cuski 25.08.06, 17:13 A zrobilabys se w koncu wizytowke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Harajuku jest niedobra! Nie lubię Harajaku... 26.08.06, 14:47 nie chce odpowiadać??? Odpowiedz Link
cuski Nie odpowiada, bo... 28.08.06, 02:37 Nie odpowiada, bo moze wizytowke projektuje Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Nie odpowiada, bo... 28.08.06, 07:04 No Haraju byla w raju... Hej, juz zara pomyslec dajcie wizytowek poetki nie nosza?? Odpowiedz Link
tadeuszx Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku... 28.08.06, 13:15 hehehe, jednak do nas przyszła! Zresztą a kto jej tyle miłych słówek powie? Mąż? Eeeee skąd, on już się przyzwyczaił do własności... )) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 28.08.06, 22:55 ha ha a to ja zawsze wracałem jak "zły szeląg" ha ha, pozdrawiam Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 01:24 A to ja zly szelag? Ty Jozek ale z tym moim odejsciem to wogole nieporozumienie; ja nigdzie nie odchodzilam: weekend byl a Tadziu zle zinterpretowal moja wypowiedz ale co sie bede tlumaczyc on tak kochanie mnie tu przywolywal wiec sie za wyjasnienia nie bralam przywolaniami sie rozkoszuje i juz. )))) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 09:16 tak czy inaczej dobrze wyszło ha ha pozdrawiam Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Dobra Harajaku, Miła Harajaku, Fajna Harajaku 29.08.06, 01:26 tadeuszx napisał: > hehehe, jednak do nas przyszła! Zresztą a kto jej tyle miłych słówek powie? > Mąż? Eeeee skąd, on już się przyzwyczaił do własności... > )) Ano prawda Tadziu prawda - i odzwyczajac sie wcale nie ma zamiaru! Odpowiedz Link
tadeuszx Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 18:36 To weź i Ty się "odzwyczaj" od niego! A co, niech Ci gada miłe słówka i pisze czterowiersze (jak Tadziu), możesz mu pozwolić nawet śpiewać serenady. Na wszelki wypadek, gdyby jednak to robił, kup sobie zatyczki do uszu. Ponieważ znając "talenty śpiewacze" mężczyzn, może się okazać, że przy takiej "serenadzie", możesz go uszkodzić, rzucając weń tym, co jest pod ręką (wazon, doniczka, monitor...) Jeśli będzie przynosił kwiaty, to trochę fochów i marszczenia noska nie zaszkodzi. Niech sobie nie myśli, że Cię byle chwastem zadowoli! A teraz sedno tadziowego pomysłu!: Powiedz mu, że masz szalonego wielbiciela Tadzia. Rozumiesz, zazdrość wzbudzić trzeba... Hmmm... może Ją porzuci a wtedy Tadziu jest zawsze pod ręką... ciiiicho, jest szansa )) Pozdrówka )) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 21:42 ha ha Tadziu, pomysł iście szatański, godny Tadzia, ciekawe co wyjdzie z realizacją, pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 29.08.06, 23:23 hehehe, zobaczymy Józiu jak się moja idolka postara? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 31.08.06, 05:04 No wyobraz sobie Tadeuszu drogi ze proces odzwyczajania sie juz nastapil; nosek sie zmarszczyl i brodka tez ale efekt jakis taki pokraczny: Bo niektore homosapiensy na zmiany nie sa przygotowane, szczegolne te plci mi przeciwnej krotko po trzydziestce maja z tym klopot a moze zle te zmiany zaczelam przeprowadzac... moze bledow kilka i zmiany zbyt szybkie prowadza do kleski? Jedno wiem napewno: Zaskoczy mnie w zyciu jeszcze wiele moich poczynan ale wszystko to prowadzi do powyrzczych zmian a zmiany ( czesem te najbardziej drastyczne) jak do tej pory zawsze byly dla mnie progresywne. A tak na zarty tos pewnie zmian warty. A tak na boku nie mysle o skoku. A tak doslownie admin mi odpowie Ze jestem niedobra bo mam oczy w glowie Ktore ladnie swieca I przez to podnieca A tak nie wypada Bo co????.... No wlasnie bo co? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Harajaku, mam pomysł!!! ;-))) 31.08.06, 23:52 harajukugirl napisała: > No wyobraz sobie Tadeuszu drogi ze proces odzwyczajania sie juz nastapil; nosek > sie zmarszczyl i brodka tez ale efekt jakis taki pokraczny: Bo niektore > homosapiensy na zmiany nie sa przygotowane, szczegolne te plci mi przeciwnej > krotko po trzydziestce maja z tym klopot a moze zle te zmiany zaczelam > przeprowadzac... moze bledow kilka i zmiany zbyt szybkie prowadza do kleski? > Jedno wiem napewno: > Zaskoczy mnie w zyciu jeszcze wiele moich poczynan ale wszystko to prowadzi do > powyrzczych zmian a zmiany ( czesem te najbardziej drastyczne) jak do tej pory > zawsze byly dla mnie progresywne. > A tak na zarty tos pewnie zmian warty. > A tak na boku nie mysle o skoku. > A tak doslownie admin mi odpowie > Ze jestem niedobra bo mam oczy w glowie > Ktore ladnie swieca > I przez to podnieca > A tak nie wypada > Bo co????.... > No wlasnie bo co? ------------------------------ cd. od słów: > A tak nie wypada ---> bo nie chcę starego dziada! ------------------------------ Hahahaha.... -- Odpowiedz Link
harajukugirl Tadeusz.... 01.09.06, 04:16 ...jestes nie z tej ziemi ha,ha,ha moze stary ale co z tego...ha,ha,ha dokonczenie wiersza super musimy sie nad jakas wspolpraca zastanowic... ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link