Dodaj do ulubionych

Harajuku !

25.08.06, 17:13
A zrobilabys se w koncu wizytowke wink
Obserwuj wątek
    • jozek_cork Re: Harajuku ! 26.08.06, 10:19
      popieram ha ha smile
    • tadeuszx Harajuku jest niedobra! Nie lubię Harajaku... 26.08.06, 14:47
      nie chce odpowiadać???
      • cuski Nie odpowiada, bo... 28.08.06, 02:37
        Nie odpowiada, bo moze wizytowke projektuje smile
        • harajukugirl Re: Nie odpowiada, bo... 28.08.06, 07:04
          No Haraju byla w raju... Hej, juz zara pomyslec dajcie wizytowek poetki nie nosza??
          • jozek_cork harajukugirl 28.08.06, 09:05
            zła odpowiedz ha ha, pozdrawiam smile
          • tadeuszx Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku... 28.08.06, 13:15
            hehehe, jednak do nas przyszła! smile Zresztą a kto jej tyle miłych słówek powie?
            Mąż? Eeeee skąd, on już się przyzwyczaił do własności...
            smile))
            • jozek_cork Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 28.08.06, 22:55
              ha ha a to ja zawsze wracałem jak "zły szeląg" ha ha, pozdrawiam smile
              • harajukugirl Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 01:24
                A to ja zly szelag? Ty Jozek ale z tym moim odejsciem to wogole nieporozumienie;
                ja nigdzie nie odchodzilam: weekend byl a Tadziu zle zinterpretowal moja
                wypowiedz ale co sie bede tlumaczyc on tak kochanie mnie tu przywolywal wiec sie
                za wyjasnienia nie bralam przywolaniami sie rozkoszuje i juz.
                smile))))
                • jozek_cork Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 09:16
                  tak czy inaczej dobrze wyszło ha ha pozdrawiam smile
            • harajukugirl Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 01:26
              tadeuszx napisał:

> hehehe, jednak do nas przyszła! smile Zresztą a kto jej tyle miłych słówek powie?
              > Mąż? Eeeee skąd, on już się przyzwyczaił do własności...
              > smile))
              Ano prawda Tadziu prawda - i odzwyczajac sie wcale nie ma zamiaru!
              • tadeuszx Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 18:36
                To weź i Ty się "odzwyczaj" od niego! A co, niech Ci gada miłe słówka i pisze
                czterowiersze (jak Tadziu), możesz mu pozwolić nawet śpiewać serenady. Na
                wszelki wypadek, gdyby jednak to robił, kup sobie zatyczki do uszu. Ponieważ
                znając "talenty śpiewacze" mężczyzn, może się okazać, że przy takiej
                "serenadzie", możesz go uszkodzić, rzucając weń tym, co jest pod ręką (wazon,
                doniczka, monitor...) Jeśli będzie przynosił kwiaty, to trochę fochów i
                marszczenia noska nie zaszkodzi. Niech sobie nie myśli, że Cię byle chwastem
                zadowoli! A teraz sedno tadziowego pomysłu!:
                Powiedz mu, że masz szalonego wielbiciela Tadzia. Rozumiesz, zazdrość wzbudzić
                trzebawink...
                Hmmm... może Ją porzuci a wtedy Tadziu jest zawsze pod ręką... ciiiicho, jest
                szansa wink))
                Pozdrówka smile))
                • jozek_cork Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 21:42
                  ha ha Tadziu, pomysł iście szatański, godny Tadzia, ciekawe co wyjdzie z
                  realizacją, pozdrawiam smile
                  • tadeuszx Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 23:23
                    hehehe, zobaczymy Józiu jak się moja idolka postara?
                • harajukugirl Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 31.08.06, 05:04
                  No wyobraz sobie Tadeuszu drogi ze proces odzwyczajania sie juz nastapil; nosek
                  sie zmarszczyl i brodka tez ale efekt jakis taki pokraczny: Bo niektore
                  homosapiensy na zmiany nie sa przygotowane, szczegolne te plci mi przeciwnej
                  krotko po trzydziestce maja z tym klopot a moze zle te zmiany zaczelam
                  przeprowadzac... moze bledow kilka i zmiany zbyt szybkie prowadza do kleski?
                  Jedno wiem napewno:
                  Zaskoczy mnie w zyciu jeszcze wiele moich poczynan ale wszystko to prowadzi do
                  powyrzczych zmian a zmiany ( czesem te najbardziej drastyczne) jak do tej pory
                  zawsze byly dla mnie progresywne.
                  A tak na zarty tos pewnie zmian warty.
                  A tak na boku nie mysle o skoku.
                  A tak doslownie admin mi odpowie
                  Ze jestem niedobra bo mam oczy w glowie
                  Ktore ladnie swieca
                  I przez to podnieca
                  A tak nie wypada
                  Bo co????....
                  No wlasnie bo co?
                  • tadeuszx Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 31.08.06, 23:52
                    harajukugirl napisała:

> No wyobraz sobie Tadeuszu drogi ze proces odzwyczajania sie juz nastapil; nosek
                    > sie zmarszczyl i brodka tez ale efekt jakis taki pokraczny: Bo niektore
                    > homosapiensy na zmiany nie sa przygotowane, szczegolne te plci mi przeciwnej
                    > krotko po trzydziestce maja z tym klopot a moze zle te zmiany zaczelam
                    > przeprowadzac... moze bledow kilka i zmiany zbyt szybkie prowadza do kleski?
                    > Jedno wiem napewno:
                    > Zaskoczy mnie w zyciu jeszcze wiele moich poczynan ale wszystko to prowadzi do
                    > powyrzczych zmian a zmiany ( czesem te najbardziej drastyczne) jak do tej pory
                    > zawsze byly dla mnie progresywne.
                    > A tak na zarty tos pewnie zmian warty.
                    > A tak na boku nie mysle o skoku.
                    > A tak doslownie admin mi odpowie
                    > Ze jestem niedobra bo mam oczy w glowie
                    > Ktore ladnie swieca
                    > I przez to podnieca
                    > A tak nie wypada
                    > Bo co????....
                    > No wlasnie bo co?
                    ------------------------------
                    cd. od słów:
                    > A tak nie wypada
                    ---> bo nie chcę starego dziada!
                    ------------------------------
                    Hahahaha....
                    --
                  • cuski Harajuku 01.09.06, 00:02
                    Admin nic nie bedzie odpowiadal smile
                    • harajukugirl Tadeusz.... 01.09.06, 04:16
                      ...jestes nie z tej ziemi ha,ha,ha moze stary ale co z tego...ha,ha,ha
                      dokonczenie wiersza super musimy sie nad jakas wspolpraca zastanowic... ha,ha,ha,ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka