Dodaj do ulubionych

cuskiego wrazenia z Polski

18.10.06, 02:24
wez sie podziel.badz szczery.
Obserwuj wątek
    • cuski Ghurka 18.10.06, 16:36
      A co konkretnie chcialbys wiedziec ? smile
      • zbuntowany8aniol Zaloze sie,ze.... 18.10.06, 17:14
        ...wszystko,hihihih...
        • cuski Wszystko = Nic 18.10.06, 17:22
          Wszystko = Nic
          smile))
          • zbuntowany8aniol Niom... 18.10.06, 17:27
            ...to sie Ghurka rozczaruje,hehehe
      • ghurka Re: Ghurka 19.10.06, 05:21
        wiem ze odwiedziles rodzinke itp.chodzi mi o ogolne wrazenia.ludzie ,drogi
        ,obsluga ,kultura.tak np w porownaniu s usa.
        • cuski Okey, a wiec tak: 19.10.06, 16:52
          Okey, a wiec tak:
          - ogolne wrazenie jest niezle,
          - ludzie coraz bardziej zaczynaja przypominac obywateli Europy Zach.,
          - drogi sa fatalne (mozna zawieszenie urwac),
          - obsluga troche lepsza, niz za komuny, ale nadal pozostawia wiele do zyczenia,
          - kultura... hmmm... wole te nasza polska, niz amerykanskie klimaty.

smile
          • speranzaa Re: Okey, a wiec tak: 20.10.06, 01:57
            Tylk otyle? wez , napisz jak tam ludzie zyja, jaki emaja nastawienie do UE ,
            do rzadu i do tego calego cyrku jaki tam sie odstawia, paca jaka jest itd.
            • cuski Okey Asiu, a wiec tak: 20.10.06, 02:46
              Po pierwsze, masa ludzi (w szczegolnosci mlodych) wyjezdza zagranice.

Po drugie, osobiscie w Polsce zadnej biedy nie zdarzylem zauwazyc.

Po trzecie, nastawienie ludzi do polskiej sceny politycznej (nie tylko
              do obecnego ukladu rzadzacego) jest tragiczne. Czy Ty potrafisz sobie
              wyobrazic, ze Polacy tak juz maja dosc polityki, ze trudno bylo znalezc
              komitetom wyborczym kandydatow na listy w zblizajacych sie
              wyborach samorzadowych ???

Po czwarte, z tego co widzialem to obecnie w Polsce nie brakuje pracy dla tzw.
              wykwalifikowanych pracownikow fizycznych typu: murarz, mechanik, kierowca,
              slusarz, spawacz, itp. Widzialem rowniez mase ofert pracy zagranice...
              warunkiem byla tylko znajomosc j. angielskiego.
          • ghurka Re: Okey, a wiec tak: 20.10.06, 02:35
            musze sam to sprawdzic i ci powiem o wrazeniach.czy w polsce mozna kupic buty
            ,nosic je przez trzy miesiace i oddac do sklepu mowiac ze nie pasuja?
            • cuski Ghurka napisał: 20.10.06, 02:36
              Ghurka napisał:
              - Musze sam to sprawdzic i ci powiem o wrazeniach.czy w polsce mozna kupic buty
              nosic je przez trzy miesiace i oddac do sklepu mowiac ze nie pasuja ?

Niestety takiego manewru w Polsce jeszcze nie wykonasz, he he he...
              • ghurka Re: Ghurka napisał: 20.10.06, 05:17
                calkiem niezle obserwacje.dokladnie chyba prawdziwa sytuacje okreslaja.
            • speranzaa Re: Okey, a wiec tak: 21.10.06, 03:21
              A gdzie do cholery mozna oddac buty noszone przez trzy miechy????
              come on Ghurka, co Ty opowiadasz? oddawalam nieraz buty do sklepu i tu zawsze
              sprawdzaja czy noszone czy nie. NAwet p jednym razie widac ,z ebut nosil twoje
              nogi.
              DAj namiar na sklep w ktorym przyjma noszone buty , oki?
              • ghurka Re: Okey, a wiec tak: 21.10.06, 04:57
                wszedzie przyjmuja .widocznie moze nie Twoje.po trzech miesiacach to tylko wtedy
                jak cos zaczyna byc nie tak.ale do miesiaca wszedzie i nie tylko buty .ja butow
                nie oddaje ,ale znam takich co oddaja buty i nie tylko.
                • speranzaa Re: Okey, a wiec tak: 21.10.06, 17:31
                  Wiem ,ze do miesiaca mozna oddac ,a le nosozne buciory??? jedne buty mialam na
                  nogach raz i stoja sobi ew pudelku , moz eje oddam , bo mi niepotrzebne.
                  ghurka napisał:

> wszedzie przyjmuja .widocznie moze nie Twoje.po trzech miesiacach to tylko
                  wted
                  > y
                  > jak cos zaczyna byc nie tak.ale do miesiaca wszedzie i nie tylko buty .ja
                  buto
                  > w
                  > nie oddaje ,ale znam takich co oddaja buty i nie tylko.
                  • ghurka Re: Okey, a wiec tak: 22.10.06, 05:53
                    to oddaj.zaloze sie ze je wezma.tylko nie gadaj w sklepie jak petent.a tak na
                    marginesie to znam kobiety co maja sto par butow i zadnej pary sie nie pozbeda.
                    • cuski Ghurka... 22.10.06, 18:30
                      ... bo kobiety kochaja buciki smile
                      • ghurka Re: Ghurka... 23.10.06, 04:12
                        dokladnie i to coraz dziwniejsze buciki.
                        • zbuntowany8aniol Ja tam wole moje... 23.10.06, 08:36
                          ...sandaly,tylko jeden szkopul,bo caly rok nie da sie w nich chodzic,a tak by
                          sie chcialosad
                          • speranzaa Re: Ja tam wole moje... 26.10.06, 19:59
                            Bzdury opowiadasz z oddawaniem noszonych butow, nie przyjeli i koniec. Moze w
                            walmarcie przyjmuja , ale nie w sklepach typu Kohls, JC Penny czy Macy's.
                            • ghurka Re: Ja tam wole moje... 27.10.06, 06:46
                              mowilem ci ze ja butow nie oddaje tylko znam takich co oddaja i nie tylko buty
                              uzywane.przykro mi.moze czas sie przerzucic na walmart?co niby? w jc penny
                              lepszy stuff maja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka