doszlam do tych watkow i ....... 14.06.06, 09:29 ...wedlug netykiety sa okey.Jakbym miala tak doglebnie wniknac we wszystkie watki,to wiekszosc poszla by do kosza.Jak tylko sie nie obrzucacie blotem i nie wyzywacie jest wszystko okey. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,podaj mi konkretne linki. 14.06.06, 08:59 Jak tylko bede lepiej funkcjonowac,to ocenie to,ale poki co to jestem chora i nie mam glowy do niczego. Odpowiedz Link
m4verick demokracja jest, a jak sie komus nie podoba... 15.06.06, 06:00 ...to niech nie czyta. Jak mi sie nie podoba jakis program w TV albo w Radio to go nie wlaczam, identycznie jest z gazetami i artykulami, nie czytam ich. ps. szownistyczne...hehe tys chyba nie widziala szowinistycznych tekstow :] Odpowiedz Link
m4verick na zartach sie nie znasz himera? 15.06.06, 06:02 wyluzuj troche i patrz na to jak murzyni, dzisiaj juz nie pracuje bo jadlem! o! Odpowiedz Link
m4verick kregle 15.06.06, 06:11 > Skoro dobry pomysl, to trza bedzie zorganizowac kolejne forumowe kregle jest 3x TAK! a nawet przeciw, byle po 24tym czerwca. Odpowiedz Link