m4verick 14.06.06, 19:49 jak w temacie, jakie wyniki obstawiacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick 0:5 lub 0:3 14.06.06, 19:51 0:5 lub obtymistyczniejsza wersja 0:3 w plecy, tyle typuje. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Polska - Niemcy za 1 godzine mecz - obstawiaj 14.06.06, 20:18 Nie wazne jaki wynik...jedno jest pewne przegraja z kretesem Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Druga polowa... 14.06.06, 22:32 ...gramy w dziesiatke,ale nie jest zle)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ostateczny wynik!!! 14.06.06, 22:51 Niemcy-Polska (1:0) PS.No coz nie bylo tak zle...na pocieszenie Odpowiedz Link
m4verick Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:27 ...piekny mecz, naprawde swietnie grali! Jestem dumny, ze jestem Polakiem!!!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:30 m4verick napisał: > ...piekny mecz, naprawde swietnie grali! Jestem dumny, ze jestem Polakiem!!!! no ale to nie zmienia faktu ze przegrali((( Odpowiedz Link
speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 14.06.06, 23:48 A Ty jak zwykle zlosliwa i uszczypliwa, fakt przegrali, ale w dodatkowej minucie, mecz powinien sie skonczyc w 90 a nie jakies idiotyczne doliczenia minut, moze zrobil to ten sedzia na zlosc. W Polsce ludzie komentuja , ze ( obrazliwie) szwabom zawsze malo Odpowiedz Link
speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 00:13 czy bedzie powtorka tego meczu , na ktorym programie i o ktorej? moze ktos zorientowany, gdyz nie ogladalam calego , tylko poczatek a reszte z radio. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Asiu 15.06.06, 04:42 ja nie mam TVN, przejrzalam wszystkie programy sportowe na tv lacznie z espn'em i powtarzali juz dzisiejszy mecz Ukraina: Hiszpania, wiec chyba mecz Polakow bedzie tez powtarzany tylk o, ze podobno o 11 PM,wiec nie wiem czy nie usne. Odpowiedz Link
himera24 Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 00:21 speranzaa napisała: > A Ty jak zwykle zlosliwa i uszczypliwa, fakt przegrali, ale w dodatkowej > minucie, mecz powinien sie skonczyc w 90 a nie jakies idiotyczne doliczenia > minut, moze zrobil to ten sedzia na zlosc. W Polsce ludzie komentuja , ze ( > obrazliwie) szwabom zawsze malo jaka zlosliwa? jaka usczypliwa? a co do twego komentarza to naprawde Aska nie zalamuj mnie. najlepiej wszedzie szukac przyczyn przegranej, a ze sedzia na zlosc zrobil, a to a tamto, prawda jest taka ze polska druzyna reprezentacyjna jest kiepska. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Szkoda mi tych chlopakow... 15.06.06, 01:39 chodzilo o dzisiejszy mecz, w ktorym bronili sie swietnie. Wcale nie sa tacy kiepscy, przeciez oni graja na codzien w roznych klubach w roznych krajach i potrzeba dobrego selekcjonera, by ich jakos pozbieral a nie tego osla Janasa. Odpowiedz Link
cuski Ja rowniez za wszystko winie Janasa !!! 15.06.06, 02:22 Ja rowniez za wszystko winie Janasa !!! Odpowiedz Link
cuski Apropos Janasa 15.06.06, 04:04 Wściekły kibic z Ustki skarży Pawła Janasa Kto mu zwróci za pół litra, trzy piwa, ogórki i kiełbasę ? Zygmunt Prusiński nie może darować Janasowi. Szef Polskiej Partii Biednych, który jest również kibicem piłki nożnej, podał do sądu Pawła Janasa. Żąda 10 tys. zł odszkodowania za straty moralne i obrazę uczuć patriotycznych. - To, co zobaczyłem podczas meczu Polska-Ekwador, to skandal ! - mówi rozgoryczony Zygmunt Prusiński z Ustki. - Po tym meczu wszyscy się z nas śmieją. Obrażono moje uczucia patriotyczne. Poniosłem straty moralne - dodaje. Zygmunt Prusiński podejrzewa również, że mecz Polska - Ekwador został sprzedany. - To niemożliwe, żeby nasi piłkarze nie widzieli bramki przeciwnika - wyjaśnia ustczanin. Dodaje, że podczas meczu poniósł też znaczne straty materialne. - Zaprosiłem znajomych - wyjaśnia Prusiński. - W trakcie meczu jeden z nich nie wytrzymał i cisnął sokiem pomidorowym w świeżo pomalowaną ścianę. W uzasadnieniu do pozwu kibic wymienia również konkretne koszty, jakie poniósł pokładając, nadzieję w polskich piłkarzach: półtora kilograma białej kiełbasy, pół litra wódki, trzy piwa, słoik ogórków, pieczywo, chrzan i napoje chłodzące. - Mam nadzieję, że mój pozew zostanie potraktowany poważnie - dodaje Prusiński. Pozew Prusińskiego jest pierwszym takim przypadkiem w historii polskiej piłki nożnej. autor: Tomasz Gos PS. Artykul ten pojawil sie w dzisiejszym Super Expresie Odpowiedz Link
cuski Podobno szczescie sprzyja lepszym. 15.06.06, 02:20 Podobno szczescie sprzyja lepszym. PS. A mogl byc remis Odpowiedz Link
cuski Retransmisja na TVN 15.06.06, 02:18 Bede se musial chyba obejrzec retransmisje na TVN. Odpowiedz Link
m4verick szwaby sie zdziwily dzisiaj co? 15.06.06, 06:07 szwaby dzisiaj niezle sie zdziwili? mysleli ze bedzie z naszymi latwa sprawa a tu suprajs... nasze gwiazdory zajebiscie dzisiaj graly. przegrana z "taka" druzyna jak niemcy tylko 0:1 to jak wygrana! mowcie co chcecie, ale ja to komentator na espn powiedzial, dzisiaj wszyscy Polacy moga byc dumni ze swojej druzyny! Odpowiedz Link
adriana291 Re: m4verick 15.06.06, 12:14 Też tak uważam, przegrać z taka druzyną to nie wstyd,pomyslcie o tym. Ja jestem dumna. Pozdrawiam. Adriana Odpowiedz Link
cuski Jelen 15.06.06, 13:36 A ten nasz napastnik Jelen, zagral chyba swoj mecz zycia. PS. Mam nadzieje, ze z Kostaryka posypia sie jakies bramki. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Niestety:( 15.06.06, 18:30 Kostaryka przegrala 3:0 z Ekwadorem i kicha,ale z tego co mowili w radiu,to naprawde Polacy grali z Niemcami swietnie...zabraklo im szczescia:] Odpowiedz Link