cuski 06.09.06, 01:41 Wlasnie pije sobie piwko i swietuje odejscie z pracy A teraz wznosze toast za wladze... w nogach cobym do domu doszedl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Re:Toast 06.09.06, 10:01 A ja zas wznosze toast za dzisiejszy dzien,bo dzis jest 06.09 i dzis mija rok jak jestem na Forum. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re:Toast 06.09.06, 14:58 ja w niedziele sie radowalam bo wywiozlam rodzicow do lasu na wczasy mialo byc 2 tygodniu spokoju a tu dostaje info ze tata prawdopodobnie musi jechac na statek w poniedzialek i mam ich odebrac jutro z lasu! wiec czekam jak na szpilkach na tel. ze spolki z info czy faktycznie tato jedzie czy nie jedzie wiec narazie nie mam za co wznosic toastu narazie to ja sie wrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
kiki-sriki Cuski 06.09.06, 15:13 ano tutaj to nic nadzwyczajnego moj tata marynarz, moj wujek marynarz, moj kuzyn marynarz, mezowie moich kolezanek sa marynarzami, moi koledzy sa marynarzami i najlepszy przyjaciel mojego brata tez marynarz) takie zycie w portowym miescie hihihi Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki 06.09.06, 15:55 hehehe pewnie rum) albo whisky) ale moge ci tez powiedziec co musi byc w lodowce gdy moj tata wraca z rejsu) hihihi niezmiennie od nastu lat) Odpowiedz Link
kiki-sriki Cuski 06.09.06, 23:46 No wiec koniecznie musi byc kielbasa "polska", kawalek dobrej wedzonki albo boczku, jakas dobra kielbasa do zjedzenia na cieplo no i oczywiscie sledzie w roznej postaci najlepiej w oleju z cebulka)) poprostu lodowka musi byc pelna dobrego zarcia) a na obiad tradycyjnie kotlet schabowy) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Kiki 07.09.06, 14:39 pijcie na zdrowie tomeczku jesli bedziiesz jeszcze w stanie wypij za mnie,aby mi sie poszczescilo bardzo chce tego najwyzsza pora aby usmiechnelo sie do mnie szczescie ps cuski milosc przez internet jest chyba mozliwa zywym dowodem jestes ty a moze niebawem bede i ja poczekamy zobaczymy zloz najszczersze zyczenia wszystkiego naj twojemu braciszkowi na nowej drodze zycia tak sobie mysle,ze nastepne wesele bedzie twoje jak co czuje sie zaproszona na lampke szampana trzymaj sie pozdrawiam nie szalej zbytnio bo sie rozkrecisz i zapomnisz wrocic do usa atam ukochana czeka na ciebie sorki,ze bylam czasami nieznosna dla ciebie mimo,ze byles czasami nieznosny lubie cie nadal papa Odpowiedz Link
cuski Magda 07.09.06, 14:42 Im blizej wyjazdu, tym bardziej czuje sie przygnebiony, bo lece sam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No Tomek... 07.09.06, 21:44 ...a dziewczyne zostawiasz???Echh,zalatwisz co masz zalatwic i szybko wrocisz)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kurde... 08.09.06, 09:18 ..Ty to masz "szczescie".Glowa do gory,piers do przodu wytrzymasz))))))) Odpowiedz Link
speranzaa Re:Toast 08.09.06, 02:49 ja tez nie wznosze , bo wlasnie musialam wrocic do chicago z wakacji(: Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Speranzoo 08.09.06, 09:19 No coz,takie zycie...wszystko co dobre szybko sie konczy,trza wrocic do normalnosci) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A ja moze za niedlugo bede... 07.09.06, 21:51 ...jeszcze wznosic toast za egzamin i obrone,ale poki co dosc...no chyba,ze wirtualnie)) No to chlup w ten glupi dziub i na zdrowiePPP Odpowiedz Link
zettrzy Re: Toast 07.09.06, 00:31 to ja moge wzniesc toast bo nikogo nie musialam wywozic do lasu Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Toast 07.09.06, 23:46 czesto zmieniasz prace, ale jak toast to toast. Kiedy do Pl lecisz? Odpowiedz Link
cuski Tradycjo 08.09.06, 00:34 Wiem, ze bardzo czesto zmieniam prace, ale jestem mlody, wiec szukam czegos w czym czulbym sie okey. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 08.09.06, 05:33 Oo skoro Ty jestes mlody to ja chyab tez a co z druga czescia mojego pytania? Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo 08.09.06, 06:26 Sorry, ale nie chce podawac ani daty mojego odlotu, ani tez przylotu do Polski. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 08.09.06, 23:52 Spoko nie wnikam, bede wiedziec jak tylko otworze jedna www MIlego pobytu. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Tradycjo 09.09.06, 17:03 no prosze nie boj sie tomek nikt ci nic zlego nie zrobi nie poznaje cie ale zmieniles sie pamietasz jak ostatnio byles wpl aja chcialam wyjechac na lotnisko do balic,ale nie chciales trudno zycze ci spokojnej podrozy spedz milo chwile w kraju zycze ci tego z calego serca naprawde wszedzie dobrze ale najlepiej w domu tak sobie mysle a gdzie jest twoj dom pewnie w chicago mam nadzieje,ze bedziesz szczesliwy w jasle do zobaczenia za wielka woda pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Magda 09.09.06, 18:09 Teraz juz wiem, ze moj dom jest tam gdzie moja rodzina i dziewczyna. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Tradycjo 08.09.06, 14:25 cuski trzymam kciuki za nowa prace zycze ci aby bylo to co o czym marzysz Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Toast 08.09.06, 10:54 No to chlup! Za odejście - raz! Za pobyt w Polsce - dwa!! Za nową pracę - trzy!!! Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Toast 08.09.06, 12:12 To i ja wzniosę toast za Twój udany pobyt w ojczyżnie Jak długo Ciebie tutaj nie było? Odpowiedz Link
kiki-sriki kurna 09.09.06, 17:21 a ja kurna zadnych toastow nie wznosze! wczoraj przywiozlam rodzicow z lasu buuu a tak fajnie sie zapowiadalo( Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki 09.09.06, 18:14 wczasowali sie!! i zbierali grzyby) jak co roku o tej porze Odpowiedz Link