zbuntowany8aniol 03.08.06, 22:40 Male pytanko??? Ktorego masz urodziny???Jesli wolno spytac oczywiscie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Tadzio,Tadzio.... 04.08.06, 11:39 Tadzio,Tadzio wake up...jest prawie poludnie,a Ty sie chowasz:]Nom podbijam watek wyzej,jakbys jeszcze nie przejzal na oczy Odpowiedz Link
tadeuszx Anioł, pytasz o początek mojego numeru PESEL !? 04.08.06, 12:07 Co zaś to Zbuntowane Anielstwo wymyśliło?)) Wiesz jaki jestem znak Zodjaku i wiesz ile mam lat i to niech wystarczy, ponieważ tradycyjnie obchodzę imieniny. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wrrr...no przecie Cie nie namierze,tylko... 04.08.06, 12:15 ..chcialam z ciekawosci wiedziec dzien i miesiac i tyle reszta mnie nie obchodzi Bez obaw nic zem nie wymyslila,tylko ta ciekawosc Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Anioł, pytasz o początek mojego numeru PESEL 04.08.06, 20:19 ha ha ha Tadziu, Aniolek prowadzi tajna kartoteke, pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Niom tatus,ale mnie wkopales;))) 04.08.06, 20:30 Nic zlego tak ciekawosc anielska...no co nie wolno???Heheheh... Odpowiedz Link