zbuntowany8aniol Zadam Ci pytanie. 22.09.06, 19:16 Czy uwazasz,ze nic w tym nie bylo takiego,ze nie trza bylo usuwac?? PS.Tyle co Ci moge powiedziec,ze pierwszy raz w zyciu nie jestem przekonana co do swojej decyzji. Osobiscie znalazlam tylko jeden tam post,ktory z miejsca polecial i jeszcze jeden bym usunela,w ktrorym Ghurka nazwal mnie rasistka pomimo,ze nic w moim poscie nie bylo nietaktownego.Ostateczny wplyw na usuniecie tego watku,mialy dwa watki o tym samym tytule "rasizm" napisane przez Ghurke,ktore niedawno usunelam. Odpowiedz Link
himera24 Re: Zadam Ci pytanie. 22.09.06, 19:21 zbuntowany8aniol napisała: > Czy uwazasz,ze nic w tym nie bylo takiego,ze nie trza bylo usuwac?? > > PS.Tyle co Ci moge powiedziec,ze pierwszy raz w zyciu nie jestem przekonana co > do swojej decyzji. > Osobiscie znalazlam tylko jeden tam post,ktory z miejsca polecial i jeszcze > jeden bym usunela,w ktrorym Ghurka nazwal mnie rasistka pomimo,ze nic w moim > poscie nie bylo nietaktownego.Ostateczny wplyw na usuniecie tego watku,mialy > dwa watki o tym samym tytule "rasizm" napisane przez Ghurke,ktore niedawno > usunelam. dlaczego usunelas caly watek? trzeba bylo usunac tylko te posty. o rasizmie to ja nie bede sie wypowiadac, bo moge powiedziec za duzo, ale no coz kazdy ma prawo do swojej opinii tyle ze nie zawsze warto ja od tak przedstawiac. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia przeciez Ci odpowiedzialam czemu polecial... 22.09.06, 19:28 ...caly watek. PS.Zrobmy inaczej,niech sie kazdy w tym temacie wypowie,jesli wiekszosc bedzie za przywroceniem watku okey,ale te posty,ktore usunelam beda nadal usuniete.I zebysmy sie dobrze zrozumieli,robie ten wyjatek,bo nie jestem calkowicie przekonana o swojej decyzji. Odpowiedz Link
jetpilot1 Re: Kasia przeciez Ci odpowiedzialam czemu poleci 22.09.06, 19:31 post został skasowany bo nawoływał jawnie do rasizmu i nienawiści, jeśli zostanie przywrócony to znaczy że chyba pomyliłem fora bo nie zamierzam być częścią czegoś co jest sprzeczne ze mną Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Acha ja mam jeszcze jeden szalony pomysl!!! 22.09.06, 19:36 Jesli nikt z Nas tego nie rozstrzygnie udam sie do administracji. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Acha ja mam jeszcze jeden szalony pomysl!!! 22.09.06, 19:40 nie udawaj sie, to nie ich sprawa a watek skasowalas slusznie, bo tam naprawde nie bylo nic po powiedzenia, poza tym ze istotnie nawolywal do nienawisci rasowej Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dlaczego post "Ratujmy nasza rase" 22.09.06, 19:49 No cóż, akurat w temacie rasizmu niewiele mam do powiedzenia. Nie stosuję żadnych różnic, nie interesuję się tym poglądem, traktując to z dystansem. Chociaż nie wszystkie uogólnienia, dot. grup czy narodów, można wrzucić wprost do lamusa? Np. Iran, ogromna większość ludności okazuje jawną nienawiść, do wszystich Żydów i chrześcian??? No i jak, zgodzicie się ze mną? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadeusz 22.09.06, 20:07 Ja sie w tym temacie nie bede wypowiadac,bo niechce by moje slowa,zostaly uzyte przeciwko mnie. To jak ze zlapanym,gdzie policja informuje,ze "masz prawo zachowac milczenie...wszystko co powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie"...tak i ja teraz korzystam z tego paragrafu.Podziekowal na rozladowanie atmosfery,ulzylo mi)) Odpowiedz Link
kiki-sriki rasizm 22.09.06, 20:16 hmmm a ja myslalam ze wyrazamy tam poprostu swoje opinie! zwlaszcza ze ja akurat nic tam o rasizmie nie pisalam! no ale dobra, kto inny tu rzadzi! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki 22.09.06, 21:42 Ja tez tak myslam i tak ten watek potraktowalam wpisujac tam pare postow. Kiki,do Twoich postow w tym watku nie mialam zastrzezen. Odpowiedz Link
himera24 moze ja 22.09.06, 20:53 nie doczytalam pewnych postow po prostu bo nie wiem o jakiej nienawisci rasowej mowicie, no ale skoro tak to dobrze zrobilas. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia i pozostali Forumowicze. 22.09.06, 22:15 Moze dobrze zrobilam,a moze nie. Pamietajcie jedno nademna stoi jeszcze Tomek,On ma decydujacy glos. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia i pozostali Forumowicze. 22.09.06, 22:24 zbuntowany8aniol napisała: > Moze dobrze zrobilam,a moze nie. > Pamietajcie jedno nademna stoi jeszcze Tomek,On ma decydujacy glos. a nad tomkiem stoje ja wiec... ) Odpowiedz Link
tadeuszx No i wreszcie wiemy, kto tu tak naprawdę 22.09.06, 22:39 rządzi. I to z tak zwanego tylnego fotela!?) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia 23.09.06, 19:38 Hmmm,nie wazne,ze stoisz nad Tomkiem,wazne,ze Tomek decyduje,a reszta mnie nie interesuje. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Kasia i pozostali Forumowicze. 23.09.06, 02:10 Usunelas watek i koniec , po co Ty do tego wracasz i rozmyslasz czy dobrze zrobilas??? Bedziecie teraz plakac nad rozlanym mlekiem????? buntowany8aniol napisała: > Moze dobrze zrobilam,a moze nie. > Pamietajcie jedno nademna stoi jeszcze Tomek,On ma decydujacy glos. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Kasia i pozostali Forumowicze. 23.09.06, 17:24 Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Kasia i pozostali Forumowicze. 25.09.06, 06:04 A historia nie zawsze jest cnotliwa!!! I good for her! Ha,ha! Odpowiedz Link