zbuntowany8aniol 03.09.06, 21:37 ...pieknie i jak zwykle zostaje sama z balaganem...nie ladnie,ale ja se rachunek wystawie za ogarniecie tego majdanu)) PS.Oj nie bedzie tak jak jest.....))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Widze,ze Wszyscy sobie olali to Forum... 03.09.06, 21:39 A kto je ma rozruszać, jak Aniołki nie było? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 03.09.06, 21:41 A czy ja tylko pisze na tym Forum??? Chyba nie i nie jestem najwazniejszaForum tworza forumowicze,a jak narazie z tego co sie rozeznalam,to pomalu tu nikt nie pisze:] To co ja mam sama ze soba pisac???Jeszcze mnie nie powalilo! Odpowiedz Link
cuski Ja po prostu nie mam czasu ! 04.09.06, 19:35 Ja po prostu nie mam czasu, a na dodatek te cholerne problemy Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ja po prostu nie mam czasu ! 04.09.06, 19:36 ja mam czas) ale co ja bede tu pisac!!!??? chociaz dzisiaj sie akurat rozpisalam!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 05.09.06, 08:50 Wierze i rozumiem,bo ja tyz mam problemy i jeszcze tu awantury,tazke do Ciebie nie mam pretensji. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Widze,ze Wszyscy sobie olali to Forum... 04.09.06, 22:01 Ja tam bym pisala ale mi i tak Aniol nie odpisujesz wiec nie pisze tez i do twoich watkow a tak apropo afer i balaganow to ludzie naprawde powinni przestac sluchac plotek i sprawiedliwosc zostawic najwyzszemu a nie sie tu miotac i rozsadzac. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Widze,ze Wszyscy sobie olali to Forum... 04.09.06, 22:04 a ja tam czekam na ciag dalszy bajki)) harajuku... kurde masz ten nick mi sie ciagle myli i pisze Hujaruku) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Widze,ze Wszyscy sobie olali to Forum... 04.09.06, 22:48 No z wena mam klopoty i nastroj nieZochowy. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hmmm,wiem cos o braku weny do czegokolwiek... 05.09.06, 08:55 ...sama tak mialam jak pisalam prace.No i na Forum zdarzal sie brak weny:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku... 05.09.06, 08:53 ..ja nie odpisuje?Odpisalam na Twoj wiersz,ktory wczoraj znalazlamKrotko Cie znam i tak jakos jeszcze nie chycilo tematu:]A co do afer,to masz racje...za duzo ich i mam nadzieje,ze szybko sie skoncza. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku... 06.09.06, 04:27 No wiem ze odpisalas juz sie ucieszylam. Cmok Odpowiedz Link