zbuntowany8aniol 23.11.06, 11:47 Rowniez publicznie...zaloz jeszcze raz jakis watek w tym temacie co przed sekunda usunelam,to mnie popamietasz! Niech kazdy zalatwia swoj problem,tam gdzie jego zrodlo bylo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Anioł, przekraczasz Swoje kompetencje. 23.11.06, 12:13 Jeden z wątków był do Cuskiego. Uzgodniłaś z adminem to wycięcie? Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Anioł, przekraczasz Swoje kompetencje. 23.11.06, 12:19 miala racje ze go wywalila! popieram!! a jak chcesz sie z cuskim porozumiec to na maila! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie przekraczam kompetencji,to raz. 23.11.06, 12:23 Dwa,jesli zle zrobilam to Tomek se to przywroci,przecie wyzej stoi. Po trzecie,jest mail...tam tyz mogles napisac. PS.Dziwne,bo publicznie go zapodales,wiec nie byl i wylacznie do Tomka. Odpowiedz Link
tadeuszx Oczywiście, że publicznie zapowiedziałem 23.11.06, 12:55 przesłanie Tomkowi tego, co dotyczyło też Jego. Ale treść Droga Pani, nie jest ogólnie dostępna, aby nie rozgrzebywać tego, co Gurka koniecznie chce rozgrzebać! Czyli kolejnych kłótni i zamieszania. To chyba jasne, nie? A głupota i obłuda tego Ghurki polega na tym, że tu chce aby pisała Jasminar, ale chce wyciągania wątka, który o mało co, nie rozpętał tutaj burzy przeciw Jasminar! Rozumiesz co to za tępak i tłumok!? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadeusz,a kog Ty chcesz przekonywac??? 23.11.06, 12:59 Przecie kazdy ma swoj rozum,umie czytac,wyciagac wnioski....kazdy ma wyrobione zdanie na temat Ghurki. Mnie nie musisz przekonywac,bo tak sie sklada,ze wiem jaki Ghurka jest. Koniec w tym temacie,to raz...a dwa nie chce kolejnych tu konfliktow,a Twoj post z epitetami napewno zakonczylby sie konfliktem! Ty sobie nie zyczysz tam "balaganu",a ja tutaj,wiec uszanuj moje zdanie. PS.Ja skonczylam w tym temacie. Odpowiedz Link
tadeuszx A to czytałaś? 23.11.06, 13:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=52594395&a=52609101 i dwa następne posty? No i co? Gdybym tego nie wyciął, byłaby afera czy nie? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie wiem co bylo w tym skasowanym poscie. 23.11.06, 13:08 Znajac Nas pewnie i by byla. Wiem jedno,ze slusznie podjales decyzje o wycieciu,bo jak Sam napisales,ze nie naduzywasz Swoich praw czy jakos tak to bylo. Wiec sie mi nie dziw,ze usunelam Twoj post,tez mialam racje. PS.Ide na miasto,mam nadzieje,ze jak wroce nie zastane tu balaganu!!!Mam nadzieje,ze trafilo do Ciebie? Odpowiedz Link
tadeuszx Anioł, panoszysz się jak udzielna księżna 23.11.06, 13:56 Co Ci, woda sodowa uderzyła do głowy? Jesli coś jest do admina, to moderator nie wycina. Dobrze by bylo, żeby to do Ciebie dotarło. Aha, informuję, że @ do Cuskiego wysłałem na gazetę o godz. 12:07 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak uderzyla mi woda sodowa!! 23.11.06, 18:32 Tak jak TobieDwa,tak sie sklada,ze wyciete posty Tomasz widzi,wiec sie nie martw napewno przeczyta Trzy,niech do Ciebie wkoncu dotrze,ze wymagasz od innych bycia "idealnym",a sam jak sie zachowujesz??Gdyby nie bylo takich epitetow jakich uzyles,to post by zostal...celowo sie do niego wpisalam i dobrze,ze ktos wkoncu zauwazyl,ze bez powodu go nie usunelam. I jak ja mam byc "samodzielna jednostka"???I Ty mi to radziles,to tyraz masz. A i chce Ci pryzpomniec,bo chyba nie pamietasz cos napisal tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=45435554&a=45446433 Teraz mi odpowiedz jak to sie ma do tego co tyraz jest? Po ente,tak sie domagasz przywrocenia tego postu,a prosze Cie bardzo,niech ludzie czytaja jak Tadeusz sie wyraza,niech bedzie konflikt,pozagryzajcie sie nawzajem,ale bezemnie!!! Albo moje zasady albo Twoje i reszty Forumowiczow,wybierajta? Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Tak uderzyla mi woda sodowa!! 23.11.06, 18:58 powiem tak aniol! po cholere z nim dyskutujesz! przeciez wiesz ze to nie ma sensu! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ty Kiki moze i nie widzisz i reszta tyz,ale... 23.11.06, 19:05 ...ja widze sens,chce miec przywrocony post,no problem...chce byc na jezykach prosze bardzo,jego wybor...ja sie nie bede przejmowac,bo nie ma nad czym ani nad kim,bo nie warto. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ty Kiki moze i nie widzisz i reszta tyz,ale.. 23.11.06, 19:08 wiesz ja sensu dyskusji nie widze a to ze tadzio ma zawsze jakis cel to jasne a jak go nie bedzie mial to go wymysli! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Skonczmy juz w tym temacie. 23.11.06, 19:19 Wszystkim przejdzie,szkoda,ze znow mlyn sie zrobil,no coz czasem musi byc hucznie Odpowiedz Link
cuski Aniol 24.11.06, 02:00 Na tym forum nie bedzie zadnej jatki. Zadbam o to ja, jak rowniez i TY. Odpowiedz Link
cuski Ku woli wyjasnienia 24.11.06, 01:55 Jesli nadalem Aniolowi prawa moderatora, to znaczy: - Po pierwsze, ze mam do niej jako takie zaufanie, - Po drugie, tylko ja moge odebrac jej te funkcje, - Po trzecie, nie lubie gdy ktos mowi mi jak mam prowadzic Radio CHICAGO Forum. PS. Achaaa i jeszcze jedno, skoro Aniol panoszy sie tutaj tzn. ze admin mu na wszystko pozwala... wiec jak macie jakiekolwiek pretensje, to zrzuccie wszystko na mnie - jestem do tego przyzwyczajony. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 23.11.06, 23:02 Po pierwsze, nie znasz czlowieka, a nazywasz go tepakiem i tlumokiem. Po drugie, z tego co mi wiadomo, to Ghurka raczej lubi Jasminar. Ktos tutaj niezle miesza ! Odpowiedz Link
cuski Zaraz kuzwa musze... 23.11.06, 22:58 Zaraz kuzwa musze odszukac ten watek i zorientowac sie, co jest grane. Odpowiedz Link
cuski Jaki kuzwa znowu watek do mnie ? 23.11.06, 22:56 Jaki kuzwa znowu watek do mnie ? Co sie tutaj wyprawia ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Pytaj Tadeusza.... 23.11.06, 23:24 ...mnie juz wystarczy na dzis wrazen. Odpowiedz Link