Dodaj do ulubionych

Polska - Niemcy za 1 godzine mecz - obstawiajcie

14.06.06, 19:49
jak w temacie, jakie wyniki obstawiacie?
Obserwuj wątek
    • m4verick 0:5 lub 0:3 14.06.06, 19:51
      0:5
      lub obtymistyczniejsza wersja
      0:3 w plecy, tyle typuje.
    • zbuntowany8aniol Re: Polska - Niemcy za 1 godzine mecz - obstawiaj 14.06.06, 20:18
      Nie wazne jaki wynik...jedno jest pewne przegraja z kretesemsad
    • zbuntowany8aniol Jestesmy po pierwszej polowie.... 14.06.06, 21:53
      ....i mamy 0:0 smile
      • zbuntowany8aniol Druga polowa... 14.06.06, 22:32
        ...gramy w dziesiatke,ale nie jest zlesmile))
        • zbuntowany8aniol Upssss 14.06.06, 22:48
          1:0--->co za pechsad
          • zbuntowany8aniol Ostateczny wynik!!! 14.06.06, 22:51
            Niemcy-Polska (1:0)

PS.No coz nie bylo tak zle...na pocieszeniesmile
            • m4verick Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:27
              ...piekny mecz, naprawde swietnie grali! Jestem dumny, ze jestem Polakiem!!!!
              • himera24 Re: Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:30
                m4verick napisał:

> ...piekny mecz, naprawde swietnie grali! Jestem dumny, ze jestem Polakiem!!!!

no ale to nie zmienia faktu ze przegralisad(((
                • speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:48
                  A Ty jak zwykle zlosliwa i uszczypliwa, fakt przegrali, ale w dodatkowej
                  minucie, mecz powinien sie skonczyc w 90 a nie jakies idiotyczne doliczenia
                  minut, moze zrobil to ten sedzia na zlosc. W Polsce ludzie komentuja , ze (
                  obrazliwie) szwabom zawsze malosad
                  • speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 00:13
                    czy bedzie powtorka tego meczu , na ktorym programie i o ktorej? moze ktos
                    zorientowany, gdyz nie ogladalam calego , tylko poczatek a reszte z radio.
                    • cuski Asiu 15.06.06, 02:21
                      Ja licze na retransmisje tego meczu dzis wieczorem na TVN.
                      • speranzaa Re: Asiu 15.06.06, 04:42
                        ja nie mam TVN, przejrzalam wszystkie programy sportowe na tv lacznie z espn'em
                        i powtarzali juz dzisiejszy mecz Ukraina: Hiszpania, wiec chyba mecz Polakow
                        bedzie tez powtarzany tylk o, ze podobno o 11 PM,wiec nie wiem czy nie usne.
                  • himera24 Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 00:21
                    speranzaa napisała:

> A Ty jak zwykle zlosliwa i uszczypliwa, fakt przegrali, ale w dodatkowej
                    > minucie, mecz powinien sie skonczyc w 90 a nie jakies idiotyczne doliczenia
                    > minut, moze zrobil to ten sedzia na zlosc. W Polsce ludzie komentuja , ze (
                    > obrazliwie) szwabom zawsze malosad

jaka zlosliwa? jaka usczypliwa?

a co do twego komentarza to naprawde Aska nie zalamuj mnie. najlepiej wszedzie
                    szukac przyczyn przegranej, a ze sedzia na zlosc zrobil, a to a tamto, prawda
                    jest taka ze polska druzyna reprezentacyjna jest kiepska.
                    • speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 01:39
                      chodzilo o dzisiejszy mecz, w ktorym bronili sie swietnie.

Wcale nie sa tacy kiepscy, przeciez oni graja na codzien w roznych klubach w
                      roznych krajach i potrzeba dobrego selekcjonera, by ich jakos pozbieral a nie
                      tego osla Janasa.
                      • cuski Ja rowniez za wszystko winie Janasa !!! 15.06.06, 02:22
                        Ja rowniez za wszystko winie Janasa !!!
                        • cuski Apropos Janasa 15.06.06, 04:04
                          Wściekły kibic z Ustki skarży Pawła Janasa
                          Kto mu zwróci za pół litra, trzy piwa, ogórki i kiełbasę ?

Zygmunt Prusiński nie może darować Janasowi.

Szef Polskiej Partii Biednych, który jest również kibicem piłki nożnej, podał
                          do sądu Pawła Janasa. Żąda 10 tys. zł odszkodowania za straty moralne i obrazę
                          uczuć patriotycznych.

- To, co zobaczyłem podczas meczu Polska-Ekwador, to skandal ! - mówi
                          rozgoryczony Zygmunt Prusiński z Ustki.

- Po tym meczu wszyscy się z nas śmieją. Obrażono moje uczucia patriotyczne.
                          Poniosłem straty moralne - dodaje.

Zygmunt Prusiński podejrzewa również, że mecz Polska - Ekwador został
                          sprzedany.

- To niemożliwe, żeby nasi piłkarze nie widzieli bramki przeciwnika - wyjaśnia
                          ustczanin.

Dodaje, że podczas meczu poniósł też znaczne straty materialne. - Zaprosiłem
                          znajomych - wyjaśnia Prusiński. - W trakcie meczu jeden z nich nie wytrzymał
                          i cisnął sokiem pomidorowym w świeżo pomalowaną ścianę.

W uzasadnieniu do pozwu kibic wymienia również konkretne koszty, jakie poniósł
                          pokładając, nadzieję w polskich piłkarzach: półtora kilograma białej kiełbasy,
                          pół litra wódki, trzy piwa, słoik ogórków, pieczywo, chrzan i napoje
                          chłodzące. - Mam nadzieję, że mój pozew zostanie potraktowany poważnie - dodaje
                          Prusiński.

Pozew Prusińskiego jest pierwszym takim przypadkiem w historii polskiej piłki
                          nożnej.

autor: Tomasz Gos

PS. Artykul ten pojawil sie w dzisiejszym Super Expresie smile
                  • cuski Podobno szczescie sprzyja lepszym. 15.06.06, 02:20
                    Podobno szczescie sprzyja lepszym.

PS. A mogl byc remis sad
              • cuski Retransmisja na TVN 15.06.06, 02:18
                Bede se musial chyba obejrzec retransmisje na TVN.
    • cuski No i po mundialu :( 15.06.06, 02:15
      No i po mundialu sad
      • m4verick szwaby sie zdziwily dzisiaj co? 15.06.06, 06:07
        szwaby dzisiaj niezle sie zdziwili? mysleli ze bedzie z naszymi latwa sprawa a
        tu suprajs... nasze gwiazdory zajebiscie dzisiaj graly.
        przegrana z "taka" druzyna jak niemcy tylko 0:1 to jak wygrana!
        mowcie co chcecie, ale ja to komentator na espn powiedzial, dzisiaj wszyscy
        Polacy moga byc dumni ze swojej druzyny!
        • adriana291 Re: m4verick 15.06.06, 12:14
          Też tak uważam, przegrać z taka druzyną to nie wstyd,pomyslcie o tym. Ja jestem
          dumna. Pozdrawiam. Adriana
        • cuski Jelen 15.06.06, 13:36
          A ten nasz napastnik Jelen, zagral chyba swoj mecz zycia.

PS. Mam nadzieje, ze z Kostaryka posypia sie jakies bramki.
      • zbuntowany8aniol Niestety:( 15.06.06, 18:30
        Kostaryka przegrala 3:0 z Ekwadorem i kicha,ale z tego co mowili w radiu,to
        naprawde Polacy grali z Niemcami swietnie...zabraklo im szczescia:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka